Įkraunama...
Įkraunama...

Internetinės parduotuvės be tarpininkų

Dėkui, šitą kaip tik praleidus buvau, eavalyne, bagsandmore, samsonite, landsend jau peržiūrėjau....

Kapten&son turiu, paziurekit.

Atsakyti
QUOTE(Kristiniux @ 2021 11 11, 19:09)
Reikia gertuves vaikui, ziuriu krinonoj į contigo, nepamenu, kuris modeliukas geras🤗 ačiū, kas atsakys😉

Ashland
Atsakyti

gal kas norite Kaune VS kooperuotis siuntimui, galiu ir su persiuntimu
Atsakyti
QUOTE(saulesvaikas10 @ 2021 11 12, 20:00)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="Kirisama" data-cid="72894610" data-time="1636718206"><div><p>Dėkui, šitą kaip tik praleidus buvau, eavalyne, bagsandmore, samsonite, landsend jau peržiūrėjau....</p></div></blockquote><p>Kapten&son turiu, paziurekit.</p>

Super, kokios šitos gražios, ačiū, kad uzrodet 🌷
Atsakyti
Help! Dukrai leidom įsiverti auskarus. Dabar kalėdinis noras - DIDELIS auskarų rinkinys. Svarbu didelis. Kur ieskot? Gal turite minčių? Žiūrėjau Claires, bet atsiliepimai, kad labai prasti tie auskarai, net jau atkeliauja sulūžę.
Atsakyti
QUOTE(kryyste @ 2021 11 13, 11:10)
Help! Dukrai leidom įsiverti auskarus. Dabar kalėdinis noras - DIDELIS auskarų rinkinys. Svarbu didelis. Kur ieskot? Gal turite minčių? Žiūrėjau Claires, bet atsiliepimai, kad labai prasti tie auskarai, net jau atkeliauja sulūžę.

Kartais pavydu, kad yra žmonių, toleruojanciu bele kokį metalą ausyse ax.gif man paauglystėje kai įvere auskarus, iškart auksinius, tai jokio kito ir negaliu nešioti, ausys istinsta....
Atsakyti

Tikrai iš pradžių pabandykit ar tiks kitas metalas. Vyresnėlei visiškai netinka, gavo dovanų gražius bižuterinius auskarus, įsivėrė ir po kelių valandų su ašaromis teko išimt. Tai jau ir mažesnei sesei prikalbėjo, kad nesivertų bet ko. Man pačiai lygiai tas pats. 

Tai perku medicininio metalo arba sidabrą, auksą. Geriau mažiau, bet geri. 

Atsakyti
QUOTE(gaikaSJ @ 2021 11 13, 08:39)
gal kas norite Kaune VS kooperuotis siuntimui, galiu ir su persiuntimu

Jie kas pirktų Vilniuje, jungciausi.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Gervuoge: 13 lapkričio 2021 - 10:50
QUOTE(Kirisama @ 2021 11 13, 11:20)
Kartais pavydu, kad yra žmonių, toleruojanciu bele kokį metalą ausyse  ax.gif man paauglystėje kai įvere auskarus, iškart auksinius, tai jokio kito ir negaliu nešioti, ausys istinsta....

Zinokit cia mitas, kad jei jau pirmus iversi auksinius, tai jau paskui bizuterijos negalesi nesiot biggrin.gif ne del to jus jos negalit nesiot (as irgi beja), tiesiog matyt alergija nikeliui, as pvz ne tik bizuteriniu auskaru negaliu nesiot, bet ir laikrodziu kokiu pigesniu, pradeda iskart bert riesa ir niezet, net dirzo sagtis negali liestis prie pilvo, irgi isberia. Auksas, sidabras ok, bizuteriniai tik dienai maximum ir tai i vakara ausys jau rausta…
Atsakyti
Va čia pasižvalgykit sidabrinių auskariukų. Geros kainos ir daug mergaitėms tinkamų yra https://sidabriniai....riniai-auskarai
Atsakyti
Mergaitės, o gal yra kuri atradusi kokią gerą parduotuvę, kur būtų pasirinkimas geros kokybės ear cuff, gali būti sidabriniai. Ir ne už kosminę kainą, na rinkinukas iki 50 eur. Nes tie prekybcentriuose iki 10 eur tai labai jau pigiai atrodo rolleyes.gif
Atsakyti

Aš gal pirkčiau, jei susirinktų nemokamas. Mano būtų apie 40€.

Atsakyti