Įkraunama...
Įkraunama...

Internetinės parduotuvės be tarpininkų

QUOTE(kriisti @ 2021 09 09, 15:18)

Šiandien iškepiau tortilijas: tortilij istepiau padazu makaronam iš lidl toks zaliu dangteliu, ten ir morkos, cesnakas tada uzdejau vistienos file plonu griezinelius, mocarel tarkuot uzbarsciau, cederio paplesiau, susuku, supjaustau. Dedu į kiausinio plakini ir kepu ant sviestuko, na abu vaikai ivertino skanu. Sunus labai jelapena megsta tai jo dar salia i dezute.  ir vualia. Įdarai fantazijos ir skonio reikalas smile.gif sakiau bandysiu ir su grybais nes ir juos megsta 4u.gif

bet čia gi visai daug laiko užima, kada jūs juos darot?
Atsakyti
QUOTE(keistuole @ 2021 09 09, 16:24)

aš ir galvoju, kada keltis, pačiai susitvarkyt, kai dukra 7:20 jau išeina iš namų....aš kas ryt dar ir galvą plauti turiu....kitaip niekaip
Atsakyti
Mūsų mokykloj puiki valgykla, šiltas maistas žymiai geriau už šaltus užkandžius.
Patys, kai buvo galimybė, dažnai joje pietaudavome.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Žalia Rūta: 09 rugsėjo 2021 - 15:38
QUOTE(Žalia Rūta @ 2021 09 09, 13:25)
Kaip tik atėjo į paštą asmeninis (???) kodukas vynams. 10 off.

Parašiau į az
Atsakyti
QUOTE(keistuole @ 2021 09 09, 16:24)

aš irgi beskaitydama receptą akis pavarčiau biggrin.gif
pas mane vaikai namuose patys kraunasi priešpiečių dėžutes. Nori neštis maisto, būk malonus ir susidėk. Aš kartais tik vaisių pripjaustau, jei išreiškia pageidavimą (arbūzų, melionų, mangų).
Tai šiandien specialiai stebėjausi ką kraunasi antrokė. Prisipylė dvi nedidukes dėžutės sausų pusryčių skirtingų, tada trapučių įsidėjo ir duonos lazdelių.

Man labai pasiteisinę bentologija priešpiečių dėžutės:
https://www.amazon.d...S...C180&sr=8-1

būtent antrokė turi su dėklu, segasi ją atskirai prie kuprinės. Viskas tvarkinga, nesimėto po kuprinę, kartais arbūzų ar melionų pripjaustau, nieks neišbėga.
Atsakyti

Gal koks galiojantis portugalų vynu kodukas yra? Seniai nieko nebegaunu nuo jų....

Ir aš gavau kodą 10%, neaišku ar vienkartinis, bet galioja du mėnesius 😉

Atsakyti
QUOTE(gaikaSJ @ 2021 09 09, 14:59)
gaila čia Pantogar nėr.....o tikrai, tikrai tik Vilnius:)

Priorin pas vokiečius populiarus plaukams
https://www.eurapon....apseln-04002065
Atsakyti
QUOTE(Yasmin @ 2021 09 09, 18:40)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="Kirisama" data-cid="72869591" data-time="1631164818"><div><p>Gal koks galiojantis portugalų vynu kodukas yra? Seniai nieko nebegaunu nuo jų....</p></div></blockquote><p>Ir aš gavau kodą 10%, neaišku ar vienkartinis, bet galioja du mėnesius 😉</p>

Oho, įdomu kodėl man nesiunčia blink.gif jei nenaudosit, pasidalinti prašau ;)
Atsakyti

Gavau ir as vynu koda. Bet idomumo delei patikrinau siuntimas brangesnis dabar ar man jau kuku.

Praejusi karta pirkau 2 dezes su podruzke kad pigiau butu, tai siuntimas buvo 27 eurai, dabar imeciau 24 butelius, siuntimas 33. 

Atsakyti
QUOTE(keistuole @ 2021 09 09, 17:24)

Visai ne ryte darau prieš išeinant, nes kai 7 ,pamokos ir būt be maisto gal žiauru, tokia situacija tik šiais mokslo metais, o kai pietaudavo mokykloje išvis jokių užkandžių nesidedavo, bet dabar dėl to covid nesamonės, suskirsto ant popieriuko, o kad daug nespėja maisto nusipirkt dzin.....nes skirta tik ta pertrauka ir ne kita...srautai
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kriisti: 09 rugsėjo 2021 - 20:10
QUOTE(Vi_ktorija @ 2021 09 09, 18:45)
Priorin pas vokiečius populiarus plaukams
https://www.eurapon....apseln-04002065

esu gerus jas, bet noreciau pantogar pameginti, lyg efektyvesnes, kiek girdejau
Atsakyti

Uniqlo nusipirkau, liko suniukui zooplus.de 

Nera norinciu jungtis Vilniuje ? Pilaite arba Justiniskes ?

Atsakyti