Įkraunama...
Įkraunama...

2017 Balandžiukai

As vakar darbe su viena moteriske kalbejau. Ji turi 4 vaikus. Kazko ji mane erzino erzino, as jai sakau: kad tu su penktu apnestetum biggrin.gif biggrin.gif ji kad praes juoktis-ne,sako,gana,fabrikas uzdarytas biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Lerikyte @ 2017 03 08, 10:12)
<p>Dienos eina tai neturiu zodziu.. ir isivazduoju kas turi 2 3 vaikus. . Gal pas jus para daugiau valandu turi ar koki gala?</p>

biggrin.gif Butu gerai! O jei dar ir trecia ranka kur isdygtu tai nebutu isvis ka veikt biggrin.gif

Labas rytas 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kryziuke: 08 kovo 2017 - 09:24
QUOTE(kryziuke @ 2017 03 08, 10:24)
biggrin.gif  Butu gerai! O jei dar ir trecia ranka kur isdygtu tai nebutu isvis ka veikt  biggrin.gif

Labas rytas  4u.gif

Labas 4u.gif
Atsakyti

Aha su kiekvienu vaiku valandų paroj prisideda :D

O šiaip manau išmoksti geriau laiką planuot, daugiau darbų vienu metu daryt ir t.t.

tai aš ir sakau,kad kitaip negali būti  :hihihi:

As vakar darbe su viena moteriske kalbejau. Ji turi 4 vaikus. Kazko ji mane erzino erzino, as jai sakau: kad tu su penktu apnestetum biggrin.gifbiggrin.gifji kad praes juoktis-ne,sako,gana,fabrikas uzdarytas biggrin.gif

cha cha, ne žiurkių ne pelių, bet 5 - ą vaiką  :super:

biggrin.gifButu gerai! O jei dar ir trecia ranka kur isdygtu tai nebutu isvis ka veikt biggrin.gif

Labas rytas 4u.gif

ir kaip jūs spėjat  :wacko:

Atsakyti
Su mūsų švente brangiosios 4u.gif
vartotojo įkelta nuotrauka

Filmas iš tikrųjų yra nerealus ir vertas kiekvienos ašarėlės. Jau esu ji daug kartų mačius ir kiekvieną kartą pabaigoje ašaruoju, bet kartais sveika akių takelius pravalyti biggrin.gif
Gal kitos ir neverktų, aš tiesiog žiauriai jautri, dažnaiper filmus verkiu, o per šį pirmą kartą kai žiūrėjau kukčiojau blush2.gif
Jis paremtas tikrais faktais. Tikrai rekomenduoju mirksiukas.gif Aš tai tikrai dar ne vieną kartą žiūrėsiu wub.gif
Dėl mūsų likimo ir žvaigždės kaltos
Filmo pristatymas

Irena dar nebuvau pas gydytoją, man 13:30. Prieš tai varau su bendradarbėm papietauti ax.gif
Grįžus prisiduosiu biggrin.gif
Atsakyti

Svetikai, lauksim žinių  :4u:  gero pasibuvimo su draugėm

Atsakyti
QUOTE(Lerikyte @ 2017 03 08, 11:19)
Svetikai, lauksim žinių  4u.gif  gero pasibuvimo su draugėm

Jau grįžau iš gastrolių biggrin.gif

Įteikiau gydytojai tulpių puokštę, pasakiau, kad čia nuo pilvuko gyventojo, kad čia jis sveikina biggrin.gif Labai pradžiuginau ją, matėsi, kad jai patiko, tai džiaugiuosi, kad nusprendžiau su gėlėm važiuoti rolleyes.gif

Kraujo tyrimas sakė idealus, hemoglobinas pakilo iki 135 bigsmile.gif Tai dabar galima būti ramiai rolleyes.gif

Paėmė tyrimą streptokokui, kaklelio nežiūrėjo, bet paskraidino biggrin.gif
Dėl hemorojaus klausiau, tai sakė mano atvejų dar ne jis, jokių vaistų nereikia ir po gimdymo turėtų susitvarkyti. Mano teorija pasitvirtino, kad tai karalaitis mano apartamentuose jau matyt netelpa, tai bando praplatinti namuką biggrin.gif

