Įkraunama...
Įkraunama...

Internetinės parduotuvės be tarpininkų

QUOTE(Maja Di @ 2018 09 26, 13:13)
N
Kaip skaniai, reiks bandyti. Aš tai nieko nededu, 3 eur skyriu valgyklai, tikiuosi kad ne čipsams išleidžia ax.gif . O popierinius krepšelius dedi ar tiesiai silikoninėse formelėse kepi?

as ir meginsiu, jau ne karta skiacius toki recepta bet vis nedarau....

o mano jei duociau tuos 3 eur tai cipsais ir bu;kutem pramistu 100 proc.... todel dar kol ketvirtokas ir kol nesisprecina tai isperku pietus pilnus ir ramu kad valgo silta maista, nes jiem jau buna ant stalo puoduose sudeta, mokytoja tik dalina, nes kai patiem dar klausimas ar spetu pavalgyt, nes eiles unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(kriisti @ 2018 09 26, 12:22)
as ir meginsiu, jau ne karta skiacius toki recepta bet vis nedarau....

o mano jei duociau tuos 3 eur tai cipsais ir bu;kutem pramistu 100 proc.... todel dar kol ketvirtokas ir kol nesisprecina tai isperku pietus pilnus ir ramu kad valgo silta maista, nes jiem jau buna ant stalo puoduose sudeta, mokytoja tik dalina, nes kai patiem dar klausimas ar spetu pavalgyt, nes eiles unsure.gif

Mano jau ne pradinukas, pradinėse klasėse irgi išpirkdavau.
Atsakyti
QUOTE(Maja Di @ 2018 09 26, 13:47)
Mano jau ne pradinukas, pradinėse klasėse irgi išpirkdavau.

Vieną mėn. išpirkau ir nevalgė, nes sakė, kad neskanu... Duodu po 2eur kasdien, tai nusiperka blynų, kepsnį... Kai nieko neperka, tai ir pasako, kad nieko nevalgė, nes nebuvo nieko skanaus...
Atsakyti
QUOTE(Musmiryte @ 2018 09 26, 14:47)
Vieną mėn. išpirkau ir nevalgė, nes sakė, kad neskanu... Duodu po 2eur kasdien, tai nusiperka blynų, kepsnį... Kai nieko neperka, tai ir pasako, kad nieko nevalgė, nes nebuvo nieko skanaus...

super 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Carlin @ 2018 09 26, 11:20)
oj aš vargstu irgi šiuo klausimu, nes maniškei labai greit atsibosta viskas. Tai kas rytą suku galvą biggrin.gif
šiandien dėjau į vieną dėžutę pistacijų, į kitą pjaustytą obuolį ir į trečia kelis sumuštinius (tiesiog ruginė duona ir kumpis, be jokio sviesto). Kartais jei netingiu greit kelis sumuštinius iškepu, tada šventė būna biggrin.gif nes va tuos kasdien valgytų.
šiaip visada dedu vaisų (melioną pjaustau, mango, obuolius, vynuoges), stengiuosi riešutų įdėti, bet iš riešutų tik pistacijas valgo, džiovintus vaisius bandžiau be pridėtinio cukraus pirkti ir dėt (mango, persimonus ir ananasus), iš pradžių valgė, dabar nemėgsta jau  unsure.gif  Jokių sveikuoliškų batonėlių nevalgo, spjaudosi. Morkas kartais dedu, sausainius kelis.

Vargas man čia kas rytą, bet kai mokykloje būna nuo 7:30 iki 17:30, o ten valgo tik pietus, tai ir suki galva žmogus smile.gif

Aš vakar bandeles su dešrele kepiau, nes sakiau nuo tų sumuštinių nusigaluos.

