Įkraunama...
Įkraunama...

Internetinės parduotuvės be tarpininkų

QUOTE(-Braskeele @ 2021 12 09, 12:30)
Pirksiu sau jo, galiu paimt daugiau, tik nelabai noreciau uzsiimt siuntimais, as is Vilniaus...
Papildyta:
Mamos, patarkit ka nupirkt mergaitei paaugliukei 12 metu iki 10 euru. Sunus klaseje keiciasi dovanelemis, tai va mergickai reik kazko smile.gif galvojau gal kazka jau galima is kosmetikos gal...gal koki lupu blizgi ar koki skaniai kvepianti Rituals ar Body shop kremuka, duso zele ar pan., gal dar kokiu minciu? smile.gif

Lengva kosmetika puiki idėja, maniškė (12-metė) labai mėgsta Body shop dulksnas.
O šiaip dabar labai populiarios dėlionės swarovskiukai, smagus užsiėmimas.
Taip pat patinka kvepiančios žvakės ir visokia bižuterija iš H&M biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(-Braskeele @ 2021 12 09, 11:30)
Mamos, patarkit ka nupirkt mergaitei paaugliukei 12 metu iki 10 euru. Sunus klaseje keiciasi dovanelemis, tai va mergickai reik kazko smile.gif galvojau gal kazka jau galima is kosmetikos gal...gal koki lupu blizgi ar koki skaniai kvepianti Rituals ar Body shop kremuka, duso zele ar pan., gal dar kokiu minciu? smile.gif

su mergaitėmis paprasta biggrin.gif buvau pripirkus deimančiukų dėlionių tokiam atvejui, dar visokie kremukai, kvepaliukai tinka patinka. O va dukra ėmė ir ištraukė berną blink.gif ką ten dovanoti, kai patinka siaubo filmai, šautuvai ir video žaidimai. Nieko nesugalvoju.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Carlin: 09 gruodžio 2021 - 11:58
QUOTE(Carlin @ 2021 12 09, 12:58)
su mergaitėmis paprasta biggrin.gif buvau pripirkus deimančiukų dėlionių tokiam atvejui, dar visokie kremukai, kvepaliukai tinka patinka. O va dukra ėmė ir ištraukė berną  blink.gif  ką ten dovanoti, kai patinka siaubo filmai, šautuvai ir video žaidimai. Nieko nesugalvoju.

mano bernai gauna gertuves, puodelius, kortas ar mažus stalo žaidimus
Atsakyti
QUOTE(-Braskeele @ 2021 12 09, 11:30)
Pirksiu sau jo, galiu paimt daugiau, tik nelabai noreciau uzsiimt siuntimais, as is Vilniaus...

Deja, esu ne is Vilniaus.. verysad.gif
Atsakyti
su mergaitėmis paprasta biggrin.gif buvau pripirkus deimančiukų dėlionių tokiam atvejui, dar visokie kremukai, kvepaliukai tinka patinka. O va dukra ėmė ir ištraukė berną  blink.gif  ką ten dovanoti, kai patinka siaubo filmai, šautuvai ir video žaidimai. Nieko nesugalvoju.

Bilietai į kiną biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(-Braskeele @ 2021 12 09, 09:07)
Skalbianke pas mus AEG, kazkaip perdaug zinokit nesigilinau, pasiule pazistamas, prekiaujantis buitine technika, uz gera kaina, ir paemem, nu skalbia, ko daugiau is jos gali tiketis biggrin.gif  biggrin.gif

Pas man irgi aeg. Na kaip jus sakot,plauna. Siuolaikines navarotnos,matuoja kg,tipo bugnu skylutes kitokios,nepleso.
Siaip gal sutapo,bet man keliose naujose patalynese atsirado keliose vietose mazu nutrynimu.
Domejaus domejaus,o pries perkant pamirsau paklaust ar yra trumpo plovimo programa. Tai man tokios labai truksta, kad atsviezint maikes per 30min.
Ir istrauki gerokai suglamzytus.
Siaip visumoj faina,bet ne tokia kaip senais gerais laikais turetas siemensas smile.gif
Atsakyti
QUOTE(keistuole @ 2021 12 09, 13:00)

Dar koks raktų pakabukas-lazeriukas biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Rita003 @ 2021 12 09, 12:40)
Lengva kosmetika puiki idėja, maniškė (12-metė) labai mėgsta Body shop dulksnas.
O šiaip dabar labai populiarios dėlionės swarovskiukai, smagus užsiėmimas. 
Taip pat patinka kvepiančios žvakės ir visokia bižuterija iš H&M  biggrin.gif

Kas tos deliones jus man parodykit biggrin.gif

QUOTE(keistuole @ 2021 12 09, 13:00)

Kuponai jau ko gero... kino, kartingu, kokio Uno parko...maniskis pvz nori kupono i Candy popa, sudu visokiu prisipirkt, kuriu mama nenuperka biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(gėlužė @ 2021 12 08, 15:30)
Gal kas Vilniuje uniqlo pirktu? Jungciausi:)

Aš irgi norėčiau prisijungti, tik man reiktų siųsti, aš ne iš Vilniaus?
Atsakyti
Maniškiams dar labai patinka tokio tipo kojinės
vartotojo įkelta nuotrauka
Atsakyti
QUOTE(-Braskeele @ 2021 12 09, 15:04)
Kas tos deliones jus man parodykit biggrin.gif
Kuponai jau ko gero... kino, kartingu, kokio Uno parko...maniskis pvz nori kupono i Candy popa, sudu visokiu prisipirkt, kuriu mama nenuperka biggrin.gif

https://allegro.pl/o.....jMGM4NzM2YTI=

Yra ir LT ir alli
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Rita003: 09 gruodžio 2021 - 14:21

Gal zalando.lt kodas koks yra?

Atsakyti