Įkraunama...
Įkraunama...

Internetinės parduotuvės be tarpininkų

QUOTE(padraika22 @ 2021 08 30, 07:23)
Aš natūralistė. Naudoju tik kremą. Plaukų nedažau, nagų nelakuoju, tušu tik per progas pasidažau. Mano vyrui labai patinka. O draugės vyras jos prašo nesidažyti. Manau čia nuo žmogaus priklauso. Mano plaukų spalva tamsokai ruda, antakiai jùodi, blakstienos ilgos ir juodos. Jei būčiau šviesi nuo gimimo, tada tikriausiai būtų kitaip. Aš už teisę rinktis. Ir nemanau, kad esu prastesnė už jus išsidažiusią  rolleyes.gif

O kažkas sakė, kad negražu būti pasidažius ar nesidažius?
Nesuprantu tokių žmonių, kurie iškraipo tekstą. Klausė dėl dažymosi, atrašai iš prizmės dažančių. Just.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Žalia Rūta: 30 rugpjūčio 2021 - 09:49
QUOTE(irmante @ 2021 08 30, 09:48)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="JMD" data-cid="72865279" data-time="1630221457"><div><p>Nu kam tie špakliai. Jų nereik nei mažom nei jaunom, jas jaunystė puošia. Tegul rankas megzdamos lavina vartotojo įkelta nuotraukaČia tokiom kaip mum tiotkom nebent 🤣🤣</p></div></blockquote><p></p><p>As ta pati sakau savo 15-kinei, bet panasu skirtingom kalbom kalbam, nes nesusikalbam. Labai tikiuosi cia laikina pas ja. As taip pat nesidazau beveik, tai man nelabai suprantama.  Bet matau, kad reikes priimti kitokia nuomone, arba rast kazkoki kompromisa, nes vien konflikte nepagyvensi. Kaip drauge sako, nagai, plaukai ataugs ko cia nervuojiesi, leisk isreikst save ir eksperimentuot. Bet sunkiai man tai sekasi.</p>

Mano mama dažėsi ir dažosi. Saikingai. Bet vistiek. O man kažkodėl priešingai niekada nekilo noras tam. Vienintelį ką, tai iš jos slapčia imdavau kvepalus biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Žalia Rūta @ 2021 08 30, 10:14)
O kažkas sakė, kad negražu būti pasidažius ar nesidažius?
Nesuprantu tokių žmonių, kurie iškraipo tekstą. Klausė dėl dažymosi, atrašai iš prizmės  dažančių. Just.

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif

Buvo tik idomios patirtys, kurios galbut savo jaunoms damoms yra atradusios kokius neblogus rinkinius pazaidimui..

Tema uzdarom, aciu pasisakiusioms 4u.gif
Kita karta ieskosiuos pati bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(doruta @ 2021 08 30, 11:08)
drinks_cheers.gif  drinks_cheers.gif  drinks_cheers.gif

Buvo tik idomios patirtys, kurios galbut savo jaunoms damoms yra atradusios kokius neblogus rinkinius pazaidimui..

Tema uzdarom, aciu pasisakiusioms  4u.gif
Kita karta ieskosiuos pati  bigsmile.gif

Mini maxi pasižiūrėkit dar. Esu mačius ten visokių palečių, teptukų rinkinių geromis kainomis.
Aš kadangi pati tik blakstienas pasiryškinu, visas savo paletes esi dukroms atidavus. Žaidžia grožio salonus, mokinasi, eksperimentuoja, bet tai nereiškia, kad pasidažiusios išeina iš namų biggrin.gif
Atsakyti
Rekomenduokit, kokias turit džiovykles?
Atsakyti
QUOTE(Žalia Rūta @ 2021 08 29, 22:44)
Nepamenu, ar šioj, ar Linos temoj, kažkas ieškojo su gumute džinsų https://www.shipzee....variant=1834666

Čia aš ieškojau, ačiū wub.gif
Atsakyti
Merginos, kur perkate šilkines gumeles plaukams? 4u.gif
Atsakyti
gal kas turi poterry barn kids kuprinę L dydžio pardavimui? arba nori keisti į mergaitišką S dydžio?
Atsakyti
QUOTE(Loram @ 2021 08 30, 16:50)
gal kas turi poterry barn kids kuprinę L dydžio pardavimui? arba nori keisti į mergaitišką S dydžio?

Is kur jas perkate, iš Amerikos?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo padraika22: 30 rugpjūčio 2021 - 16:57
Nepasimaukit ant 200 eur kupono iš hm biggrin.gif
Atsakyti
pasibaigė vyro vaistai, reik sročna
https://www.disapo.de/

Vilnius, Užupis.

kašiką siųst zmoonyte (eta) gmail.com

šįvakar jei užtenka nekomam šipui ir paimu jau bigsmile.gif
Atsakyti

Gal būtų norinčių jungtis prie vokiško Douglas? Smulkmenos reikia, trūksta iki vietinio nemokamo.

Per DE siųsiu. Vilnius

https://www.douglas.de/de

Atsakyti