Įkraunama...
Įkraunama...

Internetinės parduotuvės be tarpininkų

QUOTE(Lux @ 2021 11 13, 10:49)
Va čia pasižvalgykit sidabrinių auskariukų. Geros kainos ir daug mergaitėms tinkamų yra https://sidabriniai....riniai-auskarai

Aciu! Nupirksiu keleta ir bus gerai!
Atsakyti
QUOTE(-Braskeele @ 2021 11 13, 11:49)
Zinokit cia mitas, kad jei jau pirmus iversi auksinius, tai jau paskui bizuterijos negalesi nesiot biggrin.gif ne del to jus jos negalit nesiot (as irgi beja), tiesiog matyt alergija nikeliui, as pvz ne tik bizuteriniu auskaru negaliu nesiot, bet ir laikrodziu kokiu pigesniu, pradeda iskart bert riesa ir niezet, net dirzo sagtis negali liestis prie pilvo, irgi isberia. Auksas, sidabras ok, bizuteriniai tik dienai maximum ir tai i vakara ausys jau rausta…

Visiškai pritariu. Pati turiu alergiją nikeliui, negaliu nešioti jokios bižuterijos, išskyrus swarovski. Taip netinka jokie diržai, laikrodžiai, basučių sagtys, jei liečiasi su kūnu. Auksas ir sidabras tinka.
Atsakyti
QUOTE(Kirisama @ 2021 11 13, 10:20)
Kartais pavydu, kad yra žmonių, toleruojanciu bele kokį metalą ausyse  ax.gif man paauglystėje kai įvere auskarus, iškart auksinius, tai jokio kito ir negaliu nešioti, ausys istinsta....

Nežinau ar toleruos biggrin.gif dar kitokių neturi ir nebandė. Mano vaikai turi po vieną Kalėdinį norą ir jis būna nesikeičiantis. Pernai kai Kalėdų senelis atnešė daug dovanų, tai dukra sakė šitos ne man, nes aš jų neprašiau 😁 Močiutė dovanos auksinius, bet žinau, kad nusimins nes nori daug. Tai man lieka surast rinkinį. Nu netiks, tai ka darysi. Aš pasakojau, kad gali netikti kitokie auskarai.
Atsakyti
QUOTE(Vi_ktorija @ 2021 11 13, 12:22)
Visiškai pritariu. Pati turiu alergiją nikeliui, negaliu nešioti jokios bižuterijos, išskyrus swarovski. Taip netinka jokie diržai, laikrodžiai, basučių sagtys, jei liečiasi su kūnu. Auksas ir sidabras tinka.

Gal ir mitas smile.gif o gal tikrai alergija kitokiam metalui - visko gali būti. Tiesiog daug grožiu matau, norisi, o kas iš to, jei dėžutėje bus, o manęs nepuos smile.gif
Atsakyti
QUOTE(kryyste @ 2021 11 13, 11:25)
Nežinau ar toleruos biggrin.gif dar kitokių neturi ir nebandė. Mano vaikai turi po vieną Kalėdinį norą ir jis būna nesikeičiantis. Pernai kai Kalėdų senelis atnešė daug dovanų, tai dukra sakė šitos ne man, nes aš jų neprašiau 😁 Močiutė dovanos auksinius, bet žinau, kad nusimins nes nori daug. Tai man lieka surast rinkinį. Nu netiks, tai ka darysi. Aš pasakojau, kad gali netikti kitokie auskarai.

Tai gal bandykit kokiam HM ar Zaroje nupirkti bižuterinius auskariukus už kelis eur? Jei tiks, tuomet galima ir didelių rinkinių ieškoti smile.gif
Aš pati džiaugiuosi, kad toleruoju bižuteriją, nes aukso spalvos nemėgstu, o sidabrinių auskarų netoleruoju - ausų skylutės rausta, kelias dienas panešiojus ir skaudėti pradeda. O su bižuterija- jokių problemų smile.gif
Atsakyti
Sveikos, gal zinote kur galeciau pasidairyti Nikolia mergaitisku sukneliu? Aciu.
Atsakyti

O būna Zaroj ar HM? Aš ju interneto puslapius pažiūrėjau tai neradau.

Atsakyti
QUOTE(kryyste @ 2021 11 13, 17:28)
<p>O būna Zaroj ar HM? Aš ju interneto puslapius pažiūrėjau tai neradau.</p>

HM bižuterija, yra ir rinkinių
beveik kiekvienoj parduotuvėj paprastos bižuterijos būna, nebent kažkokios ypatingos ieškot. Bet kokybės iš tokios bižuterijos nereik tikėtis, panešiot kelis mėn ar metus ir mest lauk rolleyes.gif
Atsakyti

Super, kokios šitos gražios, ačiū, kad uzrodet 🌷

Dziaugiuosi :) ir kokybe labai gera, saviske jau 3 metus visais sezonais nesioju, nesunesiojama ir mano medziagine, tik dugnas turbut dirbtines odos.

Atsakyti
QUOTE(rasiuk @ 2021 11 13, 17:00)
Sveikos, gal zinote kur galeciau pasidairyti Nikolia mergaitisku sukneliu? Aciu.

Kaip fainai, kad atradot! Mano dukra kelis metus buvo jų modeliukas, tai iki šiol vis seku jų kūrybą wub.gif Bet jie viską parduoda užsienyje, įvairiuose mažuose butikuose - atitinkamos ir kainos ten. O Lietuvoje tradiciškai 2 kartus per metus padaro 1-3 dienų sandėlio likučių išpardavimus, apie kuriuos paskelbia facebooke. Deja, rudeninis ką tik buvo, prieš kelias savaites, tai dabar reikia kokią gegužę ar birželį laukt.
Bet šiaip Vintede mačiau nemažai pardavinėjamų suknelių - galit ten pasidairyt mirksiukas.gif

Arba jei tiksliai žinot, ko norit, galit bandyt per fb ir su pačiom kūrėjom susisiekt - jos abi lietuvaitės, vilnietės mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Eglynas9: 13 lapkričio 2021 - 22:20
QUOTE(Carlin @ 2021 11 13, 11:41)
<p>Tikrai iš pradžių pabandykit ar tiks kitas metalas. Vyresnėlei visiškai netinka, gavo dovanų gražius bižuterinius auskarus, įsivėrė ir po kelių valandų su ašaromis teko išimt. Tai jau ir mažesnei sesei prikalbėjo, kad nesivertų bet ko. Man pačiai lygiai tas pats. </p><p>Tai perku medicininio metalo arba sidabrą, auksą. Geriau mažiau, bet geri. </p>

QUOTE(Vi_ktorija @ 2021 11 13, 12:22)

Mano patirtis tokia. Galėjau nešioti iš pradžių viską, veliau auksą + swarovskius. Dabar - tik auksas verysad.gif Taip apmaudu, tiek gražių swarovskiu turiu ir negaliu nešioti verysad.gif Rašau ir galvoju, kad su laikų vėl pasikeis biggrin.gif
Atsakyti
Renku Cocooncenter.com. Yra nuolaidos kodas -5 proc. Taiko su kitais pasiūlymais. Rašykite į el pašta kryyste@gmail.com. Vilnius, netoli Santariškiu
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kryyste: 14 lapkričio 2021 - 09:38