Įkraunama...
Įkraunama...

Internetinės parduotuvės be tarpininkų

QUOTE(Žalia Rūta @ 2020 02 10, 23:53)
Siųsti jų adresu https://eshopwedrop.lt/

Paskaitykite, mes dauguma naudojamės jų paslaugomis.

QUOTE(Loram @ 2020 02 11, 07:11)
Man tai kelia klausimą šios parduotuvės patikimumas....

QUOTE(-Braskeele @ 2020 02 11, 08:57)
Aisku kelia..jokiu kontaktu, nieko unsure.gif  nepirkciau

ačiū

aš žinokit pabandžiau prisijungti ir daryti pirkimą, tai jie permetė į amazon, kuriame "item not available"...
kažkaip keistai
bet koku atveju nieko nesigavo

pasakiau, kad teks ieškot kito svajonių laikrodžio, nes šito niekur nebėr smile.gif
Atsakyti

Laba, kokias kuprines perkat penktokėliams, kurie nebenori spalvotų piešinėlių ax.gif

Maniškiai patys rinkosi. Jau tokiems savo nuomonę sunku primesti 😀

Atsakyti
QUOTE(Rita003 @ 2020 02 11, 10:27)
Laba, kokias kuprines perkat penktokėliams, kurie nebenori spalvotų piešinėlių  ax.gif

Mano būsima penktokė turi paruoštą Madpax kuprinę. Šiemet dar eina su Poterry, kurią nupirkau pirmai klasei biggrin.gif
Atsakyti
Gera kaina Timberlandų
Atsakyti
QUOTE(Musmiryte @ 2020 02 11, 22:09)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="Rita003" data-cid="72606065" data-time="1581409679"><div><p>Laba, kokias kuprines perkat penktokėliams, kurie nebenori spalvotų piešinėlių vartotojo įkelta nuotrauka</p></div></blockquote><p>Maniškiai patys rinkosi. Jau tokiems savo nuomonę sunku primesti 😀</p><p></p>

Tai jau cia faktas, kad reik rodyt/tartis. Viskas, nieko savo 10-metei negaliu pirkti be jos atsiklausimo. Kartais jau tikrai zinau, ko nori, bet parodau sako spalva ne ta, arba ai nebereik... Bet kur ieskot, neturiu net minciu kokias rodyt adidas, vans? Noriu, kad nors kiek nugarele minkstesne butu. Sunui buvau timberland nupirkusi irgi ilgai atnesiojo, bet ji tokia i didesne puse man, merginai kaip ir per ilga.

QUOTE(Asstule @ 2020 02 11, 22:39)
Mano būsima penktokė turi paruoštą Madpax kuprinę. Šiemet dar eina su Poterry, kurią nupirkau pirmai klasei  biggrin.gif

Maniske ir 4 metus eina su Pterrry. Net zymes nera, kad nesiota: issiplauna puikiai, niekur nenusitrynus, tobula man kuprine wub.gif

Atsakyti
QUOTE(Rita003 @ 2020 02 12, 08:07)
Tai jau cia faktas, kad reik rodyt/tartis. Viskas, nieko savo 10-metei negaliu pirkti be jos atsiklausimo. Kartais jau tikrai zinau, ko nori, bet parodau sako spalva ne ta, arba ai nebereik...

Aha, man jau irgi be šansų ką nors nupirkt pačiai savo 10-metei unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Dravi @ 2020 02 10, 21:57)
Sveikos,

radau draugo svajonių laikrodį vokiečių parduotuvėj, bet nežinau kaip nupirkt verysad.gif

kaip suprantu į LT nesiunčia, gal galit ką patart, kaip man jį įsigyt?

http://www.watcheo.d...QtAKv4X11382nk4

ačiū  4u.gif

https://www.ebay.de/...W-/163635240956

Cia jusu svajoniu laikrodis jei neklystu biggrin.gif ir dar visoj Europoj siuncia.. tiesiai i LT galima
Atsakyti

merginos, yra norinciu jungtis prie Matalan? https://www.matalan.co.uk/

UK nemokamas pristatymas, po to siuntimo islaidas per ESWD pasidalintume. Vilnius.

jei domina - rasykit asmenine zinute ;)

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Spanguole123: 12 vasario 2020 - 10:11

gal dar yra norinciu pirkti is Asdos?  :4u: 

esu Vilniuj, galiu ir persiust ;)

Atsakyti
QUOTE(Spanguole123 @ 2020 02 12, 13:25)
<p>gal dar yra norinciu pirkti is Asdos?  4u.gif </p><p></p><p>esu Vilniuj, galiu ir persiust ;)</p>

As tai noriu, bet kazkaip brangesne prekes i LT gaunas, ar kazka painioju? unsure.gif per shopa irgi nelabai pasiteisino George pirkt, nes isskaido i bile kiek maiseliu, o paskui moket ta pakuotes mokesti uz kiekviena...per tarpininke man pigiau iseina unsure.gif
Paziurejau, neapsimoka visai, mano krepselis siunciant i UK yra 57 svarai,i LT- 68...plius shipas nuo 12 svaru, tai per tarpinininke man tikrai pigiau gausis.
Papildyta:
Gal kas ir vilnieciu planuoja pirkt is EASYCOSMETICS.DE? Tuso prisireike smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo -Braskeele: 12 vasario 2020 - 13:29
QUOTE(-Braskeele @ 2020 02 12, 13:30)

Gal kas ir vilnieciu planuoja pirkt is EASYCOSMETICS.DE? Tuso prisireike smile.gif

kazkas buvo minejes, kad easycosmetics Baccarat būna gera kiana, ar aš maišau?
Atsakyti

kazkas buvo minejes, kad easycosmetics Baccarat būna gera kiana, ar aš maišau?

Buna, pries kelias dienas buvo 295. As pigiau nebuvau maciusi.

Nezinau kokia Jums gera kaina. 

Atsakyti