Įkraunama...
Įkraunama...

Internetinės parduotuvės be tarpininkų

QUOTE(wanilla69 @ 2021 08 18, 21:24)
<p>Sveikos, ar pirkot kas iš <a data-ipb='nomediaparse' href='https://norditeket.com'>https://norditeket.com</a>, viskas gerai? Per kiek laiko ateina?  </p>

pirkau, viskas ok, tik keliavo ilgai, nes per 3 skandinavijos šalis keliavo... jei daugiau bus perkančiu, gal išmoks kur Lt yra biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Sense @ 2021 08 17, 23:10)
Perkat zalando.LT?

Taip 4u.gif
Atsakyti

Ačiū, bandysiu ir aš pirkti :)

Loram, 18 Rug 2021 - 22:03, parašė: pirkau, viskas ok, tik keliavo ilgai, nes per 3 skandinavijos šalis keliavo... jei daugiau bus perkančiu, gal išmoks kur Lt yra biggrin.gif
Atsakyti
Kas nenusipirko, siulau per nuolaidas pirktus Martens trumpus batus 54,38 Eur. USA 5 ir 6 dydis. Sau pasilikau 7 dydi. Orientacijai man su 24,5 placia peda 7 dydzio dar lieka i ilgi laisva, bet per ploti komfortabiliau. Manau 6 dydis tiks siaurai 24 ar 24,5 pedai. 5 dydis 23,5 pedai. Vilnius
https://www.zalando....15m00w-p11.html
Atsakyti
Labas, mergaitės. Ateinu su klausimu. Gal yra čia tokių, kurios prenumeruoja lookfantastic grožio dėžutes. Domina, ar po liepos pirmos dienos kuri gavote nors vieną dėžutę ?
Nesuprantu, kas dedasi, bet nei liepos mėnesio dėžutės (išsiųsta 07.03), nei pakartotinai išsiųstos liepos mėnesio dėžutės (išsiųsta 08.01), nei rugpjūčio mėnesio dėžutės (išsiųsta 08.04), iki šiol nėra... Paskutiniosios gavimo terminas suėjo vakar, apie ankstesnes jau nekalbu. Iš pašto jokių žinių blink.gif
Įdomu kaip kitoms unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Jolancike @ 2021 08 19, 11:13)
Labas, mergaitės. Ateinu su klausimu. Gal yra čia tokių, kurios prenumeruoja lookfantastic grožio dėžutes. Domina, ar po liepos pirmos dienos kuri gavote nors vieną dėžutę ?
Nesuprantu, kas dedasi, bet nei liepos mėnesio dėžutės (išsiųsta 07.03), nei pakartotinai išsiųstos liepos mėnesio dėžutės (išsiųsta 08.01), nei rugpjūčio mėnesio dėžutės (išsiųsta 08.04), iki šiol nėra... Paskutiniosios gavimo terminas suėjo vakar, apie ankstesnes jau nekalbu. Iš pašto jokių žinių  blink.gif
Įdomu kaip kitoms  unsure.gif

Labas, aš gavau tvarkingai, kaip visad
Šio mėnesio atvežė dpd įprastai, o liepos mėnesio - paštas, pirmą kartą per du metus
Atsakyti

Sveikos merginos bandau pirkti mytoys.de 🤔 rašo, kad į LT nesiunčia , senokai pirkusi 😀 baigėsi geri laikai ?

Atsakyti
QUOTE(Jolancike @ 2021 08 19, 11:13)
Nesuprantu, kas dedasi, bet nei liepos mėnesio dėžutės (išsiųsta 07.03), nei pakartotinai išsiųstos liepos mėnesio dėžutės (išsiųsta 08.01), nei rugpjūčio mėnesio dėžutės (išsiųsta 08.04), iki šiol nėra... Paskutiniosios gavimo terminas suėjo vakar, apie ankstesnes jau nekalbu. Iš pašto jokių žinių  blink.gif
Įdomu kaip kitoms  unsure.gif

Aš taip pat gavau tvarkingai, kaip kas mėnesį. Šį kart DPD į namus pristatė, bet būna ir kitokių variantų - paštas, SmartPost.
Atsakyti
QUOTE(bbiitute @ 2021 08 19, 11:50)
<p>Sveikos merginos bandau pirkti mytoys.de 🤔 rašo, kad į LT nesiunčia , senokai pirkusi 😀 baigėsi geri laikai ?</p>

Taip, jau kiris laikas nebesiuncia.
Atsakyti

Ačiū 🎈

Atsakyti

Ačiū 🎈

Atsakyti
QUOTE(avalta @ 2021 08 19, 11:16)
Labas, aš gavau tvarkingai, kaip visad
Šio mėnesio atvežė dpd įprastai, o liepos mėnesio - paštas, pirmą kartą per du metus

QUOTE(Robi24 @ 2021 08 19, 12:14)
Aš taip pat gavau tvarkingai, kaip kas mėnesį. Šį kart DPD į namus pristatė, bet būna ir kitokių variantų - paštas, SmartPost.

Ačiū, mergaitės. Reškias man nesiseka angel_sadangel.gif Dar niekad taip nebuvo, kad trijų siuntų iš eilės nesulaukčiau... Dar savaitėlę palauksiu ir vėl teks rašyt jiem doh.gif
Atsakyti