Įkraunama...
Įkraunama...

Internetinės parduotuvės be tarpininkų

QUOTE(asta1477 @ 2021 08 17, 16:43)
Mano su Zalando patirties nekokia. Su 2 uzsakymais viskas ok, o 2 pakibo. Pinigai nurasyti, uzsakymai nesusiformavo. Nuo 12 dienos pinigai negrazinti. Zalando sako Trustly mokejimu platforma kalta. Parasiau Trustly, atsiunte transakcijos informacija, kad jie persiunte pinigus Zalando ir kada tai padare. Zodziu uzprasiau Zalando emeilu informacija pateikti.Pagalvosiu ka daryt, nes 300 eur pasikabino niekur ir jokiu terminu ner del konkreciu datu pinigu grazinimui.

Turėjau analogišką situaciją. Taip pat teko pavargti su Zalando, kad išpešti bent kokią konkrečią informaciją. Užsakymas darytas 10 dieną, vakar Trustly grąžino pinigus. Sakė per penkias darbo dienas turi grąžinti, tai ir jums gal tuoj pinigėliai grįš.
Atsakyti
QUOTE(rimule @ 2021 08 17, 17:35)
Turėjau analogišką situaciją. Taip pat teko pavargti su Zalando, kad išpešti bent kokią konkrečią informaciją. Užsakymas darytas 10 dieną, vakar Trustly grąžino pinigus. Sakė per penkias darbo dienas turi grąžinti, tai ir jums gal tuoj pinigėliai grįš.

Mano ir vienas užsakymas jau registruotas Kaune, bet veža jau nuo 08.13, tai nežinau kada jau "kelt bangas" ir klaust itella, kur veža į smartpost, apie siuntą. Bet vieną gavau l.greit.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo AstaRaud: 17 rugpjūčio 2021 - 17:05
QUOTE(AstaRaud @ 2021 08 17, 17:04)
Mano ir vienas užsakymas jau registruotas Kaune, bet veža jau nuo 08.13, tai nežinau kada jau "kelt bangas" ir klaust itella, kur veža į smartpost, apie siuntą. Bet vieną gavau l.greit.

Lyg rašė, kad per 5 darbo dienas, bandysiu iki penktadienio ramiai laukti
Atsakyti
QUOTE(Aisuru @ 2021 08 17, 18:19)
Lyg rašė, kad per 5 darbo dienas, bandysiu iki penktadienio ramiai laukti

Nu ok ir aš palauksiu iki penktadienio... 4u.gif
Atsakyti
Gal kas planuojat pirkti Asda?
Atsakyti
QUOTE(rimule @ 2021 08 17, 16:35)

ir aš "ten pat" su 12 d. užsakymu.
Apskritai tai užsakymo norėčiau, kuris buvo atliktas tvarkingai, naudojantis jų siūloma apmokėjimo sistema, o ne savaitę "pramarinuotų" ir (gal) grąžintų beveik 400.
Atsakyti
QUOTE(wowavyva @ 2021 08 17, 19:33)
Apskritai tai užsakymo norėčiau, kuris buvo atliktas tvarkingai, naudojantis jų siūloma apmokėjimo sistema, o ne savaitę "pramarinuotų" ir (gal) grąžintų beveik 400.

O jūs gavot siuntos sekimo linką?
Atsakyti
QUOTE(AstaRaud @ 2021 08 17, 20:03)
O jūs gavot siuntos sekimo linką?

Uzsakymas nesusiformavo paskyroje net.
Labai atmestinas ju poziuris i problema. Ju IT skyrius ne LT, o DK. LT nieko nepagauna. Mergaites neapmokytos.
Zalando tekstus isverciau i anglu. Ir permeciau i Trustly. Ziuresim kaip baigsis.
Nes tekstai skambus - didziule beda, neatsakom uz partnerio veiksmus ir pan. Bet nepajudino net pirsto.

Is trustly jiem nusiunciau detalia informacija transakcijos. Ir specialia integracine nuoroda, kur zalando gali patikrinti mokejima. Ka zalando padare? Nieko. Sako laukit 5d.d. Automatiskai atsisauks.

Man panasus sis scenarijus, kad is mano pinigu daro short term investment. Zodziu atsakomybes 0. Iki siol mokejimai per Trustly zalando.lt yra aktyvus.
As dirbu su eshop ir ju integracijom. Tai man jau net sportinis interesas sita situacija.
Pinigus grazins, neabejoju, per tas 5 d.d. Bet tik tiek. Gerai, kol gerai, bet nerimta komanda surinkta LT eshop startui.
Atsakyti
Sveikos. Gal kas is amazon.com zada pirkti? Noreciau prisijungti su nedidele preke🙈
Atsakyti
QUOTE(wowavyva @ 2021 08 17, 19:33)

As irgi rinkciausi uzsakyma. Bandziau kalbet su Customer Support. Kad va mokejimo duomenys. Prasom patikrinti rankiniu budu ir paaprovinti orderi. Man pradejo is lempos burt, kad prekes nerezeevuojamos. Sakau palaukit, prekes dabar NE out of stock, o jus duomenis saugite tarpinese lentose iki mokejimo gavimo. Perduokit sita info registruodami ticketa IT skyriui. Atsakymas - laukite, gal dar sukurs orderi. Toks jausmas jie negali kurti ticketu IT skyriui.
Nes uzsakymu nebesukurs, eshopuose yra laiko limitas uzdetas per kuri sukuriamas uzsakymas. Jei nespeja, reikalingas zmogaus isikisimas. Dazniausiai. Bet kaip suprantu cia jis neimanomas. Del IT bedu.
Siaip idomus poziuris. Pirma karta susiduriu su tokiu atmestinumu. Ypac startuojant.
Atsakyti
Perkant iš Zalando moku už prekes tik atsiimant siuntinį, tai rami galva, jokių nesklandumų ax.gif
Atsakyti
QUOTE(florete @ 2021 08 17, 19:34)
Perkant iš Zalando moku už prekes tik atsiimant siuntinį, tai rami galva, jokių nesklandumų  ax.gif

Perkat zalando.LT?
Atsakyti