Ten kaip suprantu ne konkretūs skaičiai labaiusiai domina, o jų kitimas. Todel ir neliepia rengtis patrusam.

Nu gi atejau prisiduoti is po Kauno, kol perskaiciau ka pripliurpet ir tai tik prabegom. Bet labai dideliu naujienu ziuriu nei pas viena nera

Tai va, pragulejau 4 dienas, nuo antradienio iki 5dienio. Butu isleide jau ir 4dieni, bet ateina gydytoja 9.30 i palata pasneket ir sako kaip ir galime isleisti, man akys ant kaktos issoko, sakau kaip tai, gi kas atvaziuos paimti manes, gi kur Mzk ir kur Kaunas, 2,5 val maziausiai ant kelio, o is palatos pageidauja, kad issikeltum iki 10 val. ne sakau pagulesiu dar per nakti ir ryte atvaziuos ramiai vyras pasiimti, nes nuveze mane uosviai (daugiau nebuvo kam) ir paliko, be masinos.
Na dabar apie gydyma: pirma para prabade mane kas 2 val imant krauja ir nustatynejant cukru, tai jis buvo kaip ir normos ribose, aisku ligonines maistas tam itakos turejo, nes nelabai ka savo daug buvau isidejusi, tik tai ka galima valgyti sergant CD, tai zodziu cukrus buvo vos ant ribos, kita karta biski aukstesnis. Padare kardiograma, skydliaukes ekoskopija, krauja is venos eme, slapimo du indelius pridaviau ir dar viena paseliui, zodziu istyre, bet nieko nerado, ne prie ko neprikibo. Bet del cukraus nusprende skirti insulina, ilgo veikimo, viena karta per para, kad butu kontrole iki gimdymo. Nu tai kas beliko, nesigincyjau as gi ir neprisiekinejau, kad namie laikysiuosi grieztos dietos, nes tikrai zinojau, kad namie neissilaikysiu. Tai va, labai tikiuosi, kad po gimdymo nebeliks man to CD, nes blmba visa gyvenima taip gyventi ziurint ta cukru, tai nu ir naciort.
O man apie normas pasake, kad nestumo metu normos yra labai grieztos, nzn kokios jos buvo anksciau, bet dabar turi buti: ryte nevalgius iki 5.3, o dienos metu 2 val po valgio gali pakilti iki 6,7.
Ai ir del gimdymo, tai paskyre man gimdyti 3 lygio liginineje, t.y. kaunas arba vilnius, tai aisku man kaunas, nes arciau. 39 nestumo savaite prisistatyti ir gultis, o jei kas anksciau prasidetu, tai lekti pas save i priemima, apziures ten, jei dar neisivaziavusi veikla, tai leis vaziuoti i kauna, jei jau isivaziavusi, tai nebeisleis.
Guledama supratau, kad reikia tik trumpom rankovem maikuciu, nakciai trumpom rankovytem naktinuku, nes baisiai silta budavo.
Ir man dabar atskira tase susiruosti reikia pries gimdyma kai vyksiu gultis, tik neaisku kiek laiko as ten pragulesiu ir atskiros tases su daiktais, kuriu reikia mamai po gimdymo ir leliui.
Ai, dar nzn ar pries guldamasi parasiau del maziaus duomenu, dabar sveria jau beveik 3 kg, sake kiek didesnis, nei turi buti, nes norma 35 sav lyg apie 2500 g. galvytes apimtis 31 cm, pilvukas irgi kazkiek panasiai. Isitaises zemyn galva, vandenu kiekis norma, kiti duomenys rodo kiek daugiau savaiciu, nei tada buvo, kai dare ekoskopa. Bet va, paklausiau del lyties, sakau ar berniukas, tai kaip tycia sako oj nesimato, nes susisukes guli ir nesirodo, nu blyn kaip susinervinau, tiek laukiau to ekoskopo kaune, gi maniau kaunas ne mzk, o se tau kad nori, nejaugi taip ir nejo nieko imatyti ????? Neislindo ne dalelyte ne pro kur vyriski atributai???? Ech...

Man matyt sian ir pilvas kietejo, ir strenas maude kaip per menesines,tai matyt paruosiamieji prasidejo?

Vaikas skaudziai ramsto sonus

Mafina,o jei kiek visko naujo... pakamuos dar tave, ypač jei paguldys prieš ir reikės ligoninėj laukt,kada prasidės veikla
irena, gal dar ne paruošiamieji, gal šiaip normalu,kad gali ir pamaust, o pykina - tai gal užvalgei ko...
šiaip ar taip dar ne laikas leliukui...
pilvas man kartais pakietėja, būna daugiau būna mažiau. šiom dviem dienom jaučiuos silpnai. gal praeis, būna tų silpnesnių dienų. Liko 4 dienas panešiot ir mergytės bus išnešiota

Irena, gal daug judesio šnd turėjai? Pagulinėk, pailsėk. Leliukui dar ankstoka būtų...
Letikyte, tu čia iš mūsų pirmoji turėtum pabyrėti, ane?
Ar turit jau vardukus savo leliukam? Aš šiąnakt sapnavau, kad gimė mūsų Rokutis. Nors nesam tvirtai nusprendę dėl šio vardo. Vienas iš variantų tik.
Kokie pas jus variantai?

ir likau nepasverta.
Aš jau plius 14kg

Aš jau plius 14kg
nebijok tu ne viena
Letikyte, tu čia iš mūsų pirmoji turėtum pabyrėti, ane?
Aha, viena pirmųjų.
Vardą jau kaip ir nusprendėm, kai gims žiūrėsim ar ''limpa''
Pykino mane ryte,kai dar nevalgius buvau,tai internete prisiskaiciau baisingu straipsniu,kad tai negerai velyvam nestume

As sian pasisveriau,tai 10kg plius

Visi kilai susikaupe papuose ir ant uzpakaliuko, na gal dar kokie 4-ant pilvo

Varda irgi esam isrinke

irena, bet 10 dar mažai
irena, bet 10 dar mažai
![]()
tikrai taip... aš dvigubai tiek
pradėsiu parintis...
As kazkada pradejau mest svori nuo dabartinio svorio

Papildyta:

As kai veidaknygej paskaitau kaip mamos vaziavo gimdyt su +5, tai neviltis apima

As kai veidaknygej paskaitau kaip mamos vaziavo gimdyt su +5, tai neviltis apima
faktas,kad jos ir prieš nemažos buvo
pvz man svėrusiai iki nėštumo 48 kg - tik 5kg priaugti būtų tiesiog neįmanoma.