Įkraunama...
Įkraunama...

Internetinės parduotuvės be tarpininkų

QUOTE(Madam V @ 2021 12 09, 07:31)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="madmuazele" data-cid="72905409" data-time="1638794731"><div><p>Aš turiu seamless long.. du kartus ploviau, džiovinau džiovyklėje su teniso kamuoliukais. Niekur neišplonėjo.</p></div></blockquote><p>Gal galit pasidalinti patirtimi: stalo ar lauko teniso kamuoliukus naudojat? Kiek jų dedat? Ačiū  4u.gif </p>

Aš dedu 3 lauko teniso kamuoliukus.
Atsakyti
QUOTE(Sense @ 2021 12 09, 14:32)
Pas man irgi aeg. Na kaip jus sakot,plauna. Siuolaikines navarotnos,matuoja kg,tipo bugnu skylutes kitokios,nepleso.
Siaip gal sutapo,bet man keliose naujose patalynese atsirado keliose vietose mazu nutrynimu.
Domejaus domejaus,o pries perkant pamirsau paklaust ar yra trumpo plovimo programa. Tai man tokios labai truksta, kad atsviezint maikes per 30min.
Ir istrauki gerokai suglamzytus.
Siaip visumoj faina,bet ne tokia kaip senais gerais laikais turetas siemensas smile.gif

Tai musu matuoja tuos kg ir trumpa programa yra (20 min), vadinas navarotna kazkiek biggrin.gif

QUOTE(Rita003 @ 2021 12 09, 15:21)

neatidaro jusu nuorodos
Atsakyti
QUOTE(-Braskeele @ 2021 12 09, 15:35)

neatidaro jusu nuorodos

man tai atidaro, bet dar įdėsiu kaip pvz:
https://allegro.pl/o...d0c404f69ac7020

ačiū už idėjas bernams! eisiu ieškoti kojinių su siaubo filmų personažais ir kuponų į kokį kiną biggrin.gif nu ir candy pop idėja puiki, pridėsiu dar iš ten kažką bigsmile.gif
Atsakyti
Gal mater kur tokiu 40 d reikia? Membershop atsauke doh.gif
https://www.ugg.com/...4715065499.html
Atsakyti

Labas, kaip jums  Vinted naujoves ?

Padare kazka panasaus i ebay. Man nupirko kelnes per Vinted, issiunciau, rodo, kad siunta atsieme. Dabar iki 2 dienu lauksiu vinted piniginej 15 eur :), paskui juos is ten reikes kazkaip issikrapstyt. Gal nuo sukciu ir geriau apsisaugot, nes kiek atveju budavo, kad apgauna neissiuncia, bet saziningiems tai man atrodo nieko gero.

Atsakyti
QUOTE(irmante @ 2021 12 09, 19:31)
<p>Labas, kaip jums  Vinted naujoves ?</p><p>Padare kazka panasaus i ebay. Man nupirko kelnes per Vinted, issiunciau, rodo, kad siunta atsieme. Dabar iki 2 dienu lauksiu vinted piniginej 15 eur smile.gif, paskui juos is ten reikes kazkaip issikrapstyt. Gal nuo sukciu ir geriau apsisaugot, nes kiek atveju budavo, kad apgauna neissiuncia, bet saziningiems tai man atrodo nieko gero.</p><p></p><p></p>

pirkau lele vakar, tai siandien pardavejas pradejo reikalaut pinigu, paskui uz siuntima, sakau viska sumokejau, tai parase nesiusiu. viso gero biggrin.gif biggrin.gif

Papildyta:
QUOTE(-Braskeele @ 2021 12 09, 16:04)
...maniskis pvz nori kupono i Candy popa, sudu visokiu prisipirkt, kuriu mama nenuperka biggrin.gif

maniskis su gimtadieniu gavo nuo draugo ta candy popą, tai boze boze kas per parduotuve, neradau ka pirkti (nu galvojau galgi bus paprasto bent sokolado), tai i siuksliu deze turbut tas kuponas keliaus huh.gif
Atsakyti

pirkau lele vakar, tai siandien pardavejas pradejo reikalaut pinigu, paskui uz siuntima, sakau viska sumokejau, tai parase nesiusiu. viso gero biggrin.gifbiggrin.gif

Siaip kaip pardavejai tai tikrai geriau, uz siuntima kol kas moketi nereikia, nes anksciau siuntimo islaidos galima sakyt mano reikalas  :oh:

Ir kai baigsis akcija, uz siuntimus kaip suprantu pirkejas tures susimoket. 

Bet ar viskas taip paprasta bus persivest lesas i savo banka. Pamatysim.

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo irmante: 09 gruodžio 2021 - 17:58
QUOTE(rasiuk @ 2021 12 08, 08:51)
Sveiki, gal kas turite ir galite patarti, kokia vaikiska siuvimo masina nupirkti 6 m. mergaitei? Nesinori brangios, jei patiks, sekanti gales buti ir brangesne. smile.gif

Visos vaikiskos siuvimo masinos veiks labai trumpam. Geriau pirkite tikrą rimtą, kad ir pigiausią, bet ne Singer iš Lidlo. Geros Janome, Elna, Brother, Juki. Paziūrėkite dėvėtą jei nauja per brangi.
Atsakyti
QUOTE(Neringiux @ 2021 12 09, 19:05)
Visos vaikiskos siuvimo masinos veiks labai trumpam. Geriau pirkite tikrą rimtą, kad ir pigiausią, bet ne Singer iš Lidlo. Geros Janome, Elna, Brother, Juki. Paziūrėkite dėvėtą jei nauja per brangi.

Lidlines neturiu, bet buvau susigundziusi overloku is lidl, kuo negera universali megejiskam siuvimui? Atsiliepimai tai nera blogi?
P.s. turiu universalią Janomi. Nusiskundimu neturiu smile.gif.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Rita003: 09 gruodžio 2021 - 19:30
QUOTE(-Braskeele @ 2021 12 09, 15:35)
Tai musu matuoja tuos kg ir trumpa programa yra (20 min), vadinas navarotna kazkiek biggrin.gif
neatidaro jusu nuorodos

Nu pas man 2 in 1 ir nera. Gal todel,o gal reik instrukcija pavartyt biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(madmuazele @ 2021 12 09, 15:08)
Aš dedu 3 lauko teniso kamuoliukus.

Kur pigiausiai perkat tuos kamuoliukus?
Atsakyti
Merginos, padėkit unsure.gif kaip aš galiu susigrąžinti pinigus už negautą prekę? Mokėjau per paypal. Ten iškėliau bylą. Kas toliau? unsure.gif
Atsakyti
Per kokius pervežėjus siunčiat prekes iš lenkijos? Žinau tik eshop. Svoris bus nedidelis iki2kg
Atsakyti