Įkraunama...
Įkraunama...

Internetinės parduotuvės be tarpininkų

Radau mokyklinio George megztuko išmatavimus : Dydis 9-10 m. 134-140 cm. Išmatavimai: tarp pažastų 43 cm, visas ilgis 52 cm, rankovė 50/38 cm

Atsakyti
Sveikutės, gal žinote, ar iš čia galima parsisiųsti? Nežinau, kaip sužinoti:-(
https://www.dresslil...st-sellers.html
Atsakyti

Sveikutės, gal žinote, ar iš čia galima parsisiųsti? Nežinau, kaip sužinoti:-(
https://www.dresslil...st-sellers.html

Tiesiog perkate ir viskas. Siunčia bet kur ir nemokamai.

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mazmona: 08 birželio 2017 - 09:11
QUOTE(-Braskeele @ 2017 06 08, 08:30)
Taip,gal ir tas lemia...maniskis kudena, aukstas,kudas, ilgom rankom ir kojom, tad jo branda atrasti sunku, koks H&M isvis kosmosas, net ju vadinami slimai mano manymu yra gryn pimpackiukam biggrin.gif

aisku, net nezinau ...mane domina sarafanai ,sijonai,maikutes .
nera plona pana- tokia gryna, bet ne stambi biggrin.gif tai ir metausi tarp tu dydziu dabar unsure.gif
Atsakyti
ar yra kam atšaukę TKMaxx užsakymą paskutinėm dienom Eshop'o adresu verysad.gif

vakar padariau užsakymą praėjo, o po kokių 2 val parašė ,,order Cancellled"
gal nebegalima pirkti TKMaxx komerciniu adresu unsure.gif
Atsakyti

nera plona pana- tokia gryna, bet ne stambi biggrin.giftai ir metausi tarp tu dydziu dabar unsure.gif

Mano mergina 134, berods 34 kg, 8-9 dydis polo maikutės ant ribos. Kitiem metam tikrai imsiu didesne.

Atsakyti
QUOTE(Saulutė @ 2017 06 08, 10:35)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="Brima*" data-cid="71666312" data-time="1496905894"><div><p>aisku, net nezinau ...mane domina sarafanai ,sijonai,maikutes .
nera plona pana- tokia gryna, bet ne stambi vartotojo įkelta nuotraukatai ir metausi tarp tu dydziu dabar vartotojo įkelta nuotrauka</p></div></blockquote><p>Mano mergina 134, berods 34 kg, 8-9 dydis polo maikutės ant ribos. Kitiem metam tikrai imsiu didesne.</p>

mano berniukas 132 ir 26 kg megztukas 7-8m jau tik tik. kitiem metam imsiu dydziu didesni
Atsakyti
QUOTE(Dada @ 2017 06 08, 10:46)
Mano panasaus ugio. Atsisiunciau tuos populiariuosius megztukus 10-11, tai labai dideli. Nors maikutes normaliai. Tai galvoju reikia 9-10 paimti, o tuos priaugs.

QUOTE(Brima* @ 2017 06 08, 11:11)
nera plona pana- tokia gryna, bet ne stambi  biggrin.gif  tai ir metausi tarp tu dydziu dabar  unsure.gif

Šiaip atsiminkit, kad iki rugsėjo dar 3 mėn, paaugs dar vaikai.
Atsakyti
Mergaitės, padėkit 4u.gif Dukra sakė, kad yra timpų, bliuzelių su tokiais žvyneliais, kurie, braukiant per paveikslėlį, keičia spalvą. Kur tokių rūbų ieškoti?
Ačiū 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Vi_ktorija @ 2017 06 08, 07:29)
siunčia Nakiki į LT, tik siuntimas pabrango, dabar 17,95 eur
https://www.nakiki.de/help/delivery/
Šiiandien paskutinė akcijos diena, kartoju skelbimą  4u.gif

Viktorija, man reikia, vakar nebespejau. einu dabar tau siusti, jeigu pavyks.
Atsakyti
Jeeee, vaikas pateko į norimą mokyklą bigsmile.gif
Dabar galvoju kaip uniformą pigiau susiorganizuoti, nes sarafanas kainuoja 30 eur, megztinis su emblema 27 eur unsure.gif
Ieškau raudono žaliai languoto sarafano. Pažiūrėjau asda, matalan, m&s, tokių sarafanų nėra. Kur dar galėčiau ieškoti?

P.S. Gal yra mamyčių, kurių dukros jau išaugo Vilniaus Vyturio mokyklos uniformą? Perpirkčiau 134 cm ūgiui ar didesnę.
Atsakyti
QUOTE(kipitun @ 2017 06 08, 12:15)
Jeeee, vaikas pateko į norimą mokyklą 
P.S. Gal yra mamyčių, kurių dukros jau išaugo Vilniaus Vyturio mokyklos uniformą? Perpirkčiau 134 cm ūgiui ar didesnę.

Mūsų ne Vilniaus, bet sarafanas raudonas, žaliai languotas... Baigė 4 klasę, tad parduosim
Atsakyti