Įkraunama...
Įkraunama...

Internetinės parduotuvės be tarpininkų

QUOTE(*finy* @ 2020 02 29, 19:35)
Katinukas  4u.gif  wub.gif

Mes (nes Vilniuje) perkame Kalvarijų turguj, nes čia nemažai gyvūnų prekių parduotuvių ir kainos geriausios.
Dažniausiai perkam Josera. Dar ir Brit Care neblogai.
Jei online - lyginkite, kur kaina mažiausia ir tiek.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Žalia Rūta: 29 vasario 2020 - 19:56
Gal randat kokius naujus kodus vynams? Dar turiu, bet gal reiktų vėl užsipirkti, kad paskui kai baigsis be kodų vėl teks pirkti ax.gif
Atsakyti
kas gali atsiusti pakveitima vynams?
Atsakyti
QUOTE(Loram @ 2020 02 29, 21:01)
kas gali atsiusti pakveitima vynams?

Galiu ir aš atsiųsti pakvietimą. Tik man neaišku kokia jų tikra politika už tuos pakvietimus. Aš siunčiau pakvietimą draugei, ji užsiregistravo, pirmam pirkimui jokios nuolaidos negavo. Na tiek to, gal pritaikys antram pirkimui. Ar tikrai pritaikė nepasakysiu, nes kiek žinau dar nepirko antrą kartą. O aš ir turbūt nuolaidą gausiu už pakvietimą tik jei ji apsipirks dar kartą? Tai kokia tada prasmė tų kvietimų?
Atsakyti
QUOTE(Žalia Rūta @ 2020 02 29, 20:08)
Decatlone?

Aš pirkau HM buvo gražių smile.gif ir iki 20€
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo dangerele: 29 vasario 2020 - 21:30
Aš galiu atsiųsti pakvietimus vynams 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Kirisama @ 2020 02 29, 21:14)
Galiu ir aš atsiųsti pakvietimą. Tik man neaišku kokia jų tikra politika už tuos pakvietimus. Aš siunčiau pakvietimą draugei, ji užsiregistravo, pirmam pirkimui jokios nuolaidos negavo. Na tiek to, gal pritaikys antram pirkimui. Ar tikrai pritaikė nepasakysiu, nes kiek žinau dar nepirko antrą kartą. O aš ir turbūt nuolaidą gausiu už pakvietimą tik jei ji apsipirks dar kartą? Tai kokia tada prasmė tų kvietimų?

reikia registruojantis nurodyti emailą rekomendavusio žmogaus. O prie vouceriu yra kuponas nuolaidai, kurio nr reikia ivesti perkant (automatiskai nuolaidos nepritaiko) ir man atrodo, kad jis atsiranda po pirmo pirkimo, galioja 1 metus
Atsakyti
Gal kas planuojate pirkti is .coffeerista.?? 4u.gif
prisijungčiau smile.gif 4u.gif
Atsakyti

Sveikos,

šiandien dieną perku Matalan https://www.matalan....in-trunks-multi, gal dar yra norinciu jungtis?  :yahoo: 

esu Vilniuj, galiu persiust :)

Atsakyti
aš duodu vaikams equazen irgi jau pora metu. yra omega 3 ir omega 6 (nakvišų aliejus) . kur jūs radote kokios info kad tai yra netinkamas produktas vaikams? 20 mg nakvišų aliejaus per dieną vaikams gali būt kenksminga ? manau saldainiai gali daugiau organizmui žalos padaryti nei šie vitaminai.

2 kapsulėse

Omega 3 (žuvų taukai), 800 mg

iš kurių:

-eikozapentaeno rūgšties (EPR) 186 mg
-dokozaheksaeno rūgšties (DHR) 58 mg

Omega 6 (nakvišų aliejus),

iš kurių:

-gama-linoleno rūgšties (GLR) 20 mg.
The optimal combination used in EQUAZEN eye qTM
EQUAZEN eye qTM was developed based on years of research and expertise to provide an optimal balance of fish oil rich in omega-3s (EPA & DHA) and evening primrose oil rich in omega-6 (GLA). This combination is referred to as the Equabalance ratio EPA:DHA:GLA that is 9:3:1.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo dangerele: 01 kovo 2020 - 11:19
QUOTE(ralija @ 2020 03 01, 08:11)
Gal kas planuojate pirkti is .coffeerista.??  4u.gif
prisijungčiau  smile.gif  4u.gif

kai pabrango siuntimas = baigesi pirkimas biggrin.gif as prisijungciau
Atsakyti
QUOTE(Loram @ 2020 03 01, 11:03)
kai pabrango siuntimas = baigesi pirkimas biggrin.gif as prisijungciau

nusss biggrin.gif tai kviečiame daugiau prisijungti 4u.gif pasidalinti siuntimą smile.gif
Atsakyti