Įkraunama...
Įkraunama...

Internetinės parduotuvės be tarpininkų

Dukrai pernai paauglei is Skelbiu nupirkau gera kaina, mergina gavo perkant telefona is tele2, tai originalios, supakuotos su saskaita ir 2 metu garantija.

Siemet sunus pirko ipada tai ausines buvo dovanu, nezinau kurios, bet panelei atidave. Kiek per visur ieskojau visur panasios kainos. Tai pas mus buvo 180, nupirkau uz 120. Manau neblogai.

Paziurekit Skelbiu gal ka rasit. 

Kazkaip as prisibijau pirkti is nepatvirtintu pardaveju. Nes gali uz brangiai nusipirkti padielka 😬 

Atsakyti

Kazkaip as prisibijau pirkti is nepatvirtintu pardaveju. Nes gali uz brangiai nusipirkti padielka 😬 

Tai ir as is bet ko nepirkau. Mergina vilniete buvo, atveze saskaitos kopija tele 2, Ant dezutes buvo tele 2 etiketes, kainos, numeriai ausiniu. Siustis tikrai nebuciau bandzius, neapziurejus. As tik pasiuliau viena is variantu. Pirko telefona uz 1300 ir gavo ausines kuriu jai nereikejo. Ne visi buna apgavikai. Cia kai ir mums pacioms reikia ka nors brangesnio netikusio parduot, as tai zinau kad nesu nei sukcius nei apgavikas. Bet kiti tai ne   :D​ 

Atsakyti

Kur patartumėte Vilniuje ieškoti dalykinės aprangos? Niekad nereikėjo, o dabar va prisireikė. Pirma mintis į akropolį važiuoti, bet ten nepamenu, kad būtų didelis pasirinkimas hmm.gif

Gal  Peek & Cloppenburg Oze  :hmm:​  

Atsakyti

Sveiki, gal zinote ar bus kazkokiu papildomu mokesciu perkant is deciem? Pateikiau uzsakyma ir dabar susimasciau ar neteks susimoketi dvigubai :unsure: aciu atsakiusioms :)​ 

Atsakyti

Sveiki, gal zinote ar bus kazkokiu papildomu mokesciu perkant is deciem? Pateikiau uzsakyma ir dabar susimasciau ar neteks susimoketi dvigubai :unsure: aciu atsakiusioms :)​ 

Aš manau, kad iš europinio psl. neturėtų priskaičiuot papildomų mokesčių.

Pati užsakinėjau pirmą kartą, anksčiau esu iš Douglas pirkus.

Atsakyti
Gal kas American tourister Dysney serijos lagaminų su mikiu gera kaina matėt? Limango dabar sale, bet cabin dydžio tik du modeliai, noriu šiek tiek kitų.
Atsakyti
QUOTE(Ruela @ 2021 11 02, 15:53)
<p>Sveiki, gal zinote ar bus kazkokiu papildomu mokesciu perkant is deciem? Pateikiau uzsakyma ir dabar susimasciau ar neteks susimoketi dvigubai unsure.gif aciu atsakiusioms smile.gif​ </p>

https://perkuinterne...t/p/deciem-com/
vartotojo įkelta nuotrauka

Atsakyti
QUOTE(Ruela @ 2021 11 02, 14:53)
<p>Sveiki, gal zinote ar bus kazkokiu papildomu mokesciu perkant is deciem? Pateikiau uzsakyma ir dabar susimasciau ar neteks susimoketi dvigubai unsure.gif aciu atsakiusioms smile.gif​ </p>

Nėra jokių mokesčių, ne kartą esu pirkusi. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Žalia Rūta @ 2021 11 01, 14:30)
Ką perkat vyrams ir paaugliams bermiukams?

Aš lauksiu zalando BF ax.gif

Šiais metais kažkaip paprasti norai: ausinės, kašės kamuolys, nauji kašės batai, telefono dangtelis su kaše, pompa kašės kamuolius, nauja kašės apranga hmm.gif hmm.gif hmm.gif vieno žo, viskas kas susiję su krepšiniu..faktas, viską supirkti kainuoja, tad teks pamažinti norų sąrašą.

Vyrui...nužiūrėjau, kad piniginė gerokai "pabuvus". Tai užsakiau piniginę, nes daugiau kaip ir nieko nereikia ax.gif
Atsakyti

Gal kas American tourister Dysney serijos lagaminų su mikiu gera kaina matėt? Limango dabar sale, bet cabin dydžio tik du modeliai, noriu šiek tiek kitų.

American tourister lagaminą (be mikio) esu pirkus amazon.de. Nežinau, kokia kaina gera, bet yra ir su mikiais  :4u:​ 

Atsakyti
QUOTE(Dziugile @ 2021 11 02, 17:29)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="Carlin" data-cid="72889854" data-time="1635863370"><div><p>Gal kas American tourister Dysney serijos lagaminų su mikiu gera kaina matėt? Limango dabar sale, bet cabin dydžio tik du modeliai, noriu šiek tiek kitų.</p></div></blockquote><p>American tourister lagaminą (be mikio) esu pirkus amazon.de. Nežinau, kokia kaina gera, bet yra ir su mikiais  4u.gif​ </p>

amazone žiūrėjau, bet mano norimi mikiai po 80-90, galėtų pigiau būti unsure.gif
Atsakyti

Nėra jokių mokesčių, ne kartą esu pirkusi. 4u.gif

Keistai nes raso kad siuncia is uk o uk ne es salis. Bet sandeliai belgijoj tai gal todel nera.

Atsakyti