Įkraunama...
Įkraunama...

Internetinės parduotuvės be tarpininkų

QUOTE(doruta @ 2021 08 28, 16:42)
Taip, taip.. Vat uzejo noras nusiziurejus nuo vyresniu mergaiciu, ir ka tu jai...
Ne kiekviena diena aisku.. Ir ne i mokykla...

Mano jau 13m, bet aišku jau anksčiau užsimanė išbandyti kosmetiką. Tai tiesiog savo duodavau, išbandydavo pati ar aš ją truputį padažydavau. Aš pati nedaug naudoju, tai užtekdavo bb kremo, blakstienų tušo ar antakių pieštuko. Dabar kažkaip nėra noro, tik mėgsta nagus nusilakuoti bespalviu laku.
P.S. Tie dažymaisi būdavo tik namuose ir niekur taip neidavo. Manau vaikui yra tiesiog smalsu ir nori išbandyti. Jei visai drausi, tai kaip tik noras gali išaugti.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Auruma: 29 rugpjūčio 2021 - 11:30
iHerbe 15% beveik viskam per nuorodą iHerb akcija.
pasirinkus DHL pristatymą iškart su mokesčiais paskaičiuoja ir į namus atveža 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(fantik @ 2021 08 28, 21:41)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="kryyste" data-cid="72865141" data-time="1630166811"><div><p><a data-ipb='nomediaparse' href='https://www.sportamore.com/lt/checkout'>https://www.sportamore.com/lt/checkout</a> Taiko nuolaidos koda aug20</p></div></blockquote><p> 
​wow! Super! Aciu! Jokiu papildomu mokesciu nera? smile.gif
</p>

Nėra, siunčia iš Švedijos
Atsakyti
QUOTE(Žalia Rūta @ 2021 08 29, 11:56)
Aš kažkaip esu tikra, kad, jei neišmoks jaunos, po to ir taps a la natūralistėmis, nes tiesiog nemokės. Ne visos, aišku biggrin.gif O mokėti netrukdo ax.gif O visam kitam yra tėvai, kurie nurodo kryptis kada ir kur ax.gif

O jei bus natūralistė, o ne nušpakliuota lėlė bus blogai? Špaklius ant veido lygis?
Atsakyti
QUOTE(JMD @ 2021 08 29, 20:04)
O jei bus natūralistė, o ne nušpakliuota lėlė bus blogai? Špaklius ant veido lygis?

Ir kodėl iš karto va taip nusišnekėt reik biggrin.gif
Atsakyti
Gal kas nors renka užsakymą iš Asda? Jei atsirastų norinčių prisijungti, galėčiau ir aš parinkti. Vilnius.
Atsakyti
QUOTE(rapoja @ 2021 08 29, 20:55)
Ir kodėl iš karto va taip nusišnekėt reik biggrin.gif

Man atrodo didesnis nusišnekėjimas, kad ojezaul, o jei bus natūralistė ir dažytis nemokės. O tai čia blogai? Čia privaloma?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo JMD: 29 rugpjūčio 2021 - 21:16
QUOTE(JMD @ 2021 08 29, 20:04)

Ne į temą parašei, nesilpėsiu flirt.gif
Papildyta:
Nepamenu, ar šioj, ar Linos temoj, kažkas ieškojo su gumute džinsų https://www.shipzee....variant=1834666
Atsakyti
QUOTE(Žalia Rūta @ 2021 08 29, 10:56)
Aš kažkaip esu tikra, kad, jei neišmoks jaunos, po to ir taps a la natūralistėmis, nes tiesiog nemokės. Ne visos, aišku biggrin.gif O mokėti netrukdo ax.gif O visam kitam yra tėvai, kurie nurodo kryptis kada ir kur ax.gif

Aš natūralistė. Naudoju tik kremą. Plaukų nedažau, nagų nelakuoju, tušu tik per progas pasidažau. Mano vyrui labai patinka. O draugės vyras jos prašo nesidažyti. Manau čia nuo žmogaus priklauso. Mano plaukų spalva tamsokai ruda, antakiai jùodi, blakstienos ilgos ir juodos. Jei būčiau šviesi nuo gimimo, tada tikriausiai būtų kitaip. Aš už teisę rinktis. Ir nemanau, kad esu prastesnė už jus išsidažiusią rolleyes.gif
Atsakyti

​Labas rytas. Tikiuosi, kad yra keliavusių į Bulgariją. Draugai siūlo prisijungti, nes nie jie, nei mes nesam buvę. Reikia bet kokių patarimų, todėl būsiu dėkinga visoms nepatingėjusioms pasidalinti kelionės įspūdžiais. Žinoma, norime patekti į geriausią miestelį, ne patį prasčiausią 5 žv viešbutį ir šiek tiek pamatyti šalį. Labai laukiu patarimų, ką būtina įsidėti į lagaminą ir ko tikrai neimti  :D​ 

Atsakyti

Nu kam tie špakliai. Jų nereik nei mažom nei jaunom, jas jaunystė puošia. Tegul rankas megzdamos lavina biggrin.gifČia tokiom kaip mum tiotkom nebent 🤣🤣

As ta pati sakau savo 15-kinei, bet panasu skirtingom kalbom kalbam, nes nesusikalbam. Labai tikiuosi cia laikina pas ja. As taip pat nesidazau beveik, tai man nelabai suprantama.  Bet matau, kad reikes priimti kitokia nuomone, arba rast kazkoki kompromisa, nes vien konflikte nepagyvensi. Kaip drauge sako, nagai, plaukai ataugs ko cia nervuojiesi, leisk isreikst save ir eksperimentuot. Bet sunkiai man tai sekasi.

Atsakyti
QUOTE(*Julija* @ 2021 08 29, 18:09)
iHerbe 15% beveik viskam per nuorodą iHerb akcija.
pasirinkus DHL pristatymą iškart su mokesčiais paskaičiuoja ir į namus atveža  4u.gif

Norejau vitamino D, krepselis 8 eurai, shipas su DHL 18,5 euru, gal kaip ir aciu biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti