Gal About you koks kodas yra?
QUOTE(doruta @ 2021 08 28, 11:45)
O is kur perkate dazus makiazui savo dukroms ( 10 metu)? Bet ko nesinori pripirkti, kad paskui nealergizuotu.. Bet irgi kisenes, kad labai neistustintu.. 🙈
Atsiprašau, nesusilaikiau neįsikišusi- 10 metų vaikui makiažo priemonės???

QUOTE(ralija @ 2021 08 27, 08:06)
Sveikos, gal kas naudojate geležies papildus ir galite pasidalinti pavadinimais, nuorodomis iš kur perkate
žemos pas mane geležies atsargos. išgeriau tardyferon. Gydytoja rekomenduoja paprastus papildus naudoti ... feroglobin, frolaidix ar kažką panašaus...

žemos pas mane geležies atsargos. išgeriau tardyferon. Gydytoja rekomenduoja paprastus papildus naudoti ... feroglobin, frolaidix ar kažką panašaus...

aš tokius https://www.iherb.co...-softgels/73608
QUOTE(florete @ 2021 08 28, 15:11)
Taip, taip.. Vat uzejo noras nusiziurejus nuo vyresniu mergaiciu, ir ka tu jai...
Ne kiekviena diena aisku.. Ir ne i mokykla...
QUOTE(fantik @ 2021 08 28, 15:24)
<p>Laba! Kur nuoirkti 3 metu berniukui vientisa didriksons ziemini kombinezona? Aciu</p><p>zinau tik hiatus 🙄</p>
https://www.sportamore.com/lt/checkout Taiko nuolaidos koda aug20
QUOTE(Carlin @ 2021 08 28, 14:57)
Gal About you koks kodas yra?
RUTA20 , bus 20% nuolaida
QUOTE(doruta @ 2021 08 28, 16:42)
Taip, taip.. Vat uzejo noras nusiziurejus nuo vyresniu mergaiciu, ir ka tu jai...
Aš tai labai už ,kad tiesiog būtų kaip smagus užsėmimas.Tegu lavina ranką,lavina įgūdžius,lai žiūri youtubą,vizažistes,gražina save,drauges ar mamą

https://www.sportamore.com/lt/checkout Taiko nuolaidos koda aug20
wow! Super! Aciu! Jokiu papildomu mokesciu nera?
QUOTE(rapoja @ 2021 08 28, 21:00)
Aš tai labai už ,kad tiesiog būtų kaip smagus užsėmimas.Tegu lavina ranką,lavina įgūdžius,lai žiūri youtubą,vizažistes,gražina save,drauges ar mamą
Bet kai viešoj vietoj pamatau mažas išsidažiusias mergaičiukes man labai nelabai... Maniškei ką tik 14 suėjo,bet viešai nebent retsykiais tušu ir blizgiu pasidažo.O namie būna ir šešėlių,ir pravedimų akims ir tt
Mokytis reik, gražiai dažytis taipogi 

Nu kam tie špakliai. Jų nereik nei mažom nei jaunom, jas jaunystė puošia. Tegul rankas megzdamos lavina

QUOTE(rapoja @ 2021 08 28, 21:00)
Bet kai viešoj vietoj pamatau mažas išsidažiusias mergaičiukes man labai nelabai... Maniškei ką tik 14 suėjo,bet viešai nebent retsykiais tušu ir blizgiu pasidažo.O namie būna ir šešėlių,ir pravedimų akims ir tt
Mokytis reik, gražiai dažytis taipogi 

Aš kažkaip esu tikra, kad, jei neišmoks jaunos, po to ir taps a la natūralistėmis, nes tiesiog nemokės. Ne visos, aišku

QUOTE(JMD @ 2021 08 29, 10:17)
Nu kam tie špakliai. Jų nereik nei mažom nei jaunom, jas jaunystė puošia. Tegul rankas megzdamos lavina
Čia tokiom kaip mum tiotkom nebent 🤣🤣

Pritariu, viskam savas laikas