Ir mano siuntinys paskutinis su brangiausiu daiktu is zalando pastriges bet matau ne as viena laukianti
Nu as tai labai pykstu del pristatymo ant Zalando. Itellos pastomatu gylis 42 cm, o Zalando dideles dezes 59 cm. Tai kokiu budu jos ten gali tilpti? Tai bent jau pas mus Kaune mikras sustoja Itellos nustatytu laiku ir stovi lauki dezes, pirma diena buvo koks 40 zmoniu eileje, tai va taip Zalando myli klientus
As buvau kokia 6-7, pasiemiau per 40 minuciu. Tai kiek tie vargsai gale stovejo? 2 valandas?

Aš jau viską gavau Zalando (4 užsakymai), tai baisiai laiminga, nes viskas tiko
Viską kurjeris pristatė, net šeštadienį ir sekmadienį
Tai palyginus su About - gerooooookai greitesni terminai.

Viską kurjeris pristatė, net šeštadienį ir sekmadienį

Tai palyginus su About - gerooooookai greitesni terminai.
QUOTE(stuleju @ 2021 08 18, 19:25)
Nu as tai labai pykstu del pristatymo ant Zalando. Itellos pastomatu gylis 42 cm, o Zalando dideles dezes 59 cm. Tai kokiu budu jos ten gali tilpti? Tai bent jau pas mus Kaune mikras sustoja Itellos nustatytu laiku ir stovi lauki dezes, pirma diena buvo koks 40 zmoniu eileje, tai va taip Zalando myli klientus
As buvau kokia 6-7, pasiemiau per 40 minuciu. Tai kiek tie vargsai gale stovejo? 2 valandas? 

As ir is autiko turejau garbe atsiimt, atlaukiau kaip per kaledini laikotarpi, jokiu sansu kad sukistu tokias dezes i pastomata. Pilnas busas is Zalando siuntu. O About you laukiu bet jie per kelias siuntas isiunte tai tikiuos tilps
Labas vakaras, o iš kur perkate išmaniuosius laikrodžius?
QUOTE(Žalia Rūta @ 2021 08 18, 18:01)
Nesakyk
Aš kai pirmą iš ALI dar užsakiau, maniau tuo ir baigsis.
Gerai, kad Naujoj Vokėj (prie senelių) kioskų buvo, tai papigiai DApirko, bet vis tiek maža
Pamišusios su draugėm dėl jų, dar ir treidinasi.

Gerai, kad Naujoj Vokėj (prie senelių) kioskų buvo, tai papigiai DApirko, bet vis tiek maža

Aš pirmą iš Amazon pirkau BRANGIAI. Tada antras kitai jau pas mus už kokius 10 ėjo. O tada kai prasidėjo spalvos, formos, modeliai

QUOTE(kryyste @ 2021 08 18, 20:05)
As ir is autiko turejau garbe atsiimt, atlaukiau kaip per kaledini laikotarpi, jokiu sansu kad sukistu tokias dezes i pastomata. Pilnas busas is Zalando siuntu. O About you laukiu bet jie per kelias siuntas isiunte tai tikiuos tilps
o kaip informaciją gavot? SMS?
Mano vis rodo gabenama nuo 13 d., tai vat per kiek laiko iki to smartposto atgabens?
QUOTE(Juorita @ 2021 08 18, 20:11)
Labas vakaras, o iš kur perkate išmaniuosius laikrodžius?
O kokio reikia? Kokie poreikiai?
Nes išmanus laikrodis labai plati sąvoka.
QUOTE(AstaRaud @ 2021 08 18, 20:15)
o kaip informaciją gavot? SMS?
Mano vis rodo gabenama nuo 13 d., tai vat per kiek laiko iki to smartposto atgabens?
Taip, mano irgi kabejo nuo 13 d, tai as vakar pati paskambinau, uzrase adresa, nes sake netilps i pastomata ir sian vakare gavau kad dalina is autiko.
QUOTE(kryyste @ 2021 08 18, 20:55)
Taip, mano irgi kabejo nuo 13 d, tai as vakar pati paskambinau, uzrase adresa, nes sake netilps i pastomata ir sian vakare gavau kad dalina is autiko.
nurodytu jų puslapyje Nr. skambinot? Reiks man rytoj pabandyt...gal tikrai didelė dėžė, nors vieną pasiėmiau gana greitai.
Sveikos, ar pirkot kas iš https://norditeket.com, viskas gerai? Per kiek laiko ateina?
QUOTE(kryyste @ 2021 08 18, 19:55)
Man patį pirmąjį taip pristatė. Atsiuntė žinutę. Antrą į paštomatą, o va trečias... kažin, ar nereiks ir man ieškoti