Įkraunama...
Įkraunama...

2017 Balandžiukai

Laba diena 4u.gif
uzeinu tik paskaitinet, pati laiko neturiu rasyt blink.gif nu taip nebuvo, kol nebuvau namie blink.gif o tai ta namu rutina: skalbimas, tvarkymas, maisto gaminimas ir vel per nauja - nu ner laiko, dar periodiskai pracekinu, ka mano panos daro ir kaip jom sekasi ir vakaras jau - nu ner laiko. Kas bus, kai vaikutis atsiras? biggrin.gif

Beje, kalbant apie beibi, vel supainiojo jis pas mane nakti su diena, sian nuo 4 iki 6 malesi po pilva, ir dar taip stipriai man sonkaulius aplamde blink.gif is kur tiek jegos??? Aisku, as patenkinta ir laiminga, kad jis juda kruta ten, nu ale siaip idomu biggrin.gif kas bus i nestumo gala? biggrin.gif biggrin.gif

Atsakyti

labas, įtariu kad nieko baisaus nebus :D stumdosi ir tiek, vietos mažai tai nebesispardo jau. 

Atsakyti
QUOTE(Lerikyte @ 2017 03 17, 11:32)
<p>Astii, gerai, taip neturėtų būti dėl slogos. Tai kaip padaryti,kad vaikas ja tiek nesirgtų ? </p>

Vargu ar ka padarysi. Tiesiog jei viskas normaliai, tai vaikas pasisnargliuoja ir praeina, o ne visa laika su uzsikimsusia nosyte buna.

Mano leliukas irgi jau stumdosi daugiau, nei kad iprastai juda. Turetu jau pilvas leistis, gal net but nusileides, bet vis dar skauda sonkaulius kairej pusej. Garantuotai jie man per sita nestuma deformuosis biggrin.gif is to nepatogumo jau nebeissimiegu naktim
Atsakyti

As irgi savo pilva vis žiūriu, leisis ar ne, bet dar atrodo, kad nesileidžia.

Atsakyti
Labas rytas
Mano pilvas irgi aukstai ax.gif

Mano pupsius sian ismiegojo nakti visa ir tik apie 7 pradejo spardytis biggrin.gif visai gera naktis buvo biggrin.gif

Kuo sian uzsiimsit? smile.gif ax.gif
Papildyta:
O vat man kilo tokia mintis - parodom savo pilvuzus cia? Ka jus i tai? ax.gif idomu kaip jus visos isaugot ax.gif
Atsakyti

Aš sutinku tik kažin ar neliksim vėl dviese Irena 😃

Atsakyti
Ekshibicionistes taip sakant biggrin.gif

Lerikyte, tu savo vaikui kokiu nors zaislu esi nupirkus i lovyte? rolleyes.gif na kad lovyte graziau atrodytu biggrin.gif nes beibiui pirmom dienom nelabai rupi tie zaislai biggrin.gif
Atsakyti

laba,

Mažasis mano šiąnakt blūdijo, visą rytą irgi pikčiausia širšė. Kaip daužta sėdžiu. MB vėl į namą lėks, reiks iš kažkur kantrybės ir jėgų gaut...

Mes karuselę turim, bet spėju be poros mėnesių nekabinsim.

Aš čia nemoku foto įkelt. O ir neturiu jokios :blush-anim-cl:

Atsakyti

Ekshibicionistes taip sakant biggrin.gif

Lerikyte, tu savo vaikui kokiu nors zaislu esi nupirkus i lovyte? rolleyes.gifna kad lovyte graziau atrodytu biggrin.gifnes beibiui pirmom dienom nelabai rupi tie zaislai biggrin.gif

esu, bet labai minimaliai ir nieko ypatingo. Nežinau,ką reikia nupirkt  :D 

o tu ? 

laba,

Mažasis mano šiąnakt blūdijo, visą rytą irgi pikčiausia širšė. Kaip daužta sėdžiu. MB vėl į namą lėks, reiks iš kažkur kantrybės ir jėgų gaut...

Mes karuselę turim, bet spėju be poros mėnesių nekabinsim.

