Įkraunama...
Įkraunama...

Internetinės parduotuvės be tarpininkų

Gal kas myToys kokį koduká rūbam turi? A.Ž. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(JMD @ 2018 06 14, 15:33)
Kaip ir su kuo valgomas žemės riešutų sviestas? Šio sviesto panaudojimo būdų yra pačių įvairiausių: Žemės riešutų sviestas valgomas su vaisiais (obuoliais, bananais, kriaušėmis ir kt.) Tepamas ant ryžių trapučių Dedamas į rytinę avižų košę, į įvairiausius glotnučius bei sportininkų kokteilius Naudojamas kaip ingredientas sveikuose desertuose, sausainiuose, pyraguose ar padažų gamyboje (ypač dera su paukštiena)
Skaityti daugiau: http://www.asportas....esutu-sviestas/

4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Maniškiai sportsmenai riešutų sviestą valgo su ryžių trapučiais, deda jo į varškę , su bananu.O man jis visai nepatinka joks ..Labiausiai vertina migdolų sviestą .Kodėl net nežinau.Į avižinę košę dažniau deda studentų mišinį iš džiovintų vaisių ir riešutų.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zeneta: 14 birželio 2018 - 14:17
Kalbant apie ta zemes riesutu sviesta, kuo skiriasi crunchy ir smooth? Kuris skaniau? biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(padraika22 @ 2018 06 14, 15:23)
Kalbant apie ta zemes riesutu sviesta, kuo skiriasi crunchy ir smooth? Kuris skaniau? biggrin.gif

Vienas glotnios tekstūros, kitas su krisliukais gabaliukais traškiais. Valgai ir traška tarp dantų. Jis man patinka.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo JMD: 14 birželio 2018 - 14:34
QUOTE(JMD @ 2018 06 14, 14:33)
Vienas glotnios tekstūros, kitas su krisliukais gabaliukais traškiais. Valgai ir traška tarp dantų. Jis man patinka.

Aciu
Atsakyti
QUOTE(zeneta @ 2018 06 14, 15:15)
Maniškiai sportsmenai riešutų sviestą valgo su ryžių trapučiais, deda jo į varškę , su bananu.O man jis visai nepatinka joks ..Labiausiai vertina migdolų sviestą .Kodėl net nežinau.Į avižinę košę dažniau deda studentų mišinį iš džiovintų vaisių ir riešutų.

Migdolų salsvo skonio. Bet jame bišk baltymų mažiau. Šiaip reiktų maistingumą palygint. Geležiesjame yra.

Žinot ką perskaičiau, kad žemės riešutų sviestas labai skanu su šviežiais agurkaiz. Paragavau. Nu savotiškai biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo JMD: 14 birželio 2018 - 14:39
QUOTE(padraika22 @ 2018 06 14, 09:18)
Kazkada buvo kalbeta apie skecius. Dabar sugalvojau nusipirkti gera sulankstoma sketi, kad tilptu i rankine. Kokiu firmu patartumete ziurinetis?

KNIRPS.
Atsakyti
Renku cocooncenter. Pirkciau kai tik surinksiu arba kol galioja biodermos saulei nuolaida.
Krepselyje nusistatykite sali, kainos kiek pasikeicia.
Vilnius, SEB,
senseshopping eta gmail taskas com
Atsakyti
QUOTE(Sense @ 2018 06 14, 18:17)
Renku cocooncenter. Pirkciau kai tik surinksiu arba kol galioja biodermos saulei nuolaida.
Krepselyje nusistatykite sali, kainos kiek pasikeicia.
Vilnius, SEB,
senseshopping eta gmail taskas com

Kur atsiemimas?
Atsakyti
Gal esate atradusios kokių gerų kojinių į mokyklą berniukams? Jau kaip atsibodo prastos kokybės unsure.gif ir vyriškų kokybiškų į mokyklą ieškau, nes vienas jau didelis bernas. Reik tamsių vienspalvių.
Atsakyti

Ar Vilniuje dar kas renka tą sviestą ar jau pavėlavau?  :4u:​ 

Atsakyti