Įkraunama...
Įkraunama...

Internetinės parduotuvės be tarpininkų

Renku užsakymą iš vokiečių vaistinės my-apozone.de.Kviečiu prisijungti.
Iki nemokamo siuntimo trūksta apie 35 Eur. Vilnius.
https://my-apozone.de/

kur siusti uzs?☺

Atsakyti
QUOTE(gėlužė @ 2020 02 18, 16:23)
Mergaitės, gal pirktumėte kas iš čia? wub.gif https://www.potteryb...e...ty=1&size=1

Gal kas esate iš čia pirkę? Pati nemoku:)
Iš JAV pirkę turime dukrai prieš 5 metus kuprinę, ideali, dabar sūnui reikia:)
Atsakyti
QUOTE(Žalia Rūta @ 2020 02 18, 22:05)
Kiek ESWD galima laikyti siuntinius nemokamai?

Atrodo iki menesio 4u.gif
Atsakyti
Priimsiu viena vilniete pirkimui is MYTOYS. Atsiemimas darbo valandomis Rinktines g., po darbo Naujojoje vilnioj.
Atsakyti
QUOTE(Rita003 @ 2020 02 18, 13:01)
https://www.lidl.de/...KlAlEBYz3Pbrk3w

Papildau, pats nestovi, mygtuko laikyti paspaudus nereikia, yra 2 siurbimo lygiai.

Nu kad stovi pats. Aš turiu tokį pat rolleyes.gif
Ir kažkas klausė- tai katino kraiką susiurbia.
Atsakyti
QUOTE(saldu @ 2020 02 19, 11:25)

na laukiu kada lidl vel uzsives ju, nes mano robotas vsio parejo, grazins pinigus... unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(saldu @ 2020 02 19, 11:25)

Ane? Nu kaip ten man nesigavo ji pastatyt biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif . Bandysiu vakare vel. Tiesa, bandziau kiek trauks batarke, ant stipresnio lygio lygiai 15min.
O kiaip jum su jo isvalymu? Jei atidarai tik ta dangteli, tai lieka prikibusiu siuksliu (nezinau kaip pavadint ta detale giliau metaline), reikia arba kist koki sepeteli kad iskuopt, arba ji visa ardyt pro kita puse.

QUOTE(kriisti @ 2020 02 19, 11:48)
na laukiu kada lidl vel uzsives ju, nes mano robotas vsio parejo, grazins pinigus... unsure.gif

Kiek laiko laike siurblys? Kur kreipetes del gedimo? Tiesa, Jusu robotukas, pirktas Lt. Kazi kur reiktu man kreiptis, jei pirkta de ax.gif ?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Rita003: 19 vasario 2020 - 11:17
QUOTE(Rita003 @ 2020 02 19, 12:14)
Ane? Nu kaip ten man nesigavo ji pastatyt  biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif . Bandysiu vakare vel. Tiesa, bandziau kiek trauks batarke, ant stipresnio lygio lygiai 15min.
O kiaip jum su jo isvalymu? Jei atidarai tik ta dangteli, tai lieka prikibusiu siuksliu (nezinau kaip pavadint ta detale giliau metaline), reikia arba kist koki sepeteli kad iskuopt, arba ji visa ardyt pro kita puse.
Kiek laiko laike siurblys? Kur kreipetes del gedimo? Tiesa, Jusu robotukas, pirktas Lt. Kazi kur reiktu man kreiptis, jei pirkta de  ax.gif ?

tai musu buvo ecovac deebot slim2, pirktas pigu.lt 2018 11 28, garantija du metai, tai va 2020 lapkriti but pasibaigus. o prasidejo, kad nebesuko sepetuko vieno, pristatem i pigu.lt is ko ir pirkom. Pralaike menesi, grazino, parsinesu nu neievikia net nesikrauna nieko nedaro.....tai pasiutus sekancia darbo diena grazinau ir dar pridejau, kur garantaninio atsakomybe laikyt tiek daikta ir net nepatikrint ar veikia, kad jis neveikia ir issyk uzpildziau pretenzja pinigu grazinimui. Finale gavau el., laiska, kad grazina pinigus. bet dabar isigijom sunuiuka, tai abeojoju ar robotukas gera mintis, nes vieno su suniu nepliksi namie, tik su prieziura nebent 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(kriisti @ 2020 02 19, 11:53)
tai musu buvo ecovac deebot slim2, pirktas pigu.lt 2018 11 28, garantija du metai, tai va 2020 lapkriti but pasibaigus. o prasidejo, kad nebesuko sepetuko vieno, pristatem i pigu.lt is ko ir pirkom. Pralaike menesi, grazino, parsinesu nu neievikia net nesikrauna nieko nedaro.....tai pasiutus sekancia darbo diena grazinau ir dar pridejau, kur garantaninio atsakomybe laikyt tiek daikta ir net nepatikrint ar veikia, kad jis neveikia ir issyk uzpildziau pretenzja pinigu grazinimui. Finale gavau el., laiska, kad grazina pinigus. bet dabar isigijom sunuiuka, tai abeojoju ar robotukas gera mintis, nes vieno su suniu nepliksi namie, tik su prieziura nebent 4u.gif

Kaip noriu juo atsikratyti biggrin.gif ką padaryti, kad sugestų tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(gėlužė @ 2020 02 18, 17:23)
Mergaitės, gal pirktumėte kas iš čia? wub.gif https://www.potteryb...e...ty=1&size=1

Pavasari kiek pamenu net tarpininkei is cia nepavyko nupirkti, maciau mamos iki rugsejo taip ir nesulauke kupriniu. o pinigus grazino tik po 7 men. As pirkau is USA.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo oplia5: 19 vasario 2020 - 13:28
QUOTE(oplia5 @ 2020 02 19, 13:25)
Pavasari kiek pamenu net tarpininkei is cia nepavyko nupirkti, maciau mamos iki rugsejo taip ir nesulauke kupriniu. o pinigus grazino tik po 7 men. As pirkau is USA.

o kaip jus patenkate i USA puslapi? man niekaip nepavyksta... 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Žalia Rūta @ 2020 02 18, 22:05)
Kiek ESWD galima laikyti siuntinius nemokamai?

Man rodos menesi
Atsakyti