Įkraunama...
Įkraunama...

Internetinės parduotuvės be tarpininkų

QUOTE(-Braskeele @ 2018 06 06, 10:17)
Tai norit pasakyt pagailejot poros euru uz registravima,kad naktim miegot ramiai? unsure.gif mdaa...

Kai grąžinsiu brangesnius rūbus, primokėsiu tongue.gif. Dabar gi grąžinau drabužėlį už 6 Eur, tai tiek jau to, jeigu ir dings biggrin.gif.
O šiaip jau, aš visada ramiai miegu ir jokių mdaa tongue.gif biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mona: 06 birželio 2018 - 09:31
QUOTE(Užsispyrėlė @ 2018 06 06, 07:56)
buklpowders? tai turi mesti klaida, gal pinigu korteleje neuztenka

Ir pinigų užtenka ir visad perku su ta kortele, kas ten jiems netinka nesuprantu. Dabar jau ir nuolaidos nebėra, reikės laukti sekančios ir vėl bandyti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(jolmega @ 2018 06 06, 13:00)
Ir pinigų užtenka ir visad perku su ta kortele, kas ten jiems netinka nesuprantu. Dabar jau ir nuolaidos nebėra, reikės laukti sekančios ir vėl bandyti smile.gif

Ir man nepavyko su mastercard ir revolut apmokėti.
Kitos narės klausiau, sakė PayPal apmokėjo.
Atsakyti
QUOTE(vabalauskiene @ 2018 06 06, 12:34)
Ir man nepavyko su mastercard ir revolut apmokėti.
Kitos narės klausiau, sakė PayPal apmokėjo.

aš irgi paypal mokėjau, man su juo paprasčiau.
Atsakyti
QUOTE(jolmega @ 2018 06 06, 12:00)

Kai uzsakinejau tai tik su paypal pavyko
Atsakyti
4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo juvile: 06 birželio 2018 - 13:33
kokias treningines kelnytes rekomenduotumete is Next? 6m kudam vaikui. O gal kokia kita firma galetumete pasiūlyti. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Ciquita @ 2018 06 06, 14:34)
kokias treningines kelnytes rekomenduotumete is Next? 6m kudam vaikui. O gal kokia kita firma galetumete pasiūlyti.  ax.gif

H&M
Atsakyti
QUOTE(Carlin @ 2018 06 06, 13:08)
aš irgi paypal mokėjau, man su juo paprasčiau.

Dabar aišku. Vadinasi nepriima kortelių, nors rašo, kad tokia galimybė yra doh.gif
Atsakyti
Sveiki 4u.gif
Gal kas amazon.de renka vilniuje? Noreciau prisijungti.
Atsakyti
QUOTE(Ciquita @ 2018 06 06, 14:34)
kokias treningines kelnytes rekomenduotumete is Next? 6m kudam vaikui. O gal kokia kita firma galetumete pasiūlyti.  ax.gif

Vertbaudet ziurekit, visose treninginese dar ir gumyte yra, kad liemeni sutraukti😊 Mano abu labai kudi smile.gif
Atsakyti
Sveiki 4u.gif
Kadangi daug siunciate visos, gal galesit patarti ar yra omniva akciju dabar? Nes regis per omniva tik leidzia pirmiausia apmoketi uz siuntima, o siuntejui tereikia ideti siunta ir viskas? Nes Lpexpess, tai vietoje reikia apmoket, su kortele, neleidzia is anksto? 🤔
Atsakyti