Įkraunama...
Įkraunama...

Internetinės parduotuvės be tarpininkų

Gal norit jungtis prie Uniqlo Vilniuje ? rasykit a.z.

Atsakyti
QUOTE(Žalia Rūta @ 2021 09 08, 23:46)
Kur fizinėse parduotuvėse paaugliams berniukams rasti gražių maikių? Bet už žmonišką kainą.
Vilniuje.

Uz zmoniskesne perku pagrinde Reserve vaikams rubus,o siaip daug perku interenetu kokiu akciju pagavus, per vasara nemazai papirkau is Zalando, About you, labai patogu -tiko pasilikai, netiko nemokamai grazinai, nebematau tikslo per tas pardes sliauziot biggrin.gif
Atsakyti

Gal norit jungtis prie Uniqlo Vilniuje ? rasykit a.z.

as manau prisijungisu, einu pavartyt :)​ 

Atsakyti
QUOTE(kriisti @ 2021 09 08, 16:07)
aš kepiau kiausinienės keksiukus  4u.gif  įvertino- valgė, įdarą dedi ka nori as dejau brokoli,zirnelių, mocarela ir pomidora. Esmė kad 6 kiausiniai, 125 ml. pieno, 2 v.s. miltų aišku pipirai ,druska. Jie gaunas tokie standūs. Dar darysiu tortilijas kepsiu. nes pas sūnų išvis bėda neprieina pavalgyt, nes skirta tik viena pertrauka, eilės bele kokios, nuskamba skambutis, o dar eilėje stovi... tai dedam iš namų 4u.gif

o kaip tortilijas darysit?

QUOTE(Žalia Rūta @ 2021 09 08, 22:46)
Kur fizinėse parduotuvėse paaugliams berniukams rasti gražių maikių? Bet už žmonišką kainą.
Vilniuje.

O kas ta žmoniška kaina?
Ir kokio dydžio paauglys.
Mano dvyniai paaugliai jau į vaikiškus netelpa, dar vieną kūdesnį į 170 dydi įspraudžiu, kitas be šansų jam maišų reikia.
Tai liepiau patiems ieškotis, randa jiems gražių house, cropp, reserved, visuose šituose lenkiškose, dar pigiai, bet nelabai su kokybe sinsay. Man labai patinka holisterio arba aberio, bet jiems ten nelabai gražu
Kažkada sau nusipirkau iš holisterio oversizinę maikę, tai tą atkirto iš manęs. Nors šiaip jau jiems mano skonis nebeįtinka.
Atsakyti
QUOTE(keistuole @ 2021 09 09, 11:13)
O kas ta žmoniška kaina?
Ir kokio dydžio paauglys.
Mano dvyniai paaugliai jau į vaikiškus netelpa, dar vieną kūdesnį į 170 dydi įspraudžiu, kitas be šansų jam maišų reikia.
Tai liepiau patiems ieškotis, randa jiems gražių house, cropp, reserved, visuose šituose lenkiškose, dar pigiai, bet nelabai su kokybe sinsay. Man labai patinka holisterio arba aberio, bet jiems ten nelabai gražu
Kažkada sau nusipirkau iš holisterio oversizinę maikę, tai tą atkirto iš manęs. Nors šiaip jau jiems mano skonis nebeįtinka.

166 (12 m). Buvau visai pamiršus tas pardes, tai prasieisim, dėkui 4u.gif
Man gal net gražu tiesiog baltos ax.gif Įdomu, ką pats išsirinks biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Žalia Rūta: 09 rugsėjo 2021 - 10:35
Kaip tik atėjo į paštą asmeninis (???) kodukas vynams. 10 off.
Atsakyti
Renku krepšelį iš Vokietijos vaistinės.
Į LT nemokamai siunčia nuo 250 Eur.
Tik Vilnius
https://www.eurapon.de/
Kviečiu jungtis 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Vi_ktorija @ 2021 09 09, 13:35)
Renku krepšelį iš Vokietijos vaistinės.
Į LT nemokamai siunčia nuo 250 Eur.
Tik Vilnius
https://www.eurapon.de/
Kviečiu jungtis 4u.gif

gaila čia Pantogar nėr.....o tikrai, tikrai tik Vilnius:)
Atsakyti
QUOTE(Žalia Rūta @ 2021 09 08, 23:46)
Vilniuje.

Mano išsirinko new yorker 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(keistuole @ 2021 09 09, 12:13)
O kas ta žmoniška kaina?

Šiandien iškepiau tortilijas: tortilij istepiau padazu makaronam iš lidl toks zaliu dangteliu, ten ir morkos, cesnakas tada uzdejau vistienos file plonu griezinelius, mocarel tarkuot uzbarsciau, cederio paplesiau, susuku, supjaustau. Dedu į kiausinio plakini ir kepu ant sviestuko, na abu vaikai ivertino skanu. Sunus labai jelapena megsta tai jo dar salia i dezute. ir vualia. Įdarai fantazijos ir skonio reikalas smile.gif sakiau bandysiu ir su grybais nes ir juos megsta 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(florete @ 2021 09 08, 17:24)
Dar labai gera idėja priešpiečiams picų keksiukai essen.gif
https://www.virtuvel...icos-keksiukai/
Tik dažnai patobulinu pagal save įvairiais priedais (paprika, kepintais pievagrybiais ir t.t)

4u.gif ismeginsim 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kriisti: 09 rugsėjo 2021 - 14:17
Maniškiai užkandžių nesineša, bet megsta ir šiltus, ir karštus tokius suktinukus:
Toste batona iskočioju , įsuku krabų lazdelę su sūriu. Suvilgau kiaušinio plakinyje ir kepu. Galima dar džiūvesėliuose apvolioti.

https://www.lamaista...azdelemis-57230
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Rita003: 09 rugsėjo 2021 - 14:26
va tuoj receptuku prisirankiosim ir vualia, nereikejo ir mum, bet kai neprieina pavalgyt valgykloje tenka suktis smile.gif 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kriisti: 09 rugsėjo 2021 - 14:30
QUOTE(Žalia Rūta @ 2021 09 09, 11:35)
166 (12 m). Buvau visai pamiršus tas pardes, tai prasieisim, dėkui 4u.gif
Man gal net gražu tiesiog baltos ax.gif Įdomu, ką pats išsirinks biggrin.gif

dar Zaroj kartais visai fainų ir draugiška kaina pasitaiko

anksčiau iki visų tų covidų su drauge nuvarydavom į Londoną į primarką, ten trumpom rankovėm ir 2 svarų nekainuoja, ilgom berods 2,30 būdavo ir parsitįsdavom gariūninę tašę rūbų.
Atsakyti