Įkraunama...
Įkraunama...

Internetinės parduotuvės be tarpininkų

Atradimas - Eurovaistinej dabar tam tikrom prekem yra -20 pro su kodu SUTAUPAU20 plius galioja NALA20 ir dar galima pabandyti Sutaupyk10
Atsakyti
QUOTE(Jolancike @ 2021 08 19, 17:06)
Ačiū, mergaitės. Reškias man nesiseka  angel_sadangel.gif  Dar niekad taip nebuvo, kad trijų siuntų iš eilės nesulaukčiau... Dar savaitėlę palauksiu ir vėl teks rašyt jiem  doh.gif

Bet juk tos dėžutės su sekimo kodukais būna, ką rašo prie jūsiškių?
Atsakyti
QUOTE(kryyste @ 2021 08 19, 18:08)
Atradimas - Eurovaistinej dabar tam tikrom prekem yra -20 pro su kodu SUTAUPAU20 plius galioja NALA20 ir dar galima pabandyti Sutaupyk10

Taiko, visus 3 smile.gif ačiū smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo oplia5: 19 rugpjūčio 2021 - 17:47
QUOTE(oplia5 @ 2021 08 19, 18:47)
Taiko, visus 3 smile.gif ačiū smile.gif

Ir sumuoja?
Man tai mano prekėms nė vienas netinka.
Atsakyti
QUOTE(Žalia Rūta @ 2021 08 19, 19:01)
Ir sumuoja?
Man tai mano prekėms nė vienas netinka.

mirksiukas.gif

Taip sunuoja, gal pas jus vaistinis preaparatas
Atsakyti
Parašykite ką perkat su to nuolaidom, nes ne viskam taiko ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Žalia Rūta @ 2021 08 19, 19:21)
Parašykite ką perkat su to nuolaidom, nes ne viskam taiko ax.gif

LABAI aciu ;)

Filorga, Vichy, pleistrai, kaukes, dantu pastos ;)
Atsakyti
QUOTE(kryyste @ 2021 08 19, 16:08)

Ką perkate eurovaistinėje? Žiūrėjau filorga veido kremas nuo saules 45e su centais blink.gif kitur apie 26e. Tai su ta didziuuule nuolaida dar brangiau gaunas nei kitur unsure.gif
Papildyta:
QUOTE(doruta @ 2021 08 19, 18:27)
LABAI aciu ;)

Filorga, Vichy, pleistrai, kaukes, dantu pastos ;)

Filorga lyginote kainas su kitom parduotuvėm? Bent jau spf50 kaina beveik dvigubai brangesnis eurovaistinėje nei kitur. Tai ir su nuolaida brangiau nei kitur
Atsakyti
QUOTE(padraika22 @ 2021 08 19, 19:53)
Ką perkate eurovaistinėje? Žiūrėjau filorga veido kremas nuo saules 45e su centais  blink.gif  kitur apie 26e. Tai su ta didziuuule nuolaida dar brangiau gaunas nei kitur  unsure.gif
Papildyta:

Filorga lyginote kainas su kitom parduotuvėm? Bent jau spf50 kaina beveik dvigubai brangesnis eurovaistinėje nei kitur. Tai ir su nuolaida brangiau nei kitur

Kauke, prausikli pirkau, isejo kaip su -40%. Spf jau anksciau maciau, kad 11€ brangesnis, kodel? Nera paaiskinimo.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo doruta: 19 rugpjūčio 2021 - 19:03
QUOTE(Carlin @ 2021 08 18, 21:34)
O kokio reikia? Kokie poreikiai?
Nes išmanus laikrodis labai plati sąvoka.

Žingsnius kad skaičiuotu, skaičiuoja visi turbūt. Tel kad eitų atmesti ar pakelti, žinutės perskaityti iš tel iš soc tinklų. O visa kita nesvarbu.
Atsakyti
Aš tik Folorgos micelinį palyginau, tai tas pats, kas šią savaitę Lidle.
Atsakyti
Sveikos, lookfantastic dabar perkat is international ar pvz is vokisko. Paziurejau kainos palankenes international, bet tada kazin ne is UK international siuncia?
Atsakyti