Įkraunama...
Įkraunama...

2017 Balandžiukai

labas rytas,

oij šnd panervino mergina mane iki ašarų. Prabundu, o ji nė krust. Taip niekad nebuvo. Keliamės kartu. Guliu, judinu, judinu - n i e k o. Suvalgiau šokolado. Aš jau į nervus, į ašaras, į dušą. Duše lyg lyg pradėjo judėt. MB strese. Atsiguliau, kiekviena minutė tokia ilga. Nu ir po truputį pradėjo muistytis. Po to dar ir žagsėt ir dar labiau muistytis, žodžiu kaip visada. Nu gavau streso neblogai, išsigandau... šitiek laiko net pajudinta atsako nedavė..  :umn:  :umn:​ 

Atsakyti

labas,

Kaip savaitgalis? Pailsėjot ar pavargot? :)

Lerikyte - už tą stresą :4u:

Aš vakar vakare ir šiąnakt stresavau. Irgi atrodė, kad nejuda mano lėlė. Naktį iš viso nesuprantu, ar aš tokia nejautri, ar mergina miegalė :unsure: Ir į wc ėjau, ir vyresnieji kelis kartus pažadinę buvo - paskui gulėjau prabudus, laukiau, ir nieko. Kaži čia taip gali/ turi būti? Ar aš čia per daug kabinėjuos prie vaiko :hmm:

Doviliuke - ką geležiai kelt geri? Man reik šią savaitę pasidaryt tyrimus, tikiuos nebus nukritus...

Oras šiandien koks geras. Jau iki vaistinės pasivaikščiojau. Tik neapsisprendžiu, kiek tų pampersų/ įklotų po gimdymo reikės. Tai ir nepirkau dar. Kiek jūs turit?

Atsakyti
Lerikyte,uz stresa 4u.gif man tas pats buvo sestadieni. Kazkaip gulinejau,ir mastau,kad beibis senokai judejo. As saldainiu suvalgiau,sureliu suvalgiau. Visom imanomom pozicijom prasivarciau. NIEKO! *** galvoju tik to betruko. O ir siaip cia pastarosiomis dienomis streso biski apturejau. Rasau B kad gal nuvarom i AK. As toliau krutinu pilva,sokinet pradejau. Nu kazkaip issibudino mano lialka ir pradejo svelniai makaluotis.

Vakare jau malesi kaip priklauso biggrin.gif

Man pilvo apacia vel maudzia kaip per menesines, tai nelabai suprantu,cia paruosiamieji ar kaip? unsure.gif as dar periodiskai ateinu i darba, zmoniu pagasdint,tai vienintelio bijau-kad tik darbe vandenys nenubegtu biggrin.gif nes buciau pirma imones istorijoj biggrin.gif o ir siaip slapiu klynu negrazu butu eit is darbo biggrin.gif
Atsakyti

kadangi savaitgalis kaip visada darbingas būna tai nepailsėjau. 

Eglužėle, mano šiaip irgi naktim miega, nežadina ir t.t. bet ryte pabudus visada iškart duoda paie save žinot. 

Gal nereaguočiau taip jautriai, bet labai artimam draugų rate vienai porai buvo,jog 39-40 sav. tiesiog mirė pirmas vaikelis.

Beje, antra mergaitė gimė sėkmingai , jai jau 6 metai, o dabar bet kurią minutę turi gimti 3 - ioji  :wub: ir tie žmonės mūsų vestuvių liudininkai, mūsų terminas 3 d. skiriasi. 

aš pampersų turiu 2 vnt, tuos,kurie buvo gimdymo rinkinyje. Gal daugiau nereikės? 

o kokia tų tinklinių kelnaičių esmė? čia kad įsidėti didelį įklotą ir kad prabėgus nesuterštum savo apatinų?

