Įkraunama...
Įkraunama...

Internetinės parduotuvės be tarpininkų

QUOTE(rytem @ 2018 06 14, 20:22)
Gal esate atradusios kokių gerų kojinių į mokyklą berniukams? Jau kaip atsibodo prastos kokybės  unsure.gif  ir vyriškų kokybiškų į mokyklą ieškau, nes vienas jau didelis bernas. Reik tamsių vienspalvių.

Man sunui ir dukrai lindex kojines patinka, vienspalvės va 5 vnt juodu sunui papirkau uz 2.99 eur rudeni bus ramu, nes maximos seven lemon traukiasi ir dyla padai kazkaip. Dar skinija bet kad ir su -40 man jos pobranges.
Atsakyti
QUOTE(rytem @ 2018 06 14, 18:22)
Gal esate atradusios kokių gerų kojinių į mokyklą berniukams? Jau kaip atsibodo prastos kokybės  unsure.gif  ir vyriškų kokybiškų į mokyklą ieškau, nes vienas jau didelis bernas. Reik tamsių vienspalvių.

O as niekur nerandu 29-30 ir 36-37 bernams kojiniu su placiu ciurniuku. Dabar nuperku, perkerpu ir nesioja rolleyes.gif gal kokios firmos gaminamos stambesnems kojytems?
Atsakyti
QUOTE(Sense @ 2018 06 14, 18:17)
Renku cocooncenter. Pirkciau kai tik surinksiu arba kol galioja biodermos saulei nuolaida.
Krepselyje nusistatykite sali, kainos kiek pasikeicia.
Vilnius, SEB,
senseshopping eta gmail taskas com

ar persiustumet terminalu i Klaipeda?
Atsakyti
Merginos, kaip patikrinti ar el.parduotuve ne fufliakas?

QUOTE(rytem @ 2018 06 14, 19:22)

Marks&Spencer beveik nesunesiojamos kojines ir trusikai berniukams ir vyrams
Atsakyti
QUOTE(lola.lola @ 2018 06 14, 22:23)
Marks&Spencer beveik nesunesiojamos kojines ir trusikai berniukams ir vyrams

Ačiū, o kur jas parduoda?

Ir už Lindex ačiū, išbandysim bigsmile.gif apatiniai lindex bernui tai labai geri, o kojinių kažkaip ten nebandžius.
Atsakyti
Gal Kaune kas renka cocooncenter.co.uk?
Atsakyti
Gal kas crocsus renka i crocs.eu , geros kainos
Atsakyti
QUOTE(lola.lola @ 2018 06 14, 22:23)

https://www.scamadviser.com/
Atsakyti
QUOTE(Positive* @ 2018 06 14, 19:33)
ar persiustumet terminalu i Klaipeda?

Be problemu.
Merginos,necituokit su email,aciu.
Atsakyti
Per kiek laiko maždaug nuo užsakymo atsiunčia riešutų sviestus? smile.gif
Atsakyti
labas,

Jauciu Jus mane nudesit, bet nu nebuvo visai aktualu, nesidejau i galva blush2.gif
Tai kaip tas karpas naikinot? prisimenu, kad rase merginos apie sekmingus budus. uzaugo mano mazei ant paduko. as tai ju neturejus, nezinau ko cia griebtis... unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(ramuxis @ 2018 06 14, 23:38)
Gal Kaune kas renka cocooncenter.co.uk?

Aš Kaune renku mirksiukas.gif Bet kol kas labai nedaug krepšelyje turiu 4u.gif
Atsiėmimas Aleksotas arba netoli Molo.

Rašykit į kristiboc @ yahoo.com
Atsakyti