Įkraunama...
Įkraunama...

Internetinės parduotuvės be tarpininkų

QUOTE(mylimaa @ 2017 06 07, 10:57)
<p><strong>Dada</strong>, Aš renku smile.gif bet būtų tik su persiuntimu, nes aš iš Radviliškio. Žadu savaitgalį arba pirmadienį pirkti.</p>

galima prisijungti ?

Braskelle - Asdoj atitinka dydi pagal ju rasomus metus? 140cm 8-9m imt ?Ar didesni ?Butent is mokyklos skyriaus
Atsakyti

galima prisijungti ?

Taip, dar galite  :) alwidux@yahoo.com

Atsakyti
Merginos, jei uzmatysit CYBEX SOLUTION M ARBA Q FIX su gera nuolaida, saukite garsiai. Neskubu, bet labai noris iki 130-140eur
Atsakyti
labas rytas, renku cocooncenter.co.uk iki nemokamo siuntimo, trūksta apie 120 eur. Vilnius, atsiėmimas Fabijoniškėse šalia Mandarino.
Krepšlius siųsti saukedita@yahoo.com
Atsakyti
QUOTE(Brima* @ 2017 06 08, 09:18)

Braskelle - Asdoj atitinka dydi pagal ju rasomus metus? 140cm 8-9m imt ?Ar didesni ?Butent is mokyklos skyriaus

Aš didesnį imčiau. Maniškė ~139cm, nešioja asda mokyklinį megztuką 8-9m, bet rankovės trumpokos yra. Rudeniui pirksiu didesnį, galvoju apie 10-11m. Šiaip gal dar priklauso kaip greitai vaikas auga. Maniškė prie tų greičiau augančių.
Atsakyti
QUOTE(panele Morta @ 2017 06 07, 21:40)
merginos, o buna membershop.lt nuolaidu kodai? 4u.gif

BARBORA20 - duoda -20proc ;)
Atsakyti
QUOTE(Extraordinary @ 2017 06 07, 17:11)
Dekui, o betoj daznai kuponu buna? simta metu neziurejau ju.. kiek mazdaug % pigiau iseina?

gerokai pigiau. Už paskutinę 40 psl knygą mokėjau 10 eurų, kai tuo tarpu jie savo www rašo, kad tokia knyga kainuoja 30 €
Atsakyti
QUOTE(JMD @ 2017 06 07, 10:12)
gavau tympas vakar iš forever21, kokios jėginės. kaip už 9 € tai kosmosas. Gerai kad prišilo pasiimt devjas biggrin.gif ačiū Ingai+++ už nupirkimą ir pristatymą  oro_buckis.gif

Nuorodele galima? biggrin.gif

QUOTE(linaj @ 2017 06 07, 12:06)
Ar galima atsiskaitineti Zalando lounge? Eshopwedrop adreso nepriima si parde  unsure.gif

Zalando.co.uk suveskit adresa

QUOTE(Brima* @ 2017 06 08, 09:18)
galima prisijungti ?

Cia jau matau kiek zmoniu,tiek nuomoniu- vaikui iki 140 tikrai nepirkciau 8-9 dydzio, mano bernas virs 140 (tuoj bus 8), tai dar daug ka nesioja Asdos 7-8, nupirkau dabar kelis 8-9 rubus, na tai parasiutai dar kai kurie...tai kaip zmones 140 ugiuii perka 10-11 man isvis mistika unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Kriiste @ 2017 06 08, 07:09)
Bent maniškė 4 metus su tokiais fizinį darė ir buvo puiku,  lengvi, patvarus, kuprinėje mažai vietos užima... Gaila kad nebėra mūsų dydžio...

maniškiai pirmus porą metų irgi darė, paskui pradėjo burbėt, kad nesąmonė ir prašė normalių sportbačių. Šitus pasiliko šokių pamokai
Atsakyti
QUOTE(-Braskeele @ 2017 06 08, 10:15)
Cia jau matau kiek zmoniu,tiek nuomoniu- vaikui iki 140 tikrai nepirkciau 8-9 dydzio, mano bernas virs 140 (tuoj bus 8), tai dar daug ka nesioja Asdos 7-8, nupirkau dabar kelis 8-9 rubus, na tai parasiutai dar kai kurie...tai kaip zmones 140 ugiuii perka 10-11 man isvis mistika unsure.gif

Gal tas "parašiutai" iš pločio, ne iš ilgio? Maniškė nėra kūda - 139cm ir 36kg. Tai jai 8-9 megztukas yra prigludęs. Tiesa šiaip aš pastebėjus, kad mergaitiškos maikutės/megztukai būna siauresni nei berniukiški. Čia bendrai, ne apie asda.
Gal asdos berniukų dydžiai kitaip, nes va sūnus yra 128cm ūgio ir nešioja 6-7m dydžio mokyklinius marškinius ir dar kitais metais manau nešios.
Atsakyti
QUOTE(Auruma @ 2017 06 08, 10:22)
Gal tas "parašiutai" iš pločio, ne iš ilgio? Maniškė nėra kūda - 139cm ir 36kg. Tai jai 8-9 megztukas yra prigludęs. Tiesa šiaip aš pastebėjus, kad mergaitiškos maikutės/megztukai būna siauresni nei berniukiški. Čia bendrai, ne apie asda.
Gal asdos berniukų dydžiai kitaip, nes va sūnus yra 128cm ūgio ir nešioja 6-7m dydžio mokyklinius marškinius ir dar kitais metais manau nešios.

Taip,gal ir tas lemia...maniskis kudena, aukstas,kudas, ilgom rankom ir kojom, tad jo branda atrasti sunku, koks H&M isvis kosmosas, net ju vadinami slimai mano manymu yra gryn pimpackiukam biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Auruma @ 2017 06 08, 08:59)
Aš didesnį imčiau. Maniškė ~139cm, nešioja asda mokyklinį megztuką 8-9m, bet rankovės trumpokos yra. Rudeniui pirksiu didesnį, galvoju apie 10-11m. Šiaip gal dar priklauso kaip greitai vaikas auga. Maniškė prie tų greičiau augančių.

Mano panasaus ugio. Atsisiunciau tuos populiariuosius megztukus 10-11, tai labai dideli. Nors maikutes normaliai. Tai galvoju reikia 9-10 paimti, o tuos priaugs.
Atsakyti