Pažiūrėjo echo, sakė vis dar bernas biggrin.gif Parodė visą turtą biggrin.gif Sveria jau 2,5 kg, 4kg neturėtų pasiekti. O visą kitą yra gerai wub.gif

Susitarėm dėl gimdymo datos, balandžio 7 d. paskirtas pasimatymas wub.gif wub.gif wub.gif Liko mažiau nei mėnuo mėgautis pilvuku sad.gif

Vat tokios naujienos. Nežinau, nuotaika superinė!!! Siunčiu ją ir Jums 4u.gif oro_buckis.gif
Atsakyti
As sian su bendradarbem irgi pietavau biggrin.gif suzinojom,kad dar viena nestuke turim musu tarpe-sian prisipazino biggrin.gif nu smagu smagu, didinam gyventoju skaiciu bigsmile.gif jai gimdyt irgi siemet,trys menesiukai jau, tai kazkur rugseji jau bus pagausejimas bigsmile.gif

Nemaciau sito,reiks paziuret ax.gif
Papildyta:
QUOTE(Svetikas @ 2017 03 08, 16:25)
Jau grįžau iš gastrolių biggrin.gif

Įteikiau gydytojai tulpių puokštę, pasakiau, kad čia nuo pilvuko gyventojo, kad čia jis sveikina biggrin.gif Labai pradžiuginau ją, matėsi, kad jai patiko, tai džiaugiuosi, kad nusprendžiau su gėlėm važiuoti rolleyes.gif

Kraujo tyrimas sakė idealus, hemoglobinas pakilo iki 135 bigsmile.gif Tai dabar galima būti ramiai  rolleyes.gif

Paėmė tyrimą streptokokui, kaklelio nežiūrėjo, bet paskraidino biggrin.gif
Dėl hemorojaus klausiau, tai sakė mano atvejų dar ne jis, jokių vaistų nereikia ir po gimdymo turėtų susitvarkyti. Mano teorija pasitvirtino, kad tai karalaitis mano apartamentuose jau matyt netelpa, tai bando praplatinti namuką biggrin.gif

Pažiūrėjo echo, sakė vis dar bernas biggrin.gif Parodė visą turtą biggrin.gif Sveria jau 2,5 kg, 4kg neturėtų pasiekti. O visą kitą yra gerai wub.gif

Susitarėm dėl gimdymo datos, balandžio 7 d. paskirtas pasimatymas wub.gif  wub.gif  wub.gif Liko mažiau nei mėnuo mėgautis pilvuku sad.gif

Vat tokios naujienos. Nežinau, nuotaika superinė!!! Siunčiu ją ir Jums 4u.gif oro_buckis.gif

Kaip faina! Sveikinu su sauniu pasimatymu!!!
Atsakyti

Susitarėm dėl gimdymo datos, balandžio 7 d. paskirtas pasimatymas wub.gifwub.gifwub.gifLiko mažiau nei mėnuo mėgautis pilvuku sad.gif

Et tikriausiai ramiau žinot tikslesnę datą? O terminas tavo kada?

Aš pirmadienį turėčiau gaut siuntimą tarimuisi. Smalsu :) 

Atsakyti
QUOTE(egluzeeele @ 2017 03 08, 16:07)
Et tikriausiai ramiau žinot tikslesnę datą? O terminas tavo kada?

Jo, kažkaip ramiau. Gali planuotis kažką, morališkai tai dienai pasiruošti, išsimiegoti ir vaikus seneliams perduoti biggrin.gif rolleyes.gif
Mano terminas buvo 04.07 ax.gif

Irena 4u.gif
Atsakyti

Jo, kažkaip ramiau. Gali planuotis kažką, morališkai tai dienai pasiruošti, išsimiegoti ir vaikus seneliams perduoti biggrin.gifrolleyes.gif

Šaunu!

O guldys iš vakaro? Tu AK berods? 

Atsakyti
QUOTE(Svetikas @ 2017 03 08, 17:12)
Jo, kažkaip ramiau. Gali planuotis kažką, morališkai tai dienai pasiruošti, išsimiegoti ir vaikus seneliams perduoti biggrin.gif rolleyes.gif

Irena  4u.gif

O jei paskirtas cezaris,o veiksmas anksciau prasideda?
Atsakyti