QUOTE(aijos @ 2020 05 21, 19:52)
Pritariu dėl Pepco. Čia kai paskelbė tas akcijas galvoju užpirksiu vaikams kelnių, tympų po lauką. Kokybė tikrai tragedijų tragedija. Tympos net neskalbtos nubluko po kambarį dėvint, kelnės neskalbtos nusipumpuravo. Grynai vienkartinės. Gaila ir tų kelių eurų už kelnes. Kiek žinau yra ir rubams garantija, ne tik batams. Reikia pasidomėti. Esu kažkada į Reserved parduotuvę gražinusi šaliką, kuris po savaitės dėvėjimo nusipumpuravo.
na nzn as uzpirkau sunui kelias maikes treningines kelnias su ta -30, nes staigiai isaugo, o siust jau bijau del sudejomo, jau pirkau paskutini dydis 164-168.
Tai ka kelnes is 3 kelniu, vienos skylutes atsirado po 15 min. devejimo, nu pamaniau sakes kas cia dabar

dukrai paemiau dzinsini dvarkeli gavos su nulaida 8 eur superinis va nesioja jau antra savaite viskas oki dznisas tvirtas.
Net vyrui po namus paemiau dvejas jau ir skalbtos niekas kol nenusiburbuliave ir nesuplyse ir maikiu vyras turi.
As tik idemiai apziuriu nes kitos matos kad jau maikes audinys ne kazka...net neiimu, viska ka supirkau yra medvilne jokios sintetikos, tai as nezinau, kaip galima teigti, kad sintetika

Mano poreikius atitiko rubai nesiot po kambari ar i kiema duotis, sezona atliko ismeti ir negaila

Kaip ir visur reikia ziureti ir ivertint ruba, kur kelia itarima tiesiog neiimt.
Papildyta:
QUOTE(-Braskeele @ 2020 05 22, 10:44)
Mano patirtis su Pepco irgi visumoj gera, aisku pravalu buna, kai pvz tympose po pirmo skalbimo skylute atsirado, bet visumoj, kaip uz tokia kaina, priekaistu neturiu, mazajai pripirkau tympu, maikuciu po pora euru, nu gyva kol kas viskas, megztuku turim pora, nesiojo daug, apie pusmeti, skabta perskalbta, isaugo, bet puikiai atrodo, sunui pora kelniu treninginiu po 3-4 eurus va nupirkau, nu man gaila pvz Nike, uz kuriuos 30 euru mokejau, ismest, kai jis su draugeliais pazaides koki futbola ar velniai zino ka, sudrapalina iki skyliu man tas kelnes brangias...ir ne jokia ten ne sintetika, as skaitau sudeti visada, maikutes, tympos, treningai medvilniniai
pritariu 100 proc

Papildyta:
QUOTE(JMD @ 2020 05 22, 09:04)
Ten viskas sintetika. Baisi kokybė. Nežinia kokiais dažais dažyta, jei už 4. Nes esu pirkus crocsus vaikui lauke. Tai net tid dažė kojas. Brrrrr. Geriau mažiau tų skudurų, bet kokybiškesnių. Dabar kai į mokyklą nebėjo, iš viso išskyrus treningų niekk nebereik.
na nzn kur tu ziuri, bet ka as pirkau viskas medvilne ir labai maloni, pernai turejo tapkes isipiriams, niekas nedaze jokiu koju.
Todel nesutinku, kad ten viskas sintetinka-netiesa niu