Atsakyti

Lerikyte,uz stresa 4u.gifman tas pats buvo sestadieni. Kazkaip gulinejau,ir mastau,kad beibis senokai judejo. As saldainiu suvalgiau,sureliu suvalgiau. Visom imanomom pozicijom prasivarciau. NIEKO! *** galvoju tik to betruko. O ir siaip cia pastarosiomis dienomis streso biski apturejau. Rasau B kad gal nuvarom i AK. As toliau krutinu pilva,sokinet pradejau. Nu kazkaip issibudino mano lialka ir pradejo svelniai makaluotis.

Vakare jau malesi kaip priklauso biggrin.gif

Man pilvo apacia vel maudzia kaip per menesines, tai nelabai suprantu,cia paruosiamieji ar kaip? unsure.gifas dar periodiskai ateinu i darba, zmoniu pagasdint,tai vienintelio bijau-kad tik darbe vandenys nenubegtu biggrin.gifnes buciau pirma imones istorijoj biggrin.gifo ir siaip slapiu klynu negrazu butu eit is darbo biggrin.gif

labas,

nu jausmelis tai neduok die, kai neatsiliepia vaikas.  :wacko:  :wacko: 

vakar buvom išvažiavę ermitažan į gėles pažiūrėti. Prisipirkau petunijų daigų, nes mano sėtas,kažkokie kirminai iš substrato sugraužė, tai sielvartą nuraminau. Bet kažkaip su paltuku ilgesniu vaikštau tai nepergyvenu dėl vandenų. nubėgs tai nubėgs, niekas ten nepastebės. Tu juk irgi turbūt ne su trumpute striuke vaikštai ? 

Atsakyti
Lerikyte,kaip suprantu tinklines kelnaites geriau prilaiko paketus ax.gif

As su normalia striuke-na iki keliu, bet darbe tai nusirengiu smile.gif) ir su suknelem/dzinsais bunu biggrin.gif
Atsakyti

ai, nebijok, moterų kolektyve esi, išgelbės jei kas  :4u: 

Atsakyti

Aš neturėjau nei su vienu tų tinklinių kelnaičių, nežinau jų tikslios paskirties ir naudos :)

Aš irgi tą pogimdyvinį rinkinį turiu. Ir nepamenu, užteko man jo ar ne :hmm:

Tėvų darželio balandinukų temoj jau prasidėjo lukštenimasis, kiekvieną kartą perskaičius nueina virpuliukas. Nors kažkaip jaučiu, kad sulauksiu skirtos datos. Pasidarėm su MB darbų sąrašėlį, ką reik pasidaryt per tas likusias savaites :)

Atsakyti

aš tai nesuvokiu dar kad gimdymas realiai bet kada gali prasidėti... atrodo,kadanors, toli toli dar..

Atsakyti

ta proga 38 sav., +17 KG ( ooooooooooo taaaaaaaaaaaip )

http://s50.radikal.r...f2c6073e100.jpg

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lerikyte: 20 kovo 2017 - 11:32
Sveikos pleputes,
Man irgi panika nuo pacio ryto-prabundu ir nei vieno judesiuko unsure.gif Nu galvoju miega, reikia palaukti - greit pietai, o vistiek nieko nejauciu, nu taip neramu paliko... Ilindau dar cia pas jumis pasiskaityti, ne man vienai taip, bet pas jumis laimingos pabaigos... Atsiguliau i lova ir vis paspaudineju pilvuka - nieko tyluma... jau visai vos ne i asaras puoliau - tik taip svelniai bumst pajutau, jetus, bet taip nedaug... gal vis gi kazkas negerai... cray.gif 17 val einu pas savo gine, o jeigu jau yra kazkas negerai.... ka daryti???? unsure.gif unsure.gif unsure.gif

Atsakyti

Mafina, suvalgyk ko saldaus, nueik po dušu ir žiūrėk, gal pasižadinsi. Jei ne skambinkis , važiuok anksčiau - maža kas.. Aš pati šiandien vos neišlėkiau į priimamąjį.

Bet tai klausykit, čia gal kokia tendencija tokiam laike,kad vos ne kiekvienai tokius cirkus leliai krečia? 

Atsakyti