Įkraunama...
Įkraunama...

Internetinės parduotuvės be tarpininkų

Sveikos, gal kuri esate užsisakinėjusi drabužių iš vubu.pl lenkiško puslapio? Norėčiau užsisakyti rubų, bet nesuprantu kaip ten apmokėjimą reikia padaryti.

Atsakyti
QUOTE(Loram @ 2019 03 12, 10:32)
kažkas domėjosi Kamado Bono - tai dabar pigu.lt akcija, nekažką kaina, bet bent jau maniškės tokia pati kaip prieš kalėdas

Aš domėjausi, bet jau nusipirkom smile.gif dabar pažiūrėjau, kad gavom tokia pačia kaina kaip ir dabar, tik priedai geresni buvo, tai labiau apsimokėjo biggrin.gif
Per kalėdas man atrodo dar pigiau (50€) buvo ir priedų daugiau.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Carlin: 12 kovo 2019 - 10:33
QUOTE(Carlin @ 2019 03 12, 10:32)
Aš domėjausi, bet jau nusipirkom smile.gif dabar pažiūrėjau, kad gavom tokia pačia kaina kaip ir dabar, tik priedai geresni buvo, tai labiau apsimokėjo biggrin.gif

Kur pirkot? Kokie priedai?
Atsakyti
QUOTE(Carlin @ 2019 03 12, 12:32)

Ir mane domina kur pirkot?
Ir priedai? 4u.gif
Kaip tik ieškau
Atsakyti
QUOTE(Žalia Rūta @ 2019 03 12, 10:07)
Labas rytas,
sakykite, ar laredoute.co.uk tik per nuomos adresą galima pirkti? Jau kiek grožių radau  ax.gif

Mane irgi domina.esu kol. Kas tik per tarpininke
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo dangerele: 12 kovo 2019 - 12:07
QUOTE(Loram @ 2019 03 12, 12:19)
Kur pirkot? Kokie priedai?

Tai tame pačiame pigu, grande kaina irgi 649 Eur buvo, kaip ir dabar, tik 5 priedai dovanų. Prie tų pačių 4 priedų kur dabar yra (2 zonų kepimo sistema, uždangalas, vištos laikiklis ir pelenų valymo įrankis) papildomai buvo elektrinis uždegiklis, kurio kaina didesnė nei dabar siūlomų pirštinių ir rūkymo kaladėlių.

QUOTE(rasamal @ 2019 03 12, 12:54)
Ir mane domina kur pirkot?
Ir priedai? 4u.gif
Kaip tik ieškau

jų akcijos visur ir visada tokios pačios, kiek stebėjau. Geriausia kaina buvo prieš Kalėdas, grande modeliui taikė 100 Eur nuolaidą ir priedų papildomai reikalingų gerų buvo nemokamai (picos akmuo, ketaus grotelės)
Atsakyti
Gal kas Kaune noretu jungtis prie mytoys.de ??? Atsiemimas prie Girstucio netoli
Atsakyti
QUOTE(Carlin @ 2019 03 12, 15:06)
Tai tame pačiame pigu, grande kaina irgi 649 Eur buvo, kaip ir dabar, tik 5 priedai dovanų. Prie tų pačių 4 priedų kur dabar yra (2 zonų kepimo sistema, uždangalas, vištos laikiklis ir pelenų valymo įrankis) papildomai buvo elektrinis uždegiklis, kurio kaina didesnė nei dabar siūlomų pirštinių ir rūkymo kaladėlių.
jų akcijos visur ir visada tokios pačios, kiek stebėjau. Geriausia kaina buvo prieš Kalėdas, grande modeliui taikė 100 Eur nuolaidą ir priedų papildomai reikalingų gerų buvo nemokamai (picos akmuo, ketaus grotelės)

Carlin ačiū Jums labai
Labai padėjot
Kažin prieš Velykas gal dar geresnių nuolaidėlių bus?
Atsakyti
QUOTE(rasamal @ 2019 03 12, 15:14)
Carlin ačiū Jums labai
Labai padėjot
Kažin prieš Velykas gal dar geresnių nuolaidėlių bus?

Mano draugu draugas prekiauja tais griliais, maciau drauge vis sharina FB biggrin.gif tai galiu uzklaust, gal kokia nuolaida padaro...Tik as juose nesigaudau, iskart sakau biggrin.gif
Atsakyti
Klausykit, kad iherbui pasidare? blink.gif man pigiausia ta shipa meta 9 baksai... budavao 2-3 visada
Atsakyti
QUOTE(-Braskeele @ 2019 03 12, 15:10)
Klausykit, kad iherbui pasidare? blink.gif  man pigiausia ta shipa meta 9 baksai... budavao 2-3 visada

perku jau tik per tarpininkus...
Atsakyti
QUOTE(-Braskeele @ 2019 03 12, 16:21)
Mano draugu draugas prekiauja tais griliais, maciau drauge vis sharina FB biggrin.gif  tai galiu uzklaust, gal kokia nuolaida padaro...Tik as juose nesigaudau, iskart sakau biggrin.gif

Ačiū. kai jau apsispręsiu kurios noriu , parašysiu Jums į až
Atsakyti