Įkraunama...
Įkraunama...

Internetinės parduotuvės be tarpininkų

QUOTE(Žalia Rūta @ 2021 08 16, 22:15)
Nuo 1 Eur PVM jau.

Čia net jei perki iš eu puslapio https://eur.shein.com/? Aš vieną kartą pirkus, dar iki liepos, bet suma buvo tikrai virš 50eu ir jokių mokesčių nemokėjau. Tiesa kokybė prasta, bet dukrai dabar svarbiau kiekis, ne kokybė biggrin.gif
Atsakyti
Kaip su kinų siuntomis? Laukiam darbinių priemonių, o jos vis muitinėj, niekas nesusisiekia, nulis žinių. Kaip dabar viskas vyksta? Nervas ima.
Atsakyti
QUOTE(Žalia Rūta @ 2021 08 17, 07:52)
Kaip su kinų siuntomis? Laukiam darbinių priemonių, o jos vis muitinėj, niekas nesusisiekia, nulis žinių. Kaip dabar viskas vyksta? Nervas ima.

Siuntos yra pas vežėjus. Aš kiek aiškinausi, į muitinę jų niekas nesuveža. Reikia kalbėti su vežėjais.
Atsakyti
QUOTE(madmuazele @ 2021 08 17, 09:43)
Siuntos yra pas vežėjus. Aš kiek aiškinausi,  į muitinę jų niekas nesuveža. Reikia kalbėti su vežėjais.

Ačiū, paštas parašė, kad Omniva (kaip ir būdavo). Lauksiu žinių iš jų. Bet jau tiek laiko pas juos... unsure.gif
Atsakyti
Apie Zalando parašysiu. Gavau vakar siuntas, vienoje buvo sporto rūbai. Išpakuoju matuojuos tamprės įpjautos ir gerokai, greičiaučiai pakavimo metu įpjauta su peiliuku. Pildau Zelando dėl defekto paraišką. Po dviejų valandų pinigai jau sąskaitoje. Na galiu tik pagirti, šaunuoliai. 4u.gif
Šįryt rašau jiems su klausimu, ką daryti su tamprėmis, jiems grąžinti, Parašė, kad nereikia, galiu sau pasilikti biggrin.gif tai dabar mąstau, kaip pasitaisyti,na bus nors po namus tampyti.
Aišku gaila, kad jie nekeičia prekių.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Cypass: 17 rugpjūčio 2021 - 11:53
QUOTE(Cypass @ 2021 08 17, 12:52)
Apie Zalando parašysiu. Gavau vakar siuntas, vienoje buvo sporto rūbai. Išpakuoju matuojuos tamprės įpjautos ir gerokai, greičiaučiai pakavimo metu įpjauta su peiliuku. Pildau Zelando dėl defekto paraišką. Po dviejų valandų pinigai jau sąskaitoje. Na galiu tik pagirti, šaunuoliai. 4u.gif
Šįryt rašau jiems su klausimu, ką daryti su tamprėmis, jiems grąžinti, Parašė, kad nereikia, galiu sau pasilikti biggrin.gif tai dabar mąstau, kaip pasitaisyti,na bus nors po namus tampyti.
Aišku gaila, kad jie nekeičia prekių.

Beveik visos pardės taip jau daro ax.gif Pirmą kartą (prieš kokius 10 metų) mane irgi gerokai nustebino biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Žalia Rūta @ 2021 08 17, 13:16)
Beveik visos pardės taip jau daro ax.gif Pirmą kartą (prieš kokius 10 metų) mane irgi gerokai nustebino biggrin.gif

Tai aš normaliai atsilikusi biggrin.gif bigsmile.gif , nes perku tik iš Amerikos, čia Europoje labai labai retai. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Cypass @ 2021 08 17, 15:18)
Tai aš normaliai atsilikusi biggrin.gif  bigsmile.gif , nes perku tik iš Amerikos, čia Europoje labai labai retai. ax.gif

Aš tai džiaugiuosi, kad pagaliau LT atsirado About You, Zalando, galima tikrai prisižvejoti neblogiau, nei USA. Na, nebent tokie, kaip POLO geriau USA, aišku. O amerikėj EU brendai brangu, pvz Mango kosmosas biggrin.gif
Ir greit, ir grąžinimas nemokamas. Liuks.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Žalia Rūta: 17 rugpjūčio 2021 - 14:32
Mano su Zalando patirties nekokia. Su 2 uzsakymais viskas ok, o 2 pakibo. Pinigai nurasyti, uzsakymai nesusiformavo. Nuo 12 dienos pinigai negrazinti. Zalando sako Trustly mokejimu platforma kalta. Parasiau Trustly, atsiunte transakcijos informacija, kad jie persiunte pinigus Zalando ir kada tai padare. Zodziu uzprasiau Zalando emeilu informacija pateikti.Pagalvosiu ka daryt, nes 300 eur pasikabino niekur ir jokiu terminu ner del konkreciu datu pinigu grazinimui.
Atsakyti
Man su Zalando kol kas sekasi. Pirkau ir iki nuolaidų ir per didžiąsias nuolaidas. Brokų negavau, netikus prekei pinigus grąžina greitai. Tik pristatymas nervina. Per smartpost ,viskas ok, greit pristato, kada patogu, nuvažiuoju paimu. Bet didelius siuntinius siunčiau per kurjerius, tai kai kuriuos gavau greit, kiti kabo kelias dienas. Bet apskritai, pristatymas greitas. Kainos geros, būna gerų nuolaidų. Pasirinkimas didelis.
Aboutyou nepirkau, kažkaip mane atbaidė influenceriai, reklamuojantys jų prekes.
Atsakyti
Gal kas turite Britax Romer Advansafix 9-36 kg kėdutę? Ar patogi naudoti? Reikia antros autokėdutės ir kadangi vaikui beveik 2m, tai galvoju gal jau neapsimoka pirkti iš 9-18kg kategorijos hmm.gif Juolab, kad vaikas prie aukštesnių ir iki 4m turbūt neužteks.
Tai ieškau kėdutės iš 9-25 arba 9-36kg kategorijos. Gal dar ką nors galite patarti?
Atsakyti
QUOTE(Tutti @ 2021 08 17, 15:14)
Man su Zalando kol kas sekasi. Pirkau ir iki nuolaidų ir per didžiąsias nuolaidas. Brokų negavau, netikus prekei pinigus grąžina greitai. Tik pristatymas nervina. Per smartpost ,viskas ok, greit pristato, kada patogu, nuvažiuoju paimu. Bet didelius siuntinius siunčiau per kurjerius, tai kai kuriuos gavau greit, kiti kabo kelias dienas. Bet apskritai, pristatymas greitas. Kainos geros, būna gerų nuolaidų. Pasirinkimas didelis.
Aboutyou nepirkau, kažkaip mane atbaidė influenceriai, reklamuojantys jų prekes.

Per smartpost visus siunčiau, visus rodė, kad išsiųsta iš zalando tą pačią dieną, du gavau (skirtingom dienom), vienas dar "kaba", tai manau ne nuo pristatymo būdo priklauso...
Atsakyti