Įkraunama...
Įkraunama...

Internetinės parduotuvės be tarpininkų

O shipzee nenorit pasinaudot?
Papildyta:
Atsakyti
QUOTE(gėlužė @ 2020 02 03, 18:36)
Jei su balso stygom Alisauskas privaciai dirba. O Santariskiu ligoninej visi neblogi ir tas pats Riauba neblogas.

Ačiū, reiks pasidomėt 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Užsispyrusi @ 2020 02 03, 16:13)
Sveiki, truputį ne į temą, bet gal kas žino gerą LOR gydytoją Vilniuje? Suaugusiam žmogui. Reikia dėl dažnai dingstančio ir ilgai neatsistatančio balso. Poliklinikos LOR neranda priežasties.
Ačiū 4u.gif

Aš užkimdavau dažnai. Nuėjau privačiai pas Ališauską, o jis pamatė rėksnio mazgelius ir parašė siuntimą į santariškes kinizeterapijai. Ten pavaikščiojau pas LOR logopedę 10 užsiėmimų, pamokino atpalaiduoti balsto stygas ir tuos mazgelius ir jau keli metai nebeužkimstu. O jei tik pradedu - padarau LOR primokintų pratimų ir vėl viskas ok.
Atsakyti
QUOTE(Loram @ 2020 02 04, 16:56)
Papildyta:

jei cia man skirta, tai jo,per juos ir uzsisakeme mirksiukas.gif 4u.gif
Atsakyti
Gal kuri ieškote berniukui striukės? Gavau iš GAP, žiauriai faina, bet per maža... tiktų 140-146 ūgiui (L dydis). Parduočiau už tiek, kiek pirkau, kad nereiktų grąžinti... 27 eurai!!!!
https://www.gap.eu/g...t...EE&start=73
Atsakyti
Gal kuri esate is free people pirkusi? viskas sklandu? radau free shipo koda,kuri taiko ir tarptautiniams siuntiniams, kelnes papigiai (apie 18eu) gausis biggrin.gif https://www.freepeop...mp;type=REGULAR
Atsakyti

Sveikos, noriu patarimo merginų, turinčių patirties perkant iš DE parduotuvių :4u:

Reikia Jung jungiklių, rozečių ir visų susijusių reikalų. Lyginant DE kainas su LT, jau pritaikius maksmimaliausias nuolaidas, DE gaunasi vis tiek apie 30% pigiau nei LT, kas mūsų atveju būtų grubiai kokie 200 eur skirtumas. 

Ar yra kokių rizikų, jei siųsčiaus elektronikos prekių už tarkim 600 eur? 

Ar ši parduotuvė patikima? Ačiū 🎈 

https://www.voltking..._name=match_and

Ar tikrai nėra galinčių man patarti?  :4u:​ 

Atsakyti
QUOTE(ssimonyte @ 2020 02 04, 14:18)
jo,pas juos maziausi %,tai ir gundziausi. bet po merginu pasisakymu ieskosiu toliau  ax.gif aciu visoms  4u.gif

as dar nepasisakiau biggrin.gif , mano prekes pas Mazasis Amer. irgi buvo uztrigusios ,viska atgavau .
Pakeite vezejus Ridzis , prekes greit keliauja laivu ir oru ir tikrai greiciau nei pas kai kurias tarpininkes (o perku per visas patirties per 10 metu apstu ) , uzsakineju ir toliau sunkias prekes pas Ridzi , va siandien pasijamiau laiva , kita savaite vel bus laivas ... tai kad nereikia nurasyti . Viena karta nepasiseke ir jau nuraso , bet aisku kiekvieno teise rinktis mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(evvva @ 2020 02 04, 22:39)
as dar nepasisakiau  biggrin.gif  , mano prekes pas Mazasis Amer.  irgi buvo uztrigusios ,viska atgavau .
Pakeite vezejus Ridzis  , prekes greit keliauja laivu ir oru ir tikrai greiciau nei pas kai kurias tarpininkes (o perku per visas  patirties per 10 metu apstu )  , uzsakineju ir toliau sunkias prekes pas Ridzi , va siandien pasijamiau laiva  , kita savaite vel bus laivas ... tai kad nereikia nurasyti . Viena karta nepasiseke ir jau nuraso  , bet aisku kiekvieno teise rinktis mirksiukas.gif

Stebiuosi naivumu!
Aš irgi atgavau, po metų... Bet per tuos metus - 0 komunikacijos, neatsakė nei į 1 laišką! Kosmetikos prekes atejo išsiliejusios/sulaužytos pakuotės, nes buvo sumestos į paprastą maisiuka belekaip. Viena priemone buvo aliejine, kita rugstine - tai per metus kas ten liko. Kompensacijai pasiule 5 berods procentų nuolaidą kito siuntinio siuntimui...
Atsakyti
QUOTE(Loram @ 2020 02 04, 16:56)
Papildyta:

As bandziau skaiciuotis, nu brangu unsure.gif

QUOTE(Loram @ 2020 02 05, 07:20)
Stebiuosi naivumu!
Aš irgi atgavau, po metų... Bet per tuos metus - 0 komunikacijos, neatsakė nei į 1 laišką! Kosmetikos prekes atejo išsiliejusios/sulaužytos pakuotės, nes buvo sumestos į paprastą maisiuka belekaip. Viena priemone buvo aliejine, kita rugstine - tai per metus kas ten liko. Kompensacijai pasiule 5 berods procentų nuolaidą kito siuntinio siuntimui...

As mazai is JAV siunciuos, bet jei siunciuos tai per Taure arba Kate25, jokiu problemu gyvenime ner buve ax.gif komunikacija be priekaistu, kantriai ir zaibiskai atsako i visus klausimus
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo -Braskeele: 05 vasario 2020 - 08:52

dar Amerika Lietuvoje laivu siuncia. Viskas ok. 

Atsakyti
QUOTE(-Braskeele @ 2020 02 05, 08:51)
As bandziau skaiciuotis, nu brangu unsure.gif
As mazai is JAV siunciuos, bet jei siunciuos tai per Taure arba Kate25, jokiu problemu gyvenime ner buve ax.gif komunikacija be priekaistu, kantriai ir zaibiskai atsako i visus klausimus

prieš kokius 8 metus man siunčiantis per Taure buvo dingęs siuntinys. Pamenu, berods 50 proc vertes padenge Taure. Bet cia buvo vienas vienintelis kartas per mano kokius 12 metu pirkimo is JAV.
Atsakyti