Įkraunama...
Įkraunama...

Internetinės parduotuvės be tarpininkų

QUOTE(-Braskeele @ 2020 02 20, 12:04)
Klausykit, noriu laikrodi is Amerikes pirkt. Ar pas visas tarpininkes yra tas taxas aksesuarams? Ar nuo valstijos priklauso? ar nuo ko?

Taxu politika, jų dydis išties priklauso nuo valstijos. Nežinau ar yra tokia tarpininkė, kuri pirktų iš valstijos, kur taikoma lengvesnė mokesčių politika. Kadaise pirkdavau per tokią, bet ji jau nebetarpininkauja unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(oplia5 @ 2020 02 19, 13:25)
Pavasari kiek pamenu net tarpininkei is cia nepavyko nupirkti, maciau mamos iki rugsejo taip ir nesulauke kupriniu. o pinigus grazino tik po 7 men. As pirkau is USA.

Nežinau per kurią pirkote.Aš pirkau ir gavau.Bet čia kalba eina apie uk.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rapoja: 20 vasario 2020 - 16:28
Gal kas Kaune george asda su 20 off renkate? mielai prisijungčiau siuntimui pasidalinti 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(rapoja @ 2020 02 20, 16:25)
Nežinau per kurią pirkote.Aš pirkau ir gavau.Bet čia kalba eina apie uk.

Aš pirkau per UK tarpininkę ir rugsėjo antrajai pakniopstom teko bėgt kuprinės, nes negavau. Ir ne vienai pirkėjai taip atšaukė prieš pat rugsėjį, nors pirkta ir buvo su laiko rezervu
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo <nemiga<pievoje<: 20 vasario 2020 - 19:29
QUOTE(<nemiga<pievoje< @ 2020 02 20, 19:29)
Aš pirkau per UK tarpininkę ir rugsėjo antrajai pakniopstom teko bėgt kuprinės, nes negavau. Ir ne vienai pirkėjai taip atšaukė prieš pat rugsėjį, nors pirkta ir buvo su laiko rezervu

Ir as ko gero tam sarase buvau 4u.gif nes irgi pries pat rugseji begau pirkti...pirkau "is ranku", bet dar visai nebloga gavau, bet noretusi jau naujos, todel ir ziurineju vis, kai geros kainos buna... 4u.gif
Atsakyti
Gal zinot koki OMNIVOS nuolaidos koda?
Papildyta:
Beja, as visai sekmingai is GEORGE apsipirkau per Eshopa, pirkau 7 daiktus, viska atsiunte viename maise, sveria nedaug bigsmile.gif neisporceliavo i 4 siuntas kaip jie megsta biggrin.gif labai greit, uzvakar pirkau, sian jau sandely, nors mete, kad pristatymas 25 diena, uz greitesni atseit primokek tongue.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo -Braskeele: 21 vasario 2020 - 09:02
QUOTE(-Braskeele @ 2020 02 21, 09:01)
Papildyta:
Beja, as visai sekmingai is GEORGE apsipirkau per Eshopa, pirkau 7 daiktus, viska atsiunte viename maise, sveria nedaug bigsmile.gif neisporceliavo i 4 siuntas kaip jie megsta biggrin.gif labai greit, uzvakar pirkau, sian jau sandely, nors mete, kad pristatymas 25 diena, uz greitesni atseit primokek tongue.gif

eikit per omnivasiunta.lt ir dar vis galioja omniva20 kodas
Atsakyti
QUOTE(-Braskeele @ 2020 02 21, 09:01)
Papildyta:

O aš pirkau 12 daiktų iš George, tai išsiuntė 1, o po to visus kitus, gavosi 2 siuntiniai. Jau buvau išsigandusi, kad visus po 1 išsiųs rolleyes.gif
Atsakyti
Mergaitės, gal kas Vilniuje Cocconcenter renkate? Reikia jau pasirūpinti lašais nuo erkių šuniui
Atsakyti
gal kas galit rekomenduoti vaikams ir suaugusiems tinkanti nuo saules krema is Cocono..?
Jei rasiu gera koki, parinksiu uzsakyma Kaune
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo gaikaSJ: 21 vasario 2020 - 11:14
QUOTE(Iš Stiklo @ 2020 02 21, 10:38)
Mergaitės, gal kas Vilniuje Cocconcenter renkate? Reikia jau pasirūpinti lašais nuo erkių šuniui

kokius perkat, kad efektyvūs būtų 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kriisti: 21 vasario 2020 - 11:15
QUOTE(gaikaSJ @ 2020 02 21, 11:08)
gal kas galit rekomenduoti vaikams ir suaugusiems tinkanti nuo saules krema is Cocono..?
Jei rasiu gera koki, parinksiu uzsakyma Kaune

Eurovaistinei gire sios firmos priemones, sudietim, kokybe (turiu veidui , patinka ) prisijungciau prie cocoono ;)
https://www.eurovais...oshe nuo saules
https://www.cocoonce...ch=la roshe sun
Atsakyti