Įkraunama...
Įkraunama...

Internetinės parduotuvės be tarpininkų

QUOTE(Dziugile @ 2020 04 08, 22:24)
<p>Rekomenduokite puodus indukcinei, kad galėčiau atsisiųsti per porą savaičių  rolleyes.gif gal čia Lt kas pirko ir patiko?</p><p>Stebuklų nereikia, tiesiog kokių 3 puodų ir keptuvės  rolleyes.gif  ačiū  4u.gif </p>

https://www.1a-neuwa...h=silit toskana
Atsakyti
QUOTE(Loram @ 2020 04 08, 20:12)
Carlin, kur Jūs gyvenat, kad tokios plantacijos?

Vilniaus mieste biggrin.gif Pavilnyje, bet žemės turim pakankamai, galėčiau ir bulvių pasisodinti biggrin.gif biggrin.gif mažiau žolę pjaut reiktų biggrin.gif

bet tie beržai nuotraukoje ne mano biggrin.gif ten tik pavyzdys, kaip atrodo himalajų beržas smile.gif maniškiai dar mažesni.

Papildyta:
QUOTE(geliuke @ 2020 04 08, 15:57)
Vienintelis apsisaugojimas - tinklelis ant viso medžio. Žemaūges dar galima taip apsaugoti

skaičiau apie juos, kad būna paukščiai įsipainioja, tai irgi baisu rast kokį nabagą unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Carlin: 09 balandžio 2020 - 14:09
QUOTE(Carlin @ 2020 04 09, 15:08)

Papildyta:
skaičiau apie juos, kad būna paukščiai įsipainioja, tai irgi baisu rast kokį nabagą  unsure.gif

Sako geltonų trešnių paukščiai nepuola
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rasosrasotos: 09 balandžio 2020 - 14:13
QUOTE(rasosrasotos @ 2020 04 09, 15:13)

o jos tokios pat skanios? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(rasosrasotos @ 2020 04 09, 15:13)

Gaila, bet puola. Tikrai ne mažiau nei raudonas.
Atsakyti
QUOTE(Carlin @ 2020 04 09, 14:30)
o jos tokios pat skanios?  ax.gif

pas mane 1 tresne raudona ir 1 geltona. jau bus 9m joms. ir tik pernai pradejo pauksciai lesti geltonas. nuo raudonu visada saugojame, bet sunkiai pavyksta. musu seimai raudonos skanesnes nei geltonos. bent jau pas mus taip
Atsakyti
QUOTE(padraika22 @ 2020 04 09, 16:35)
pas mane 1 tresne raudona ir 1 geltona. jau bus 9m joms. ir tik pernai pradejo pauksciai lesti geltonas. nuo raudonu visada saugojame, bet sunkiai pavyksta. musu seimai raudonos skanesnes nei geltonos. bent jau pas mus taip

Tai aišku, kad raudonos skanesnės, ypač tos didžiosios, tamsios. Pas mane dvi, viena šviesesnė, kita tamsi, tai lesa abi , jei neuždengsi, patiems neklius. Kolegė geltoną turi, tai sakė, beveik nelesa.
Atsakyti
Gal knygoms kodukas koks yra? Buciau dekinga 4u.gif
Atsakyti

Merginos, ar esate pirke is sios parduotuvės https://www.houseoffraser.co.uk/ uzsakiau kovo 23 d. Uk adresu, pinigai rezervuoti lig siol, statudas in progres lug siol unsure.gifdaugiau jokios info negaunu... unsure.gif

Jie skaitosi aukstesnio lygio parduotuve. Bet, gal tiesiog nespeja. Buvo paleide ispardavima, darbuotoju maziau. 

Kita vertus laikas jau irgi nemazas praejes, bandykit parasyti jiems. 

Atsakyti
QUOTE(padraika22 @ 2020 04 09, 15:35)

vyro tėvai augina geltonąją trešnę. Paukščiai jų veik nelesa, bet užtai itin mėgsta... kirmėlės. Aš jų net nevalgau, nes nėr sveikos uogos, kur kąsi - ten kirmėlę rasi. Ypač, kai jau visiškai sunoksta ir būna labai saldžios
Atsakyti
QUOTE(<nemiga<pievoje< @ 2020 04 09, 22:52)
vyro tėvai augina geltonąją trešnę. Paukščiai jų veik nelesa, bet užtai itin mėgsta... kirmėlės. Aš jų net nevalgau, nes nėr sveikos uogos, kur kąsi - ten kirmėlę rasi. Ypač, kai jau visiškai sunoksta ir būna labai saldžios

žydėjimo metu reikia purkšti
Atsakyti
QUOTE(Limcamca @ 2020 04 09, 21:12)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="D'esire" data-cid="72642801" data-time="1586359024"><div><p>Merginos, ar esate pirke is sios parduotuvės <a data-ipb='nomediaparse' href='https://www.houseoffraser.co.uk/'>https://www.houseoffraser.co.uk/</a> uzsakiau kovo 23 d. Uk adresu, pinigai rezervuoti lig siol, statudas in progres lug siol vartotojo įkelta nuotraukadaugiau jokios info negaunu... vartotojo įkelta nuotrauka</p></div></blockquote><p></p><p>Jie skaitosi aukstesnio lygio parduotuve. Bet, gal tiesiog nespeja. Buvo paleide ispardavima, darbuotoju maziau. </p><p>Kita vertus laikas jau irgi nemazas praejes, bandykit parasyti jiems. </p>

Dėkui, gal tikrai bandyt parasyti 4u.gif bet galvojau, gal jie nesiuncia i tuos tarpininku adresus, del to cia taip ir kabo... bet tada gal jau butu atsaukę užzakyma unsure.gif
Atsakyti