Ir amžinai ta pati tragedija - mažai maisto blink.gif kiek beįdėsi - mažai. O atvežamas maistas šaltas ir neskanus unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo JMD: 26 rugsėjo 2018 - 12:56
QUOTE(JMD @ 2018 09 26, 13:55)

Ir amžinai ta pati tragedija - mažai maisto  blink.gif kiek beįdėsi - mažai. O atvežamas maistas šaltas ir neskanus  unsure.gif

Maniškė atvežamo tik vieną kart nevalgė. Kitom dienom sakė skanu. Bet įlipus į mašiną pirmas klausimas - ar turi ko nors valgyt? O antras - kas vakarienei?
Bandelės su dešrom būtų bomba, laimės iki dangaus biggrin.gif bet kiek darbo unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(JMD @ 2018 09 26, 14:55)

Ir amžinai ta pati tragedija - mažai maisto  blink.gif kiek beįdėsi - mažai. O atvežamas maistas šaltas ir neskanus  unsure.gif

mano sunus atvirksciai as jam idedu uzkanduku dezute ir ka nevalgo pamirsta, kad turi ir nenori, sako man uztenka pietu, iseina be pusryciu, nu bet uz tai vakare tai apsisukdamas kas pusvalandi gal valgo.....

o dukros dezute tuscia buna biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Carlin @ 2018 09 26, 15:04)
Maniškė atvežamo tik vieną kart nevalgė. Kitom dienom sakė skanu. Bet įlipus į mašiną pirmas klausimas - ar turi ko nors valgyt? O antras - kas vakarienei?
Bandelės su dešrom būtų bomba, laimės iki dangaus biggrin.gif bet kiek darbo  unsure.gif

nu tai manau imt bemiele tesla ir isukt ir tike to darbo unsure.gif 4u.gif ar klystu JMD?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kriisti: 26 rugsėjo 2018 - 13:27
Mano vaiku dezutese tai dazniausiai buna pyrageliai su farsu arba su feta+spinatai. Pridarau daug ir uzsaldau, is vakaro iskepu kelis ir idedu, abu megsta. Dar padarau mielines teslos, idarau su kuo nors, iskepu mazas bandeles ir iskart i kamera, visada skanu kaip sviezia smile.gif Lavaso suktinukai su tepamu sureliu ir kokiu kumpiu ar lasisa, sumustiniai (su suriais, desrom, arba saldus su medum), surio gabaliukai, dziuveseliai, vaisius salia, pomidoriukai mazi, pyrago naminio jei turiu, sausainiu. Dezutej trys skyreliai, tai jiems savaime suprantama, kad turi buti ideta trys skirtingi dalykai biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(aijos @ 2018 09 26, 10:30)
Tuos vaisiu batonelius ir as saviskem visada perku  thumbup.gif

Kokia cia batoneliai? Gal nuoroda ar foto turetumet?
Atsakyti
QUOTE(Shalimar @ 2018 09 26, 15:48)
Mano vaiku dezutese tai dazniausiai buna pyrageliai su farsu arba su feta+spinatai. Pridarau daug ir uzsaldau, is vakaro iskepu kelis ir idedu, abu megsta. Dar padarau mielines teslos, idarau su kuo nors, iskepu mazas bandeles ir iskart i kamera, visada skanu kaip sviezia smile.gif Lavaso suktinukai su tepamu sureliu ir kokiu kumpiu ar lasisa, sumustiniai (su suriais, desrom, arba saldus su medum), surio gabaliukai, dziuveseliai, vaisius salia, pomidoriukai mazi, pyrago naminio jei turiu, sausainiu. Dezutej trys skyreliai, tai jiems savaime suprantama, kad turi buti ideta trys skirtingi dalykai biggrin.gif

Na šaunuolė mama bigsmile.gif Man su maisto gaminimu prastai... Vengiu kiek tik galiu toj virtuvėj būt biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Maja Di @ 2018 09 26, 12:13)
Kaip skaniai, reiks bandyti. Aš tai nieko nededu, 3 eur skyriu valgyklai, tikiuosi kad ne čipsams išleidžia ax.gif . O popierinius krepšelius dedi ar tiesiai silikoninėse formelėse kepi?

Silikoninėse kepu.
Mano valgo ir valgykoje ir dar iš namų nešasi. Valgykloje po 12 val jau maisto nebebūna, o namo grįžta tik 17-18val.
Atsakyti