Įkraunama...
Įkraunama...

Internetinės parduotuvės be tarpininkų

kur tas "cia" - Lietuvoje? 

aciu uz bet kokia info, Uzsispyrele ;)

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Spanguole123: 11 kovo 2019 - 14:03
Gal kas turit varle.lt koki koda?
Atsakyti
QUOTE(ellinga @ 2019 03 11, 10:01)
Vilniuje renku https://www.cocooncenter.co.uk/ (zirmunai, lazdynai, ukmerges pr.), nepersiunciu.
Dedant krepseli, pasirinkti LT. Truksta apie 80e.
Noreciau priimti 2-3 su rimtesniu krepseliu, o ne po 3 eurus.

Surinkta
Atsakyti
Uzsakinesiu george rubelius per uk. Galiu prijungti. Kaunas-Šilainiai.
https://direct.asda....default,sc.html

Taip pat galiu prijungti ir is amazon.co.uk
Atsakyti
QUOTE(sviliuke @ 2019 03 11, 13:17)
Merginos, kur pirkt pusu sodinuku mazu, reikia daugiau, gal kokios girininkijos parduoda? Aciu.

Jei paprastu pušų, tai girininkijose reik ieškoti, nebrangiai būna. Man kalninių reikia ir nemažai unsure.gif tai planuoju pas lenkus pirkt, ten pigiau.
Atsakyti
QUOTE(Carlin @ 2019 03 11, 18:33)
Jei paprastu pušų, tai girininkijose reik ieškoti, nebrangiai būna. Man kalninių reikia ir nemažai  unsure.gif  tai planuoju pas lenkus pirkt, ten pigiau.

Jei jau apie augalus ... gal kazkas turit parekomenduot kur pirkt obelu ir slyvu sodinukus? smile.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Kripu @ 2019 03 11, 21:30)
Jei jau apie augalus ... gal kazkas turit parekomenduot kur pirkt obelu ir slyvu sodinukus?  smile.gif  4u.gif

Man pernai rekomendavo FB Žemaūgės trešnės, obelys ir kita. Kadangi pernai nespėjom aplinkos susitvarkyt, nieko nesodinau, tai rekomendacija iki šiol nepasinaudojau.
Atsakyti
Ups
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rodnaja: 11 kovo 2019 - 21:53
QUOTE(Carlin @ 2019 03 11, 20:53)
Man pernai rekomendavo FB Žemaūgės trešnės, obelys ir kita. Kadangi pernai nespėjom aplinkos susitvarkyt, nieko nesodinau, tai rekomendacija iki šiol nepasinaudojau.

Labai aciu, reikes pasiziuret 4u.gif
Atsakyti
Labas rytas,
sakykite, ar laredoute.co.uk tik per nuomos adresą galima pirkti? Jau kiek grožių radau ax.gif
Atsakyti
kažkas domėjosi Kamado Bono - tai dabar pigu.lt akcija, nekažką kaina, bet bent jau maniškės tokia pati kaip prieš kalėdas
Atsakyti

Sveikos, gal kuri esate užsisakinėjusi drabužių iš vubu.pl lenkiško puslapio? Norėčiau užsisakyti rubų, bet nesuprantu kaip ten apmokėjimą reikia padaryti.

Atsakyti