Įkraunama...
Įkraunama...

Internetinės parduotuvės be tarpininkų

QUOTE(D'esire @ 2021 11 09, 08:54)
Merginos, gal žinote, kaip Trollkids vaikų drabužių ir batų kokybė?

Žiūriu linmago yra dabar išpardavimas, tai tokirie ryskūs gražūs drabužėliai 4u.gif

Vaikiški Žieminiai sniego batai labai faini, dabar super akcija. Tačiau netiks batai placiai ir su aukšta keltim kojai. Gavom batus, bet teko parduoti.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo slitka: 10 lapkričio 2021 - 07:48
QUOTE(donaa @ 2021 11 09, 14:42)
Gal kažkas turite knygos.lt nuolaidos kodą? 4u.gif
Jeigu išvis ten tokie būna ax.gif

Aš ir norėčiau 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(-Braskeele @ 2021 11 09, 21:24)
Sugalvojau vyrui Kaledom ismanuji laikrodi padovanot smile.gif patarkite kas turite patirties sioje srityje. Reikia tvirto biggrin.gif nes zmogaus darbas ne prie kompo klavisus maigyt, tad bijo kad sukuls, tai kazkaip vis nenusiperka, ar yra ju kokiu patvaresniu? Atspariu smugiams ar pan? biggrin.gif esu girdejus geru atsiliepimu apie Garmin…

Tokiu atveju Garmin Fenix su safyriniu stiklu.
Atsakyti
QUOTE(Carlin @ 2021 11 10, 09:33)
Tokiu atveju Garmin Fenix su safyriniu stiklu.

Ačiu, pasidomėsiu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(-Braskeele @ 2021 11 09, 22:24)
Sugalvojau vyrui Kaledom ismanuji laikrodi padovanot smile.gif patarkite kas turite patirties sioje srityje. Reikia tvirto biggrin.gif nes zmogaus darbas ne prie kompo klavisus maigyt, tad bijo kad sukuls, tai kazkaip vis nenusiperka, ar yra ju kokiu patvaresniu? Atspariu smugiams ar pan? biggrin.gif esu girdejus geru atsiliepimu apie Garmin…

Mano vyras, kai gavo dovanų, tai turbūt greičiau nei po mėn padėjo į spintą, nes užkniso kraut biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(kryyste @ 2021 11 09, 18:25)
As esu pirkusi vaikams striuke neperslampama, flysa, liemene, plonesne striuke, pirstines ir batus. Tai viska nesioja, isskyrus batus. Atrode labai grazus ir kokybiski, bet spaude per sonus tai pardaviau naujus. Lauko rubu kokybe gera. Labai funkcionalus gali padaryt kad isisega vienas i kita, tai ir rankoves prisisega. Zodziu kruopsciai padaryti.

Dėkui 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(slitka @ 2021 11 10, 06:45)
Vaikiški Žieminiai sniego batai labai faini, dabar super akcija. Tačiau netiks batai placiai ir su aukšta keltim kojai. Gavom batus, bet teko parduoti.

Kaip tik ir batus žiūrėjau. Maniškio koja sisura, bet aukstesnė keltis unsure.gif tai tafa neaišku ar įkiš koją.

Dėkui už pasidalinimą 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(keistuole @ 2021 11 10, 10:03)
Mano vyras, kai gavo dovanų, tai turbūt greičiau nei po mėn padėjo į spintą, nes užkniso kraut biggrin.gif

O koki modelį gavo? nes tie Garmin ir pasižymiu būtent tuo, kad kai kurie modeliai ten bile kiek laiko, po savaite...
na su tuo safyriniu stiklu nope, neipirksiu, nuo 600 euriuku...kazko kukliau noreciau
Atsakyti
Ar gali būti, kad kai kuriu prekių iš asos nesiunčia i Lt? Ar cia kas sistemoj negerai. I krepsi ideda, pasirinkus Lietuvą. Kai prieinu prie apmokėjimo rašo, kad į Lt nesiunčia verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Rita003 @ 2021 11 10, 11:26)
Ar gali būti, kad kai kuriu prekių iš asos nesiunčia i Lt? Ar cia kas sistemoj negerai. I krepsi ideda, pasirinkus Lietuvą. Kai prieinu prie apmokėjimo rašo, kad į Lt nesiunčia verysad.gif

Taip, deja ir nemazai prekių nesiunčia:(
Atsakyti
Gal kas ruosiates pirkti is https://norditeket.c.../search?s=eskio ? Prisijungciau su keliais buteliukais. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(D'esire @ 2021 11 10, 15:48)
Taip, deja ir nemazai prekių nesiunčia:(

Liudnuma unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Žalia Rūta @ 2021 11 09, 20:22)
Prašau, parekomenduokite mergaitišką skėtį, kad tikrai būtų tvirtas 4u.gif

Tvirti Knirps skėčiai.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Neringiux: 10 lapkričio 2021 - 18:45