Įkraunama...
Įkraunama...

Internetinės parduotuvės be tarpininkų

QUOTE(padraika22 @ 2021 11 10, 19:30)
Sveikos. Kaip reikia pirkti per trobos.lt? Tarkim is eurovaistines noriu pirkti. Ir ten galima tik is ju siulomu prekiu rinktis? As tarp pasiulymu nerandu ko man reikia nors vaistine ta turi

Na paprastai. biggrin.gif
Bet buna,kad atskirai eurovaistinej/ermitaze ir t.t. preke matai,o per trobos eurovaistinej ner tos prekes. Nesiuncia. Truputi skirias asortimentas.
vartotojo įkelta nuotrauka
Atsakyti
QUOTE(kryyste @ 2021 11 11, 12:06)
atsiuntė emeilu - singlesday

Geras,aciu biggrin.gif as kaip tik siandien turiu gaut is ju striuke, kuri dabar gaunas 40 euru pigiau, tai matyt siusiu atgal (juk free) ir pirksiu pigiau biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(saulesvaikas10 @ 2021 11 11, 10:43)
koda surenku, nereikia nusiimt smile.gif</p>

ai nu tai vis tiek papildomas veiksmas biggrin.gif išsitrauk, surink kodą, dar jei su pirštinėmis, nusiimk pirštines, kad kodą surinktum biggrin.gif o čia laikroduką pridėjai ir eini biggrin.gif
bet tikrai, įpročio reikalas. Kiti su oldschoolinėmis kortelėmis (kur dar reikia pin suvesti) atsiskaito ir sako, kad patogu.
Bėda, kad gal pas mus tik su swedu ir revo gali apple pay ir visais laikrodžiais naudotis, kiti bankai lyg ir neturi dar? unsure.gif
O šiaip man atrodo, kad mes Lietuvoje labai pažengę šioje srityje, nes jei kur užsienyje laikrodį išsitrauki atsiskaityti, dažnai dar būni ateiviu su chipu palaikytas biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Carlin @ 2021 11 11, 12:10)
ai nu tai vis tiek papildomas veiksmas biggrin.gif išsitrauk, surink kodą, dar jei su pirštinėmis, nusiimk pirštines, kad kodą surinktum biggrin.gif o čia laikroduką pridėjai ir eini biggrin.gif
bet tikrai, įpročio reikalas. Kiti su oldschoolinėmis kortelėmis (kur dar reikia pin suvesti) atsiskaito ir sako, kad patogu.
Bėda, kad gal pas mus tik su swedu ir revo gali apple pay ir visais laikrodžiais naudotis, kiti bankai lyg ir neturi dar?  unsure.gif
O šiaip man atrodo, kad mes Lietuvoje labai pažengę šioje srityje, nes jei kur užsienyje laikrodį išsitrauki atsiskaityti, dažnai dar būni ateiviu su chipu palaikytas biggrin.gif

bet man ir laikrody kodą reik surinkti
Atsakyti
QUOTE(D'esire @ 2021 11 11, 09:01)
Sakykit ar cia būna nemokamas siuntimas nuo kažkokios sumos? 4u.gif
https://idealofsweden.eu/

Gal kas nori jungtis siuntimui pasidalinti 4u.gif
Atsakyti

ta pati norejau sakyti :) man tai daug patogiau visur moket telefonu, nebent iseini begiot ir nori nusipirkt vandens  :D​ 

Atsakyti
QUOTE(keistuole @ 2021 11 11, 11:41)

bet ne kiekvieną kart. Jei per dieną dažnai apsiperki, paskui nebereikia vesti.
Atsakyti
QUOTE(-Braskeele @ 2021 11 11, 10:34)
Oi jis visai ne sportininkas biggrin.gif  nereik jam jokiu pulsu matuot ir pan. Labiau reik, kad telefono funkcija atliktu, nes dirbant ne visada gali is kisenes telefona issitraukti, kai skamba pvz. Netgi ziurejau gal su sim koretle pirkt, kad galetum isvis is namu be telefono iseit, tik su laikrodziu

Bent su samsungo susikalbet neina - traska, braska - nebent zinute kokia perduot, kad tuoj persuksiu, ar neateisiu ir pan… o papildomai moketi kas menesi uz sim kortele reikia…

Vyras turi Suunto9. Dirba fizini darba, kliuna tam laikrodziui nemazai - bet nu laiko, neduzta jau metus laiko… Atjungus daugeli funkciju gali ir 30 dienu laikyti, sujungus visus tokius kaip olways on display ir pan - laiko 5-6 dienas… Kaina siuo metu labai patraukli… Tik nemazas jis, bet vyras irgi ne mazas pas mane, sake nekliuna…
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kriiste: 11 lapkričio 2021 - 17:48
QUOTE(Kriiste @ 2021 11 11, 18:41)
Bent su samsungo susikalbet neina - traska, braska - nebent zinute kokia perduot, kad tuoj persuksiu, ar neateisiu ir pan… o papildomai moketi kas menesi uz sim kortele reikia…

Vyras turi Suunto9. Dirba fizini darba, kliuna tam laikrodziui nemazai - bet nu laiko, neduzta jau metus laiko… Atjungus daugeli funkciju gali ir 30 dienu laikyti, sujungus visus tokius kaip olways on display ir pan - laiko 5-6 dienas… Kaina siuo metu labai patraukli… Tik nemazas jis, bet vyras irgi ne mazas pas mane, sake nekliuna…

Turiu samsungą jau 4 metus. Idealus laikrodis. Ir susikalbu ir žinutes rašyt galiu ir perskambint ir net muzikos klausyt. Visos programėlės veikia, fotkes rodo.
Papildyta:
QUOTE(Carlin @ 2021 11 11, 12:10)
Bėda, kad gal pas mus tik su swedu ir revo gali apple pay ir visais laikrodžiais naudotis, kiti bankai lyg ir neturi dar?  unsure.gif

Dabar esu DE, stebiu daug žmonių su tais laikrodžiais. Tokiais mandrais.
Atsakyti
QUOTE(JMD @ 2021 11 11, 19:03)
Turiu samsungą jau 4 metus. Idealus laikrodis. Ir susikalbu ir žinutes rašyt galiu ir perskambint ir net muzikos klausyt. Visos programėlės veikia, fotkes rodo.

Fantastika tada 😉, drauge tik antrus metus turi - bet kiek paskambinu - tai tik suprantu kad ne per tel atsiliepia ir kad persuks kai prie jo prieis…
Atsakyti

Tai visokių tų Samsung yra, su pigiausiu gal išvis atsiliepti negali.

Ačiū už idėjas dovanoms. Manau, 10 metei mozaika patiktų. Pasižiūrinėsiu. :4u:

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dziugile: 11 lapkričio 2021 - 18:52
Reikia gertuves vaikui, ziuriu krinonoj į contigo, nepamenu, kuris modeliukas geras🤗 ačiū, kas atsakys😉

Trobise nuol kodas Rolandas10 10€ nuol ir akcijinem prekę galioja

Omniva gal koks kodukas yra🤔
Atsakyti