As mazai is JAV siunciuos, bet jei siunciuos tai per Taure arba Kate25, jokiu problemu gyvenime ner buve
Aš siunčiuosi jau daug metų, bet Taurės paslaugų atsisakiau, nes tokių moralų turėjau išklausyti, su klientais nelabai maloniai bendrauja ir nelabai vertina, nemoka spręsti problemų. Kai tuo tarpu su Rudaplauke viskas išsprendžiama puikiai, nors jei ir pačioms nuostolinga
Kokybiski rūbeliai.
Maciau paciame Barboros psl yra keli arba lyg musumazyliu forume
Aš irgi atgavau, po metų... Bet per tuos metus - 0 komunikacijos, neatsakė nei į 1 laišką! Kosmetikos prekes atejo išsiliejusios/sulaužytos pakuotės, nes buvo sumestos į paprastą maisiuka belekaip. Viena priemone buvo aliejine, kita rugstine - tai per metus kas ten liko. Kompensacijai pasiule 5 berods procentų nuolaidą kito siuntinio siuntimui...
nesupratau logikos jei jums blogai o man gerai kodel turiu nepirkti ? Koks dar gali but naivumas su 10 metu patirtim perkant Jav . Jei butu blogai tikrai netyleciau .
Ridzis pakeite siuntejus pries kelis metus , prekes ateina greitai ir supakuotos labai tvarkingai , ne kiekviena tarpininke dar taip atsiuncia .
Kiekivienas turim savo galva ant peciu ir perkam kur mums geriausia ;)
Stebiuosi naivumu!
Aš irgi atgavau, po metų... Bet per tuos metus - 0 komunikacijos, neatsakė nei į 1 laišką! Kosmetikos prekes atejo išsiliejusios/sulaužytos pakuotės, nes buvo sumestos į paprastą maisiuka belekaip. Viena priemone buvo aliejine, kita rugstine - tai per metus kas ten liko. Kompensacijai pasiule 5 berods procentų nuolaidą kito siuntinio siuntimui...
Aš ir daug metų perkuosi per Ridžis..
Taip pat esu neatgavusi vienos siuntos, bet galima sakyti dalinai susitarti pavyko, kad nuostolių būtų mažiau..
Bet jei kas įvyksta, laiškais bendrauja ir išsprendžiame problemą..
Siuntos ateina gana greitai, tiek oru, tiek laivu..
Tai jei nereikia užsakymo čia ir dabar, o ypač jei neskubu gauti - siunčiuosi Laivu ;)
Tikrai taip, nors ir siuntimas brangesnis. Nera net ko lyginti su kitomis.
Kazkas pirkote FORESTO antkaklius pigiau nei LT, bet neatsimenu kokioj parduotuvej, priminikit
https://www.cocooncenter.co.uk/?search=Bayer Lašiukai nuo erkių taip pat žymiai pigiau. Parinkčiau Kaune cocoon ![]()