Įkraunama...
Įkraunama...

Internetinės parduotuvės be tarpininkų

Labai ieškau gražaus minkšto migduko PELEDOS, peržiūrėjau Lt pardes, bet nieko gražaus neradau. Mytoys.de ziurejau, bet jie į Lt nesiunčia, kur dar ieškot, gal kokių idėjų turit?
Atsakyti
QUOTE(ZoZoo @ 2021 09 30, 20:54)
<p>Sveikos, kur perkate termo rubus vaikams gera kaina? smile.gif Ar pasiteisine ne merino vilnos, o kitokie? smile.gif Reikia futbolui zaisti kol neina i sale, o lauke zadzia rudens oru smile.gif</p>

Uniqlo, bet tie storesni, kur 2.5x
fleesiniai.
šiaip decathlone irgi geri, mano vyras į varžybas dedas tai sakė no skirtumo realiai, ar HM, ar decathlon ar uniqlo esu jam pirkus. devold - žiemą dedas vilnonius.

4u.gif
Gal kur matėt 38 dydžio Martens Leonore rudus?
vartotojo įkelta nuotrauka
https://www.zalando....11y006-b11.html
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Žm❤nytė: 03 spalio 2021 - 10:42
Pamenu, kažkas kažkada buvo rekomendavęs riedučių treniruotes vaikams Pilaitėje, gal galit pakartoti? Arba kitur Vilniuje, pradedantiesiems
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Loram: 03 spalio 2021 - 11:51
Atsirado mano preke, pirksiu marksandspencer
Vilnius, galiu persiųsti. loramloram eta gmail.com
Atsakyti
Ar kas žaidėt tokį žaidimą https://smartrooms.l...ktyvines-bylos/? Ne per sunku paaugliams? Mano 13-metė panoro.
Atsakyti

Gal turit patirties su La Redoute dydžiais? Jei vaikas apie 153 cm smulkesnio sudėjimo, tai imti dydį 150 ar 164? Toks įdomus dyžių šuolis pas juos   :hmm:  Jaučiu mažesnis bus ant ribos, o didesnis kitiems metams  :huh2: 

Atsakyti

Kaune renku www.cocooncenter.com iki nemokamo siuntimo :4u:

Rašykit į AŽ duosiu email

Galiu ir su persiuntimu :4u:

Atsakyti
QUOTE(simpa @ 2021 10 04, 13:55)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="simpa" data-cid="72876607" data-time="1632922044"><div><p>Kaune renku <strong>www.cocooncenter.com</strong> iki nemokamo siuntimo 4u.gif</p><p>Rašykit į AŽ duosiu email</p></div></blockquote><p>Galiu ir su persiuntimu 4u.gif
</p>

PARAŠIAU JUMS ŽINUTĘ.
jeigu negausite - paršykite puseliu@gmail.com norėsiu prisijungti prie užsakymo. ačiū
Atsakyti

Ar kas po visų permainų pirko iš cultbeauty? Kaip su mokesčiais? Rašo, kad

How does Brexit impact customers in the EU
There's nothing to worry about, it's beauty business as usual for our European Cult Beauty Customers.
Are there any changes to your prices?
No, the price you pay is the same as it was before Brexit and includes all local EU VAT.

Taip nesinori aiškintis nei su paštu, nei muitine.. 

Atsakyti
Cocconcenterį renku Klaipėdoje
D.kvasnia@gmail.com
Tema cocooncenter+nikas
Atsakyti
mamos kokius batus šaltam rudeniui/žiemai perkat paauglėm? 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Saulutė @ 2021 10 04, 18:02)
mamos kokius batus šaltam rudeniui/žiemai perkat paauglėm?  4u.gif  4u.gif  4u.gif

Mano ne paauglė, bet tokius https://www.vinted.l...retex-aulinukai
O sniego - ecco, nes su šiltais mokykloj kaistų
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Žalia Rūta: 04 spalio 2021 - 17:08