Įkraunama...
Įkraunama...

Internetinės parduotuvės be tarpininkų

QUOTE(Ievuliuke @ 2018 06 05, 21:15)
Ten yra 5 vnt prekiu smile.gif per klaida dydi sumaisiau ar yra tokua gslimybe?

pasiziurekit, kiek registruotas kainuos

galite grazinti, jei grazinimo laikas nepasibaiges, bet siuntima i UK pati apmokate
paprastai neapsimoka grazint
Atsakyti
QUOTE(Carlin @ 2018 06 05, 18:24)
Aš visus išdalinau, bet ką norėjau pasakyt, kad šitas iš bulk superinis! Žymiai skanesnis nei tarkim iš myprotein.lt.

Sakykit,kur jus ji laikot? Ar tas cool dry place gali but tiesiog virtuvine spintele ar butinai saldytuve? As spintelej laikau...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo -Braskeele: 05 birželio 2018 - 22:23
QUOTE(Carlin @ 2018 06 05, 18:24)
Aš visus išdalinau, bet ką norėjau pasakyt, kad šitas iš bulk superinis! Žymiai skanesnis nei tarkim iš myprotein.lt.

Dabar dar labiau pikta bash.gif man kažkodėl neleidžia apmokėti toje parduotuvėje unsure.gif Niekaip nesuprantu kas negerai.
Atsakyti
Gal yra koks papildomas knyguklubo nuolaidos ? 4u.gif
Papildyta:
Gal yra koks papildomas knyguklubo nuolaidos kodas? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(jolmega @ 2018 06 05, 23:36)
Dabar dar labiau pikta bash.gif  man kažkodėl neleidžia apmokėti toje parduotuvėje unsure.gif  Niekaip nesuprantu kas negerai.

buklpowders? tai turi mesti klaida, gal pinigu korteleje neuztenka
Atsakyti
QUOTE(-Braskeele @ 2018 06 05, 23:22)
Sakykit,kur jus ji laikot? Ar tas cool dry place gali but tiesiog virtuvine spintele ar butinai saldytuve? As spintelej laikau...

aš virtuvėje stalčiuje laikau. Šaldytuve jis sukietėja, man labiau patinka, kai gali tepti.
Atsakyti
QUOTE(-Braskeele @ 2018 06 05, 23:22)

As vasara tai šaldytuve laikau, o žiemą spinteleje. Nesukieteja ir saldytuve, galima tepti. Tiesa, as lazdyno riešutų sviestą pirkau
Atsakyti
Pasidalinsiu vakarykšte patirtimi dėl Gap grąžinimo su nauja etikete smile.gif. Siuntinį pašte priėmė, sakė viskas gerai, siuntimas nemokamas. Vienintelis nemalonus pasikeitimas, kad neregistruotas unsure.gif. Jeigu norėčiau, kad būtų registruotas (kaip anksčiau), už registraciją reikėtų pačiai primokėti.
Atsakyti
10 proc. bookingo nuolaida

https://www.booking....s/57_6/a50fbe69
Atsakyti

yra 11 prekiu 17eur shipingas, kas dar jungiates smile.gif
https://www.sportsdi...olcode=60604222

Sveiki, ar dar galima jungtis prie sportdirect užsakymo, ar per velu  :4u:​ 

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Tiesiog Laima: 06 birželio 2018 - 08:49
Gal kas noretu jungtis prie fleurcup menstruaciniu taureliu? Man reiktu vienos, jei dar kas prisijungtu galetume pasidalinti, nes perkant 2 akcija jom
https://www.fleurcup.com/en
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lomute: 06 birželio 2018 - 09:09
QUOTE(Mona @ 2018 06 06, 09:42)
Pasidalinsiu vakarykšte patirtimi dėl Gap grąžinimo su nauja etikete smile.gif. Siuntinį pašte priėmė, sakė viskas gerai, siuntimas nemokamas. Vienintelis nemalonus pasikeitimas, kad neregistruotas  unsure.gif. Jeigu norėčiau, kad būtų registruotas (kaip anksčiau), už registraciją reikėtų pačiai primokėti.

Tai norit pasakyt pagailejot poros euru uz registravima,kad naktim miegot ramiai? unsure.gif mdaa...
Atsakyti