Sveikos, gal kartais turite kokį KIKOS koduką? noriu difuzerio, būt gerai su nuolaida
Moterys vilnietės, ne į temą, bet gal kas buvote užsiėmusios privačių mokyklų (nuo 5 kl.) paieškomis Vilniuje? Ne Mortos kainomis
ir kokybe. ne turčių vaikams ta prasme.
kažkokia tragedija 3000 vyskta. Tas "atidirbau" ir px koks vaikas mane knisa juodai
kažkokia tragedija 3000 vyskta. Tas "atidirbau" ir px koks vaikas mane knisa juodai
O man reiktų knygų klubo nuolaidų kodo
QUOTE(kryyste @ 2021 10 25, 22:09)
<p>Kave home esu pirkus, kainos tų pačių prekių geresnės nei Accanto <a data-ipb='nomediaparse' href='https://kavehome.com/'>https://kavehome.com/</a></p>
Čia kur ta parduotuvė? Nesusigaudau
Pasidalinkite kokius vitaminus duodate vaikams? Na kad butu kompleksas. Duodu vitamina D ir Floradix kindervital girdau, bet sito labai nenori, kaskart abu zirzia
tai reik pakeist i kazkokius guminukus... nes mazoji tabletes nenurija. Ka rekomenduotumet? Is iherbo netinka, per daug reikalu su tais siuntimais, muitais, na nebent per tarpininke
QUOTE(-Braskeele @ 2021 10 26, 09:24)
Pasidalinkite kokius vitaminus duodate vaikams? Na kad butu kompleksas. Duodu vitamina D ir Floradix kindervital girdau, bet sito labai nenori, kaskart abu zirzia
tai reik pakeist i kazkokius guminukus... nes mazoji tabletes nenurija. Ka rekomenduotumet? Is iherbo netinka, per daug reikalu su tais siuntimais, muitais, na nebent per tarpininke 
Amway duodu.
QUOTE(-Braskeele @ 2021 10 26, 08:24)
Olly iš usa, labai patinka, jų yra visur, vitacost, iherb, target
https://www.amazon.c...s/dp/B014G3M6I0
QUOTE(Žm❤nytė @ 2021 10 26, 08:54)
Moterys vilnietės, ne į temą, bet gal kas buvote užsiėmusios privačių mokyklų (nuo 5 kl.) paieškomis Vilniuje? Ne Mortos kainomis
ir kokybe. ne turčių vaikams ta prasme.
Šiaurės licėjus. Bet kainos panašios kaip ir mortos
QUOTE(irmante @ 2021 10 26, 10:38)
<p></p><blockquote class="ipsBlockquote" data-author="Carlin" data-cid="72886507" data-time="1635232401"><div><p>Šiaurės licėjus. Bet kainos panašios kaip ir mortos
</p></div></blockquote><p></p><p>Drauge ziuri is Siaures licejaus po 4 klases kur iseiti. Nemazai vaiku sake po pradines is ju klases planuoja i kitas mokyklas. </p>
net įtariu kodėl
mūsų aplinkoje, kiek mėtėsi pradinėse klasėje tarp privačių mokyklų - dauguma būtent Šiaurės licėjuje nusėdo, bet yra ir kas iš jo išėjo, nes nėra ir ten panacėja. Turbūt apie visas privačias mokyklas panašiai pliusų/minusų gali surinkti. Aš apskritai valstybine patenkinta, bet labai daug kas nuo požiūrio, nuo vaiko priklauso ir aišku nuo mokytojų.
Tai ir su privačiomis, kas tinka vienam, nebūtinai tiks kitam.
Mergaitės, o kokių vežėjų paslaugomis naudojatės perkant it fr ar it
jei eswd ne kažką
kadangi si tema dar aktyvi, tai norejau paklaust, gal yra merginu apsipirkinejanciu rimi ar maxese ir noretu papildomai uzsidirbti, jei idomu, parasykite i az, lb nenoriu temos uzterst.