Sveikos, gal kas zieminius batukus turit pasiulyt beeniukui 36 dydi naujus arba labai geros bukles:)?
I az
laba diena,
sakykit gal kuri zino kur ieskoti vienodu palaidiniu, dukrom ir mamos? aciu
sakykit gal kuri zino kur ieskoti vienodu palaidiniu, dukrom ir mamos? aciu
Sakykit ar geriau pirkti is george.com pačiai ar per tarpininkę? Rūbų ne daug - už 25 eurus. Bet prisideda siuntimas, taxai ir gaunasi virs 43 eurų. Ar daėjus iki mokėjimo dar suma keisis ar nebe? Ar visgi į LT geriau pirkti per tarpininkę?
QUOTE(Carlin @ 2018 09 26, 14:04)
Maniškė atvežamo tik vieną kart nevalgė. Kitom dienom sakė skanu. Bet įlipus į mašiną pirmas klausimas - ar turi ko nors valgyt? O antras - kas vakarienei?
Bandelės su dešrom būtų bomba, laimės iki dangaus
bet kiek darbo 
Bandelės su dešrom būtų bomba, laimės iki dangaus

Aš jau įįsicinkinau.
QUOTE(lomute @ 2018 09 26, 15:02)
Kokia cia batoneliai? Gal nuoroda ar foto turetumet?
Ivairiu vaisiu yra. Cia pavyzdys https://www.lidl.lt/...articleId=23137
QUOTE(saulute32 @ 2018 09 26, 16:38)
<p>Sakykit ar geriau pirkti is george.com pačiai ar per tarpininkę? Rūbų ne daug - už 25 eurus. Bet prisideda siuntimas, taxai ir gaunasi virs 43 eurų. Ar daėjus iki mokėjimo dar suma keisis ar nebe?
Ar visgi į LT geriau pirkti per tarpininkę?</p>

As jau pradejau ir is amazono pirkt per tarpininke. Nesvarbu, kad ir vietinis siuntimas nemokamas. Nes prekes dazniausia buna lengvos ir siustis jas man paciai i lietuva neapsimoka.
QUOTE(kriisti @ 2018 09 26, 14:26)
Aš pati darau sviestinę mielinę. Visos perkamos su palmių riebalais tai vaiko nenuodiju. Bemielė man nepatinka.
QUOTE(kriisti @ 2018 09 26, 14:26)
Oj ne, tokių nevalgytų. Mano mama vaikystėje mielines su dešrele kepdavo.
QUOTE(Shalimar @ 2018 09 26, 14:48)
Mano vaiku dezutese tai dazniausiai buna pyrageliai su farsu arba su feta+spinatai. Pridarau daug ir uzsaldau, is vakaro iskepu kelis ir idedu, abu megsta. Dar padarau mielines teslos, idarau su kuo nors, iskepu mazas bandeles ir iskart i kamera, visada skanu kaip sviezia
Lavaso suktinukai su tepamu sureliu ir kokiu kumpiu ar lasisa, sumustiniai (su suriais, desrom, arba saldus su medum), surio gabaliukai, dziuveseliai, vaisius salia, pomidoriukai mazi, pyrago naminio jei turiu, sausainiu. Dezutej trys skyreliai, tai jiems savaime suprantama, kad turi buti ideta trys skirtingi dalykai 

Šita tema lobis

QUOTE(Užsispyrėlė @ 2018 09 26, 10:00)
pasidalinkite: ka dedate vaikams i pietu dezutes? mano nevalgiukas, nebesugalvoju nieko idomaus 

Nieka

QUOTE(as-berry @ 2018 09 26, 10:02)
Man kol kas nieko neissiunte, o prie uzsakymo dabar parasyta, kad siuntimas atidetas iki spalio 3 d.
Sikniai...i meilus net nesiteikia atsakyt

QUOTE(saulute32 @ 2018 09 26, 16:38)
<p>Sakykit ar geriau pirkti is george.com pačiai ar per tarpininkę? Rūbų ne daug - už 25 eurus. Bet prisideda siuntimas, taxai ir gaunasi virs 43 eurų. Ar daėjus iki mokėjimo dar suma keisis ar nebe?
Ar visgi į LT geriau pirkti per tarpininkę?</p>

Geriau per tarpininke
QUOTE(JMD @ 2018 09 26, 17:55)
Aš pati darau sviestinę mielinę. Visos perkamos su palmių riebalais tai vaiko nenuodiju. Bemielė man nepatinka.
Žinok turiu kameroje Selection by Rimi sviestinių kruasanų šaldytų, tai net nuėjau sudėtį pažiūrėt. Jie su sviestu ir be palmių riebalų. Tai gal ir Selection sviestinė sluoksniuota tešla be jų?

Nes man Selection tešla skaniausia, retai naudoju, bet naudoju.
QUOTE(JMD @ 2018 09 26, 18:55)
A tai gal recepta mozna, na proporcijas sviesto, pieno mieliu ir miltu