Aš čia nemoku foto įkelt. O ir neturiu jokios :blush-anim-cl:

imk piktuk  :4u:  foto galima pdaryt, o įkelt išmokint , ne bėda

Atsakyti
Mano sūneliui bendradarbės padovanojo tokį migduką/žaisliuką, kuris tvirtinasi prie lovos:
vartotojo įkelta nuotrauka
O dar turim tokią žvaigždę:
vartotojo įkelta nuotrauka
Su pirmais vaikais ja turėjom, labai patiko ir vaikams ir tėveliams biggrin.gif

Aš sutinku irgi savo pilvuzą parodyti (kaip tik vakar ryte nuotrauką pasidariau), nebijau, bele jus neišsigąstumėte biggrin.gif Tik reiks pagalvoti kaip čia įdėti? mastau.gif

Aš šiandien naktį gal kokius 4 ar 5 kartus į tuliką kėliausi unsure.gif Dieną lakstau kas 20 min. doh.gif Arba man su pūsle kas negerai, arba mano karalaitis taip pūslę okupavo, kad mirtis alyvose. frusty.gif atrodo, kad koks litras susikaupęs jau, nueinu lašelis fool.gif Žinokit kartais net atrodo, kad apsišlapinu, o gal ten vandenis, bet nu labai nedaug? scare.gif Trečiadienį eisiu pas gydytoją prašysiu, kad pažiūrėtų ar vandenų nemažiau. Jei vandenų pakanka, reiškia pūslė streikuoja verysad.gif
Atsakyti
Sveikos merginos. Vis paskaitinėju jus, bet atrašyti taip ir nesuspėju.

Man irgi užeina kartais kokie skausmeliai, tai vis galvoju ar čia jau paruošiamieji ar dar ne. Taip norėtųsi sulaukti to balandžio mėnesiuko, gal kaip nors galvoju pavyks ištempti, jau ne tiek daug ir liko.

Svetikas, man irgi su pūsle sunkus reikalas, o ypač kokioj ilgesnėj kelionėj. Turėčiau kelias ilgesnes keliones, tai kaip tyčia tik išvažiuoji iš namų ir atrodo jau spaudžia pūslę, tai tik ir ieškai kokios degalinės, kad galėtum nubėgti laiku.

Atsakyti
Labas rytas 4u.gif
Tyla namuose... Išleidau šeimyną į mokslus/darbus, tai ramyyyybė biggrin.gif
Ir vėl pirmadienis, nauja savaitė bigsmile.gif Nors.. kai nedirbu, tai visos dienos galima sakyt vienodos. Didelio skirtumo nėra biggrin.gif
Aš į wc naktį keliauju bent 3 kartus. Būna ir 4-5. Džiaugiuos bent tuo,kad nereik toli eit ir kad laiptų nėra biggrin.gif Tai perdaug neišsibudinu ir poto geit užmiegu. Šeip savijauta nebloga. Bet pilvukas dažnokai kietėja unsure.gif Ir netgi kai guliu.
Penktadienį buvau TA, hemoglobinas nedaug pakilęs. Dabar rodo 100. Toliau gersiu geležį. Svorio išviso jau turiu gerus 11kg. Vaikutis žemyn galvyte. Echo nedarė ir manau, kad daugiau ir nebedarys. Kita TA po beveik 3 sav. Jei dar bus ko ten eiti biggrin.gif

Papildyta:
Labas rytas 4u.gif
Tyla namuose... Išleidau šeimyną į mokslus/darbus, tai ramyyyybė biggrin.gif
Ir vėl pirmadienis, nauja savaitė bigsmile.gif Nors.. kai nedirbu, tai visos dienos galima sakyt vienodos. Didelio skirtumo nėra biggrin.gif
Aš į wc naktį keliauju bent 3 kartus. Būna ir 4-5. Džiaugiuos bent tuo,kad nereik toli eit ir kad laiptų nėra biggrin.gif Tai perdaug neišsibudinu ir poto geit užmiegu. Šeip savijauta nebloga. Bet pilvukas dažnokai kietėja unsure.gif Ir netgi kai guliu.
Penktadienį buvau TA, hemoglobinas nedaug pakilęs. Dabar rodo 100. Toliau gersiu geležį. Svorio išviso jau turiu gerus 11kg. Vaikutis žemyn galvyte. Echo nedarė ir manau, kad daugiau ir nebedarys. Kita TA po beveik 3 sav. Jei dar bus ko ten eiti biggrin.gif

Atsakyti