Įkraunama...
Įkraunama...

Internetinės parduotuvės be tarpininkų

QUOTE(asta1477 @ 2021 08 17, 21:24)
Uzsakymas nesusiformavo paskyroje net.
Labai atmestinas ju poziuris i problema. Ju IT skyrius ne LT, o DK. LT nieko nepagauna. Mergaites neapmokytos.
Zalando tekstus isverciau i anglu. Ir permeciau i Trustly. Ziuresim kaip baigsis.
Nes tekstai skambus - didziule beda, neatsakom uz partnerio veiksmus ir pan. Bet nepajudino net pirsto.

Is trustly jiem nusiunciau detalia informacija transakcijos. Ir specialia integracine nuoroda, kur zalando gali patikrinti mokejima. Ka zalando padare? Nieko. Sako laukit 5d.d. Automatiskai atsisauks.

Man panasus sis scenarijus, kad is mano pinigu daro short term investment. Zodziu atsakomybes 0. Iki siol mokejimai per Trustly zalando.lt yra aktyvus.
As dirbu su eshop ir ju integracijom. Tai man jau net sportinis interesas sita situacija.
Pinigus grazins, neabejoju, per tas 5 d.d. Bet tik tiek. Gerai, kol gerai, bet nerimta komanda surinkta LT eshop startui.

Man irgi taip pasirodė, kad LT darbuotojos ten nieko neišmano, vienintelis atsakymas, nieko negalim padaryti. Stebėtinai neoperatyvios. Nusivyliau.
Atsakyti
QUOTE(Eura @ 2021 08 17, 19:08)
Gal kas planuojat pirkti Asda?

Pirksiu https://direct.asda.com , kas nori jungtis rašykit į a.ž.
Atsakyti
QUOTE(AstaRaud @ 2021 08 17, 18:04)
Mano ir vienas užsakymas jau registruotas Kaune, bet veža jau nuo 08.13, tai nežinau kada jau "kelt bangas" ir klaust itella, kur veža į smartpost, apie siuntą. Bet vieną gavau l.greit.

Skambinkit i itela, mano kabojo, gavau laiska kad tuoj atves, laukiu laukiu, praejo kelios dienos, paskambinau sako tai netelpa i pastomata reikia adreso, dabar dar kelias dienas laukt reiks kol teiksis atvest
Atsakyti
Aš kalbėjau su Itela kurjeriu pirmadienį. Sakė žvėriškai daug siuntų būtent iš Zalando, nespėja vežioti, dirbo net sekmadienį. Taip kad manau kantrybės ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Lux @ 2021 08 18, 09:18)
Aš kalbėjau su Itela kurjeriu pirmadienį. Sakė žvėriškai daug siuntų būtent iš Zalando, nespėja vežioti, dirbo net sekmadienį. Taip kad manau kantrybės ax.gif

Aš tai sutinku laukt, svarbu atvyktų ax.gif
Atsakyti
QUOTE(gtn @ 2021 08 16, 22:02)
Ar perkant iš Shein už 60 eurų, bus  apmokesdinama papildomai?  ax.gif  4u.gifAčiū iš anksto  4u.gif

is shein visi siuntiniai atkeliauja kazkaip per belgija, poto per estija ir daugiau neapsimokestina, tad drasiai galite uzsisakineti, pristato itella, va su jais tai buna problemu, sugeba siunta uzlaikyti iki savaites laiko, todel reik lb daznai skambinti ir judinti juos...
kazkas rase ar yra geru ten dalyku? tikrai yra, tik reik daug laiko pracekinti ten, pasiskaityt atsiliepimus. 4u.gif
man lb patiko pop it'u kainos:
vartotojo įkelta nuotrauka
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rootha: 18 rugpjūčio 2021 - 11:07
QUOTE(rootha @ 2021 08 18, 12:06)
man lb patiko pop it'u kainos:
vartotojo įkelta nuotrauka

Tai, kad jie ir pas mus po kelis eurus kioskeliuose/turgeliuose.
Atsakyti
QUOTE(Carlin @ 2021 08 18, 12:33)
Tai, kad jie ir pas mus po kelis eurus kioskeliuose/turgeliuose.

Nu jau kur po kelis eurus? 20e kiek didesnis. Man tai cia kazkoks nesusipratimas o ne zaislas. Gerai, kad mano bernai dar nepraso.
Atsakyti
QUOTE(padraika22 @ 2021 08 18, 15:45)
Nu jau kur po kelis eurus? 20e kiek didesnis. Man tai cia kazkoks nesusipratimas o ne zaislas. Gerai, kad mano bernai dar nepraso.

Oj ne, daugumai vaikų jie KAŽKAS tokio, ne šiaip sau ta banga neslūgsta.
Atsakyti
QUOTE(padraika22 @ 2021 08 18, 15:45)

2-3 Eur tokio dydžio kaip nuotraukoje mirksiukas.gif pirkau ne vieną.
Papildyta:
QUOTE(Žalia Rūta @ 2021 08 18, 15:55)
Oj ne, daugumai vaikų jie KAŽKAS tokio, ne šiaip sau ta banga neslūgsta.

Ir jų dar reikia DAUG ir skirtingų spalvų unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Carlin @ 2021 08 18, 17:53)
Ir jų dar reikia DAUG ir skirtingų spalvų  unsure.gif

Nesakyk frusty.gif Aš kai pirmą iš ALI dar užsakiau, maniau tuo ir baigsis.
Gerai, kad Naujoj Vokėj (prie senelių) kioskų buvo, tai papigiai DApirko, bet vis tiek maža blink.gif Pamišusios su draugėm dėl jų, dar ir treidinasi.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Žalia Rūta: 18 rugpjūčio 2021 - 17:02

nu va aš noriu, man trūksta kaip tik, bet neišsiaiškinau kaip su tais muitais dabar....
bet gal rizikuojam. jei ką neimsism biggrin.gifblink.gifbiggrin.gif
galit atsiust ko norit zmoonyte (eta) gmail

nera vse jokiu muitu, is olandijos siuncia.

Atsakyti