Įkraunama...
Įkraunama...

Internetinės parduotuvės be tarpininkų

Ar kas turite Cool Club drabužių vaikams? Kaip kokybė? Ar atitinka dydį? Žiūriu pigu.lt prekiauja, paveikslėliuose kūdikių drabužiai labai gražiai atrodo smile.gif Ir įdomu ar kūdikių drabužiai susitraukia džiovyklėje? Kažkaip pastebėjau, kad dažnai po džiovyklės leliukiški drabužiai susitraukia unsure.gif ko nepastebėjau su savo ar vyresnių vaikų apranga.
Atsakyti
QUOTE(-Braskeele @ 2020 02 05, 09:51)

As mazai is JAV siunciuos, bet jei siunciuos tai per Taure arba Kate25, jokiu problemu gyvenime ner buve ax.gif komunikacija be priekaistu, kantriai ir zaibiskai atsako i visus klausimus

Aš siunčiuosi jau daug metų, bet Taurės paslaugų atsisakiau, nes tokių moralų turėjau išklausyti, su klientais nelabai maloniai bendrauja ir nelabai vertina, nemoka spręsti problemų. Kai tuo tarpu su Rudaplauke viskas išsprendžiama puikiai, nors jei ir pačioms nuostolinga 4u.gif Pas Daliux Meistromargarita irgi viskas puikiai ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Auruma @ 2020 02 05, 10:51)
Ar kas turite Cool Club drabužių vaikams? Kaip kokybė? Ar atitinka dydį? Žiūriu pigu.lt prekiauja, paveikslėliuose kūdikių drabužiai labai gražiai atrodo  smile.gif Ir įdomu ar kūdikių drabužiai susitraukia džiovyklėje? Kažkaip pastebėjau, kad dažnai po džiovyklės leliukiški drabužiai susitraukia  unsure.gif  ko nepastebėjau su savo ar vyresnių vaikų apranga.

Kokybiski rūbeliai. wub.gif Dėl susitraukimo negaliu pasakyti, nes neturiu džiovykles bigsmile.gif
Atsakyti
Kazkas pirkote FORESTO antkaklius pigiau nei LT, bet neatsimenu kokioj parduotuvej, priminikit 4u.gif
Atsakyti
Priminkite, prašau, kur ieškot barboros kodu :ax:
Atsakyti
QUOTE(Kristiniux @ 2020 02 05, 12:53)
Priminkite, prašau, kur ieškot barboros kodu ax.gif

Maciau paciame Barboros psl yra keli arba lyg musumazyliu forume 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Loram @ 2020 02 05, 06:20)
Stebiuosi naivumu!
Aš irgi atgavau, po metų... Bet per tuos metus - 0 komunikacijos, neatsakė nei į 1 laišką! Kosmetikos prekes atejo išsiliejusios/sulaužytos pakuotės, nes buvo sumestos į paprastą maisiuka belekaip. Viena priemone buvo aliejine, kita rugstine - tai per metus kas ten liko. Kompensacijai pasiule 5 berods procentų nuolaidą kito siuntinio siuntimui...

nesupratau logikos jei jums blogai o man gerai kodel turiu nepirkti ? Koks dar gali but naivumas su 10 metu patirtim perkant Jav . Jei butu blogai tikrai netyleciau . mirksiukas.gif
Ridzis pakeite siuntejus pries kelis metus , prekes ateina greitai ir supakuotos labai tvarkingai , ne kiekviena tarpininke dar taip atsiuncia .
Kiekivienas turim savo galva ant peciu ir perkam kur mums geriausia ;)

Atsakyti

Stebiuosi naivumu!
Aš irgi atgavau, po metų... Bet per tuos metus - 0 komunikacijos, neatsakė nei į 1 laišką! Kosmetikos prekes atejo išsiliejusios/sulaužytos pakuotės, nes buvo sumestos į paprastą maisiuka belekaip. Viena priemone buvo aliejine, kita rugstine - tai per metus kas ten liko. Kompensacijai pasiule 5 berods procentų nuolaidą kito siuntinio siuntimui...

Aš ir daug metų perkuosi per Ridžis.. 
Taip pat esu neatgavusi vienos siuntos, bet galima sakyti dalinai susitarti pavyko, kad nuostolių būtų mažiau.. 
Bet jei kas įvyksta, laiškais bendrauja ir išsprendžiame problemą..
Siuntos ateina gana greitai, tiek oru, tiek laivu.. 
Tai jei nereikia užsakymo čia ir dabar, o ypač jei neskubu gauti - siunčiuosi Laivu ;)

Atsakyti
Rudaplauke - tobula. Man ji iš viso yra su klientais bendravimo etalonas wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Žalia Rūta @ 2020 02 05, 16:50)
Rudaplauke - tobula. Man ji iš viso yra su klientais bendravimo etalonas  wub.gif

Tikrai taip, nors ir siuntimas brangesnis. Nera net ko lyginti su kitomis.
Atsakyti

Kazkas pirkote FORESTO antkaklius pigiau nei LT, bet neatsimenu kokioj parduotuvej, priminikit 4u.gif

https://www.cocooncenter.co.uk/?search=Bayer Lašiukai nuo erkių taip pat žymiai pigiau. Parinkčiau  Kaune cocoon :)

Atsakyti
Kad 29.9eur ta pati kaina kaip Lt. Gal buna kokiu nuolaidu?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Rita003: 05 vasario 2020 - 20:45