Įkraunama...
Įkraunama...

Internetinės parduotuvės be tarpininkų

Moterys, gal kas gali papasakoti instruktažą apie portugalvineyards?
bandau ieškoti per paiešką bet nerandu. tikrai rašė milijoną kartų, kiek siuntimas, kiek butelių ir kaip ten viskas... ale nerandu verysad.gif nu nors tu ką.
galit ir AŽ.
jei kam nesunku wub.gif
Atsakyti

As tai noriu, bet kazkaip brangesne prekes i LT gaunas, ar kazka painioju? unsure.gifper shopa irgi nelabai pasiteisino George pirkt, nes isskaido i bile kiek maiseliu, o paskui moket ta pakuotes mokesti uz kiekviena...per tarpininke man pigiau iseina unsure.gif
Paziurejau, neapsimoka visai, mano krepselis siunciant i UK yra 57 svarai,i LT- 68...plius shipas nuo 12 svaru, tai per tarpinininke man tikrai pigiau gausis.
Papildyta:
Gal kas ir vilnieciu planuoja pirkt is EASYCOSMETICS.DE? Tuso prisireike smile.gif

nu brac, prigasdinot... paskutini karta pirkau per Eshop ana vasara, viska vienu gavimu gavau, siuntimas i LT apie 6 eur uzkainavo. Dabar kazkaip Eshope viskas nuo 8 eur prasideda.. bet vis ne 12 eur... plius per UK galima ir home dalyku pajamt...

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Spanguole123: 12 vasario 2020 - 17:59

o Matalan kudikiam rubuku tokiu fainu papigiai yra.. tik galvoju, kaip dydziai, nezinot??

labai seniai pirkus, atrode, kad kiek i mazesne puse yra vaiku rubai, ka??

Atsakyti
QUOTE(irmante @ 2020 02 12, 15:31)
<blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="Užsispyrėlė" data-cid="72607275" data-time="1581508495">
<div>
<p>kazkas buvo minejes, kad easycosmetics Baccarat būna gera kiana, ar aš maišau?</p>
</div>
</blockquote>
<p> </p>
<p>Buna, pries kelias dienas buvo 295. As pigiau nebuvau maciusi.</p>
<p> </p>
<p>Nezinau kokia Jums gera kaina. </p>

278€
Atsakyti
Gal kas nori tokių uniqlo kelnių? Labai fainos, bet man xs dydis neatrodo taip kaip nuotraukoje, o norėjau būtent platesnių. Mano klubai 92, tai sakyčiau 90 cm idealiai būtų.
https://www.uniqlo.c...ers-421738.html
Atsakyti
QUOTE(Carlin @ 2020 02 12, 18:12)
Gal kas nori tokių uniqlo kelnių? Labai fainos, bet man xs dydis neatrodo taip kaip nuotraukoje, o norėjau būtent platesnių. Mano klubai 92, tai sakyčiau 90 cm idealiai būtų.
https://www.uniqlo.c...ers-421738.html

Carlin, kokia kaina? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(rasiuk @ 2020 02 12, 21:50)
Carlin, kokia kaina? 4u.gif

19.90 smile.gif
Atsakyti

278€

kai uz tiek pamatysi suktelek, imsiu :)

Kiek paziuriu vis pigiau nei 295 nuo gruodzio gal nemaciau.

Atsakyti
QUOTE(irmante @ 2020 02 13, 08:41)
<blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="JMD" data-cid="72607483" data-time="1581523219">
<div>
<p>278€</p>
</div>
</blockquote>
<p> </p>
<p>kai uz tiek pamatysi suktelek, imsiu smile.gif</p>
<p>Kiek paziuriu vis pigiau nei 295 nuo gruodzio gal nemaciau.</p>

Okay. As uzsidejus primintuka. Tai man laiska paraso
Atsakyti

Merginos,

ar butu daugiau norinciu is Matalan ka pagriebt? https://www.matalan.co.uk/

jau esam dviese, vietinis nemokamas pristatymas, o po to dalinames per ESWD. Esu Vilniuj, galiu persiust i kita miesta. Rasykit asmenine zinute. Pirksiu ryt ryte arba sestadieni ryte (mano viena preke out of stock, laukiu papildymo..)

labai grazus vaikiski vasariniai rubeliai! 

Atsakyti
QUOTE(irmante @ 2020 02 12, 15:31)
<blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="Užsispyrėlė" data-cid="72607275" data-time="1581508495">
<div>
<p>kazkas buvo minejes, kad easycosmetics Baccarat būna gera kiana, ar aš maišau?</p>
</div>
</blockquote>
<p> </p>
<p>Buna, pries kelias dienas buvo 295. As pigiau nebuvau maciusi.</p>
<p> </p>
<p>Nezinau kokia Jums gera kaina. </p>

ech, kur as buvau kai tokia kaina buvo smile.gif

Papildyta:
QUOTE(JMD @ 2020 02 13, 10:21)
Okay. As uzsidejus primintuka. Tai man laiska paraso

kur tą primintuką užsidėt? 4u.gif
nes kiek ziuriu, man vis 343eur meta verysad.gif