QUOTE(Kriiste @ 2021 11 11, 18:41)
Bent su samsungo susikalbet neina - traska, braska - nebent zinute kokia perduot, kad tuoj persuksiu, ar neateisiu ir pan
o papildomai moketi kas menesi uz sim kortele reikia
Vyras turi Suunto9. Dirba fizini darba, kliuna tam laikrodziui nemazai - bet nu laiko, neduzta jau metus laiko
Atjungus daugeli funkciju gali ir 30 dienu laikyti, sujungus visus tokius kaip olways on display ir pan - laiko 5-6 dienas
Kaina siuo metu labai patraukli
Tik nemazas jis, bet vyras irgi ne mazas pas mane, sake nekliuna
Turiu samsungą jau 4 metus. Idealus laikrodis. Ir susikalbu ir žinutes rašyt galiu ir perskambint ir net muzikos klausyt. Visos programėlės veikia, fotkes rodo.
Papildyta:
QUOTE(Carlin @ 2021 11 11, 12:10)
ai nu tai vis tiek papildomas veiksmas

išsitrauk, surink kodą, dar jei su pirštinėmis, nusiimk pirštines, kad kodą surinktum

o čia laikroduką pridėjai ir eini
bet tikrai, įpročio reikalas. Kiti su oldschoolinėmis kortelėmis (kur dar reikia pin suvesti) atsiskaito ir sako, kad patogu.
Bėda, kad gal pas mus tik su swedu ir revo gali apple pay ir visais laikrodžiais naudotis, kiti bankai lyg ir neturi dar?
O šiaip man atrodo, kad mes Lietuvoje labai pažengę šioje srityje, nes jei kur užsienyje laikrodį išsitrauki atsiskaityti, dažnai dar būni ateiviu su chipu palaikytas
Dabar esu DE, stebiu daug žmonių su tais laikrodžiais. Tokiais mandrais.