Įkraunama...
Įkraunama...

Internetinės parduotuvės be tarpininkų

QUOTE(Dziugile @ 2021 11 10, 21:37)
<p></p><p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="-Braskeele" data-cid="72893583" data-time="1636531873"> O koki modelį gavo? nes tie Garmin ir pasižymiu būtent tuo, kad kai kurie modeliai ten bile kiek laiko, po savaite... na su tuo safyriniu stiklu nope, neipirksiu, nuo 600 euriuku...kazko kukliau noreciau</blockquote>
<p> </p>
<p>Aš ieškojau sau ir vyrui, skaičiau, domėjausi kas ir kaip ir nusprendėm, kad užteks pagrindinių funkcijų, nes nesam labai aktyvūs sportininkai  rolleyes.gif</p>
<p>Nors iš pradžių svarstėme ir su atsiskaitymu kortele ir daugiau funkcijų. </p>
<p> </p>
<p>Tai vyro toks, o mano panašus, tik mažesnis 42 mm ir nėra atsiliepimo funkcijos.</p>
<p><a data-ipb='nomediaparse' href='https://www.topocentras.lt/ismanusis-laikrodis-huawei-watch-gt2-46mm-sport-black.html'>https://www.topocentras.lt/ismanusis-laikrodis-huawei-watch-gt2-46mm-sport-black.html</a></p>
<p>Tai šis skaičiuoja žingsnius, matuoja pulsą, stresą, miegą, yra įvairių treniruočių funkcijos, galima gauti pranešimus - SMS, viber ir pan.,  bet negalima atrašyti, galima, atsiliepti, kai skambina, na jei telefonas netoli, nes jis susietas.</p>
<p>Vyras krauna kartą į savaitę. Malonus ant rankos, jam sakė pats tas, stambesnio nenorėtų. </p>
<p>Nuvažiuokit iki topocentro gyvai pasižiūrėti. </p>
<p>Kai užsidedi ant rankos kitas jausmas, nes aš buvau nusižiūrėjus vieną iš garmin, bet gyvai nepatiko.</p>
<p>Tiesa, dėl tvirtumo nepakomentuosiu, nes jei labai kokį sunkų darbą reikia dirbti, tai nusiima. </p>

Oi jis visai ne sportininkas biggrin.gif nereik jam jokiu pulsu matuot ir pan. Labiau reik, kad telefono funkcija atliktu, nes dirbant ne visada gali is kisenes telefona issitraukti, kai skamba pvz. Netgi ziurejau gal su sim koretle pirkt, kad galetum isvis is namu be telefono iseit, tik su laikrodziu
Atsakyti
QUOTE(Rita003 @ 2021 11 11, 09:20)
Reikia pabandyti užsisakyti, bus ir dukrai ir klasiokei dovana  ax.gif . Ačiū  4u.gif
Carlin, jei perku tarkim šitą arklio portretą, tai jame jau bus akutės ir tas pagaliukas su kuriuo klijuojama? Nes man papildomų tų dėžučių susidėti tom akutėm nereikia.
https://allegro.pl/o...-5d-10661919834

taip, bus pats portretas, akutės atskirai sudėtos maišiukuose, pagaliukas ir tas toks kaip indelis pasiberti akutes. Bent jau pas mus buvo toks rinkinys. Labai nedidelė pakuotė.
Atsakyti
Sakykit ar cia būna nemokamas siuntimas nuo kažkokios sumos? 4u.gif
https://idealofsweden.eu/
Atsakyti
QUOTE(Carlin @ 2021 11 11, 10:58)
taip, bus pats portretas, akutės atskirai sudėtos maišiukuose, pagaliukas ir tas toks kaip indelis pasiberti akutes. Bent jau pas mus buvo toks rinkinys. Labai nedidelė pakuotė.

Liuks smile.gif
Atsakyti

koks vyro nežinau (labai panašus į mano smile.gif), bet maniškis garmin vivoactive3 laiko max 3 dienas

mano toks, as kraunu kasdien. Bet todel kad negaliu su juo miegot nes isberia ranka tai vietoj to idedu nakciai kraut. Kokias 2 dienas gal ir atlaikytu.

Atsakyti

Siaip ta mokejimo korteles funkcija labai gera bet kazkaip dazniau naudoju applepay kai susitvarkiau, man patogiau nes telefonas vis tiek visada su tavim. 

Atsakyti
QUOTE(Carlin @ 2021 11 11, 09:29)
tai tu nepamiršk pasakyt, kiek laiko per tas 3 dienas GPS būna įjungtas, t. y. kiek laiko bėgioji  tongue.gif  nes aš jei nejungiu GPS tai savaitę laiko, bet jei išvarau 100 km su dviračiu, tai grįžus turiu pakrauti biggrin.gif

nu jo tas GPS iškrauna, kai nebėgu per piet ilgiau užtenka
Atsakyti
QUOTE(saulesvaikas10 @ 2021 11 11, 10:10)
<p>Siaip ta mokejimo korteles funkcija labai gera bet kazkaip dazniau naudoju applepay kai susitvarkiau, man patogiau nes telefonas vis tiek visada su tavim. </p>

bet norint telefonu atsiskaityti parduotuvėje reikia kaukę nusiimti biggrin.gif ir šiaip jei telefonas kišenėje dar išsitrauk jį biggrin.gif tai man laikrodis ir greičiau, ir paprasčiau. Anksčiau tik apple pay naudojau, dabar kai viduje su kaukėmis, laikrodis greičiau man.
Atsakyti
Gal kas nori skubiai prisijungti prie Sportamore pasidalinti siuntimą? Tik šian -22%, taiko ir nukainuotoms. Siuntimas 6 eur, tai pasidalintume. Vilnius, bet galiu persiųsti. Rašykite el. paštu kryyste@gmail.com
Papildyta:
QUOTE(tikinga @ 2021 11 11, 08:37)
Surinkti trąsą pagalbos reikės, bet žaisti sudėtinga nebus. Tų trąsų yra begalybė, jas galima jungti tarpusavyje. Mašinytės tinka visos iš Hot wheels serijos ax.gif

Ačiū, reikia tik išsirinkti dabar smile.gif
Atsakyti

bet norint telefonu atsiskaityti parduotuvėje reikia kaukę nusiimti biggrin.gifir šiaip jei telefonas kišenėje dar išsitrauk jį biggrin.giftai man laikrodis ir greičiau, ir paprasčiau. Anksčiau tik apple pay naudojau, dabar kai viduje su kaukėmis, laikrodis greičiau man.

koda surenku, nereikia nusiimt :)

Atsakyti
QUOTE(kryyste @ 2021 11 11, 11:33)
Gal kas nori skubiai prisijungti prie Sportamore pasidalinti siuntimą? Tik šian -22%, taiko ir nukainuotoms. Siuntimas 6 eur, tai pasidalintume. Vilnius, bet galiu persiųsti. Rašykite el. paštu kryyste@gmail.com
Papildyta:
Ačiū, reikia tik išsirinkti dabar  smile.gif

o koks kodas? as nerandu niekur... unsure.gif paziuresiu ar mano striukei taiko, gal jungsiuos
Atsakyti
QUOTE(-Braskeele @ 2021 11 11, 10:59)
o koks kodas? as nerandu niekur... unsure.gif paziuresiu ar mano striukei taiko, gal jungsiuos

atsiuntė emeilu - singlesday
Atsakyti