Įkraunama...
Įkraunama...

Internetinės parduotuvės be tarpininkų

QUOTE(Rita003 @ 2020 05 26, 16:12)
Puokstes ir man labai grazu, bet kaimieciui dedziokui "per grazu biggrin.gif" tai darem pintine su desrom, suriais alum smile.gif
Irankio dar nedovanojm, reiks zvilgtelt kokios ju kainos, nes dovana buna labiau simboline  ax.gif  4u.gif

Alaus bačką ir vantų vainiką biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo JMD: 26 gegužės 2020 - 15:34
QUOTE(Rita003 @ 2020 05 26, 15:12)
Puokstes ir man labai grazu, bet kaimieciui dedziokui "per grazu biggrin.gif" tai darem pintine su desrom, suriais alum smile.gif
Irankio dar nedovanojm, reiks zvilgtelt kokios ju kainos, nes dovana buna labiau simboline  ax.gif  4u.gif

Jei zmogus vartoja alko tai koki craftinio alaus rinkinuka, kaip Genio ar Kuro aparatura
Atsakyti

musu komunijos grupes visi vaikai metasi albu nuomai - po 15 eur kievienam. Ir grazu, ir pigu, ir ramu :)

Atsakyti

Mergaites, o kas nutiko TU Sainsburys - nebenuskaito nei Paypal, nei kreditines, nors anksciau pirkau, praeidavo...

dabar buvau tokia happy - vakar su nuolaida kad papirkau... tiesa, praejo tik per paypal, siandien ziuriu - vel visi pinigai saskaitoj, nors vakar tikrai buvo pasieme... eina sau, kaip supykau, siandien jau nuolaidos niekam nera :(

Atsakyti
QUOTE(kryyste @ 2020 05 26, 16:57)
Jei zmogus vartoja alko tai koki craftinio alaus rinkinuka, kaip Genio ar Kuro aparatura

jei vartoja toki alu biggrin.gif jei geriau utenos ar svyturio - tai nelabai patiks kraftinis biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(JMD @ 2020 05 26, 16:34)
Alaus bačką  ir vantų vainiką  biggrin.gif

O kas tokius pina biggrin.gif ar patiem meistravoti? Kazkada dovanojom is klevo lapu skrybele (floristes darbas), tai dar ir dabar kletyje kabo, nu labai grazu ax.gif

QUOTE(kryyste @ 2020 05 26, 16:57)

Genio alu radau "vynoguru", o jo paprastose pardese buna pirkti?

QUOTE(Loram @ 2020 05 26, 18:15)
jei vartoja toki alu biggrin.gif jei geriau utenos ar svyturio - tai nelabai patiks kraftinis biggrin.gif

Reiks vyro klausti ar patiks, nes pati zalio supratimo neturiu koks yra kraftinis alus unsure.gif
Atsakyti
Merginos, o Kiko duoda kažkokį siuntos sekimą? Nes kaip ir galima, bet ten jokios informacijos apart kad "shipped" nėra unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Rita003 @ 2020 05 26, 23:45)
Genio alu radau "vynoguru", o jo paprastose pardese buna pirkti?

Genio alų pardavineja jie patys internetu, kai ką galima rasti dideliuose rimi ir cash&carry, kuro aparatūros alaus būna assorti. Mano craftistas sake, kad Utenoj craftinio alaus buna vilniaus alaus pardej prie lidlo, kitur tik per klaidą.
Atsakyti
QUOTE(Loram @ 2020 05 27, 09:26)
Genio alų pardavineja jie patys internetu, kai ką galima rasti dideliuose rimi ir cash&carry, kuro aparatūros alaus būna assorti. Mano craftistas sake, kad Utenoj craftinio alaus buna vilniaus alaus pardej prie lidlo, kitur tik per klaidą.

Ačiū
Atsakyti
Jei gyvenate Vilniuje, tai prie Savanorių Rimi yra parduotuvė "Geras alus". Ten yra gražiai supakuotų alaus rinkinių dovanoms. Arba pačiam galima išsirinkti tokio alaus, kokio nori, ir jie supakuoja gražiai. Galima ir taurę kokią įdėti, ir užkandėlių. Visokių rūšių alaus turi jie.
Papildyta:
"Gero alaus parduotuvė" vadinasi. smile.gif
Atsakyti
Aš jau ruošiu “roges” rugsėjui smile.gif aisku kad buvo neaktualu ir 100 kartu rašyta, bet koks parkeris pirmokams?
Atsakyti
QUOTE(kryyste @ 2020 05 27, 11:49)
Aš jau ruošiu “roges” rugsėjui smile.gif aisku kad buvo neaktualu ir 100 kartu rašyta, bet koks parkeris pirmokams?

Šis tikrai pasiteisinęs https://charlot.lt/r...alvos-korpusas/
Atsakyti