Įkraunama...
Įkraunama...

Internetinės parduotuvės be tarpininkų

QUOTE(Iš Stiklo @ 2017 06 08, 11:51)
Mergaitės, padėkit  4u.gif  Dukra sakė, kad yra timpų, bliuzelių su tokiais žvyneliais, kurie, braukiant per paveikslėlį, keičia spalvą. Kur tokių rūbų ieškoti?
Ačiū  4u.gif

turguje.

halios turgelyje su dukra buvau. isukabino i timpas.. maciau ir maikute buvo. berots 7 eu mokejau
Atsakyti
QUOTE(valyte_7 @ 2017 06 08, 13:31)
turguje.

halios turgelyje su dukra buvau. isukabino i timpas.. maciau ir maikute buvo. berots 7 eu mokejau

Ačiū 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(kipitun @ 2017 06 08, 12:15)
Jeeee, vaikas pateko į norimą mokyklą  bigsmile.gif
Dabar galvoju kaip uniformą pigiau susiorganizuoti, nes sarafanas kainuoja 30 eur, megztinis su emblema 27 eur  unsure.gif
Ieškau raudono žaliai languoto sarafano. Pažiūrėjau asda, matalan, m&s, tokių sarafanų nėra. Kur dar galėčiau ieškoti?

P.S. Gal yra mamyčių, kurių dukros jau išaugo Vilniaus Vyturio mokyklos uniformą? Perpirkčiau 134 cm ūgiui ar didesnę.

I pirma klase? Kaip jus taip greitai gavot atsakyma? Pas mane statusas "pateikta".
Atsakyti
QUOTE(Iš Stiklo @ 2017 06 08, 11:51)
Mergaitės, padėkit  4u.gif  Dukra sakė, kad yra timpų, bliuzelių su tokiais žvyneliais, kurie, braukiant per paveikslėlį, keičia spalvą. Kur tokių rūbų ieškoti?
Ačiū  4u.gif

tokiu bliuzeliu tai yra takko fashion parduotuvese
Atsakyti
QUOTE(kipitun @ 2017 06 08, 12:15)
Jeeee, vaikas pateko į norimą mokyklą  bigsmile.gif
Dabar galvoju kaip uniformą pigiau susiorganizuoti, nes sarafanas kainuoja 30 eur, megztinis su emblema 27 eur  unsure.gif
Ieškau raudono žaliai languoto sarafano. Pažiūrėjau asda, matalan, m&s, tokių sarafanų nėra. Kur dar galėčiau ieškoti?

P.S. Gal yra mamyčių, kurių dukros jau išaugo Vilniaus Vyturio mokyklos uniformą? Perpirkčiau 134 cm ūgiui ar didesnę.

Dar mokykloje galit paklaust, kai kuriuose priimta dovanot išaugtas uniformas, kituose būna mugė kur jos parduodamos. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Vi_ktorija @ 2017 06 07, 08:40)
Renku Vertbaudet  4u.gif
Vertbaudet tam tikroms prekėms taiko 30 proc. nuolaidą

Užsakyta. Ačiū prisijungusioms 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(JMD @ 2017 06 08, 12:39)
I pirma klase? Kaip jus taip greitai gavot atsakyma? Pas mane statusas "pateikta".

Mokyklos tinklapyje yra sąrašai paskelbti. Iš penkių mano rašytų mokyklų dvi jau paskelbusios sąrašus.
Atsakyti
QUOTE(kipitun @ 2017 06 08, 13:47)
Mokyklos tinklapyje yra sąrašai paskelbti. Iš penkių mano rašytų mokyklų dvi jau paskelbusios sąrašus.

hmmmmm, nei vienoje iš 5 mokyklų nėra mano vaiko biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(JMD @ 2017 06 08, 13:58)
hmmmmm, nei vienoje iš 5 mokyklų nėra mano vaiko  biggrin.gif  biggrin.gif

Gal rezerviniuose sąrašuose yra? Mano vaikas vienoje mokykloje yra pažymėtas, kad rezerviniame sąraše.
Atsakyti
QUOTE(kipitun @ 2017 06 08, 14:03)
Gal rezerviniuose sąrašuose yra? Mano vaikas vienoje mokykloje yra pažymėtas, kad rezerviniame sąraše.

svietimo sistemoje as tik matau, kad mano visi prasymai pateikti, o tvirtinti mokykla galesiu nuo birzelio 10. gal cia todel, kad as nejau i jokia mokykla, o pildziau tik internetu.
Atsakyti

mes zaroj pirkome, po 10 eurų maikutės ir 15 eurų bliuzonai- kur keičia spalvą žvyneliai

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo madampipi: 08 birželio 2017 - 14:10
QUOTE(krystiana @ 2017 06 08, 00:54)

ačiū už nuorodą 4u.gif tik koks čia dydis
37 Inch? man reik penktokui 146cm ūgio unsure.gif
Atsakyti