Įkraunama...
Įkraunama...

Internetinės parduotuvės be tarpininkų

Galvoju, kad reikia man striukės vaikščiojimui vakarais, kad būtų neperpučiama ir neperšlampama :unsure: tokia rudeninė-žieminė, bet lengva.

Gal turit kokių rekomendacijų? Na ir kad ne kosmosą kainuotų, nes nu tokia kasdieninė reikalinga :4u: 

Atsakyti

Sveikutes, Iš karto atsiprašau, kad ne į temą. Bet labai ieškau tokio servizo lėkštučių puodeliams. Gal kas turi, nenaudoja ir parduotų 😉    pirksiu-kahla-gdr-servizo-puodeliu-lekst

pirksiu-kahla-gdr-servizo-puodeliu-lekst

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mamiukas: 04 lapkričio 2021 - 20:22

Mano geriausias toks pirkinys yra Didriksons Thelma modelis. Visiškai neperpučiama, visiškai neperšlampama. Nešioju ištisus metus. Vasarą per lietų liuks, rudenį ir žiemą tinkamai pasloksniuoju ir aktyviems pasivaikščiojimams puikiai net iki kokių -5, aišku tuomet velkuosi termo po apačia ir packable pūkinukę. Dabartiniu oru termo apatinis, tada koks termo džempas ir ji ant viršaus. 

Atsakyti
QUOTE(saulesvaikas10 @ 2021 11 02, 13:46)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="Užsispyrėlė" data-cid="72889724" data-time="1635845778"><div><p>Gal kas matėt kur galima airpod ausines įsigyt už geresnę kainą?</p></div></blockquote><p>Kurias butent?</p><p>Bent jau pro tai labai gera kaina buvo telia e shope. 
Cia is tu daiktu kuriu nereikia tiketis kazkur nusipirkt popigiai, kainos plius minus visur vienodos nebent kokia akcija per bf uzgaudysit.</p>

Jei kur pamatysit gerą kainą, pasidalinkit, man šventėms irgi reikia ax.gif
Atsakyti

Mano geriausias toks pirkinys yra Didriksons Thelma modelis. Visiškai neperpučiama, visiškai neperšlampama. Nešioju ištisus metus. Vasarą per lietų liuks, rudenį ir žiemą tinkamai pasloksniuoju ir aktyviems pasivaikščiojimams puikiai net iki kokių -5, aišku tuomet velkuosi termo po apačia ir packable pūkinukę. Dabartiniu oru termo apatinis, tada koks termo džempas ir ji ant viršaus. 

Turiu Didrikdons cajsa, bet turbūt reikėjo didesnio dydžio pirkt, nes aktyviau vaikštant man norisi laisvumo  :unsure: ir pasisluoksniuot nebus kur žiemą :rolleyes:​ 

Atsakyti
portugalu vynu gerbėjoms
-10% scset21vo (tikriausiai tik perkant pirmą kartą)
-10% scnov21vo
-10% cupn2021nc
man pavyko 2 kodus panaudot
Atsakyti

Bet ji jau pašiltinta, man su tokia tokiu oru aktyviems pasivaikščiojimams per karšta būtų. Thelma visiškai plona, be pašiltinimo. 

Atsakyti

Bet ji jau pašiltinta, man su tokia tokiu oru aktyviems pasivaikščiojimams per karšta būtų. Thelma visiškai plona, be pašiltinimo. 

Taip, pašiltinta. Tai ir galvoju, kad reiktų plonesnės ir po ja sluoksniuotis. :4u:​ 

Atsakyti
QUOTE(Loram @ 2021 11 04, 22:31)
portugalu vynu gerbėjoms
-10% scset21vo (tikriausiai tik perkant pirmą kartą)
-10% scnov21vo
-10% cupn2021nc
man pavyko 2 kodus panaudot

Ačiū už pasidalinimą, man irgi du kodukus pritaikė 4u.gif
Atsakyti
Ar siunčiatės iš alegro, greitai siuncia? Mama užsimane masazuoklio, gal sakau reikia pabandyt parsiusti. Gal kas turit? Ar padeda jie ka nors?
https://allegro.pl/o...tsu-10855614080
Atsakyti

Sveikos, priminkit, kaip grazintinti gap.eu - suformavau etiketę, laukti kurjerio, ar nesto dpd pastomatan? Ačiū 🤝

Atsakyti

Sveikos, priminkit, kaip grazintinti gap.eu - suformavau etiketę, laukti kurjerio, ar nesto dpd pastomatan? Ačiū 🤝

Atsakyti