Aš dedu 3 lauko teniso kamuoliukus.
Aš dedu 3 lauko teniso kamuoliukus.
Siaip gal sutapo,bet man keliose naujose patalynese atsirado keliose vietose mazu nutrynimu.
Domejaus domejaus,o pries perkant pamirsau paklaust ar yra trumpo plovimo programa. Tai man tokios labai truksta, kad atsviezint maikes per 30min.
Ir istrauki gerokai suglamzytus.
Siaip visumoj faina,bet ne tokia kaip senais gerais laikais turetas siemensas
Tai musu matuoja tuos kg ir trumpa programa yra (20 min), vadinas navarotna kazkiek
neatidaro jusu nuorodos
man tai atidaro, bet dar įdėsiu kaip pvz:
https://allegro.pl/o...d0c404f69ac7020
ačiū už idėjas bernams! eisiu ieškoti kojinių su siaubo filmų personažais ir kuponų į kokį kiną
Labas, kaip jums Vinted naujoves ?
Padare kazka panasaus i ebay. Man nupirko kelnes per Vinted, issiunciau, rodo, kad siunta atsieme. Dabar iki 2 dienu lauksiu vinted piniginej 15 eur
, paskui juos is ten reikes kazkaip issikrapstyt. Gal nuo sukciu ir geriau apsisaugot, nes kiek atveju budavo, kad apgauna neissiuncia, bet saziningiems tai man atrodo nieko gero.
pirkau lele vakar, tai siandien pardavejas pradejo reikalaut pinigu, paskui uz siuntima, sakau viska sumokejau, tai parase nesiusiu. viso gero
Papildyta:
maniskis su gimtadieniu gavo nuo draugo ta candy popą, tai boze boze kas per parduotuve, neradau ka pirkti (nu galvojau galgi bus paprasto bent sokolado), tai i siuksliu deze turbut tas kuponas keliaus
pirkau lele vakar, tai siandien pardavejas pradejo reikalaut pinigu, paskui uz siuntima, sakau viska sumokejau, tai parase nesiusiu. viso gero
Siaip kaip pardavejai tai tikrai geriau, uz siuntima kol kas moketi nereikia, nes anksciau siuntimo islaidos galima sakyt mano reikalas ![]()
Ir kai baigsis akcija, uz siuntimus kaip suprantu pirkejas tures susimoket.
Bet ar viskas taip paprasta bus persivest lesas i savo banka. Pamatysim.
Visos vaikiskos siuvimo masinos veiks labai trumpam. Geriau pirkite tikrą rimtą, kad ir pigiausią, bet ne Singer iš Lidlo. Geros Janome, Elna, Brother, Juki. Paziūrėkite dėvėtą jei nauja per brangi.
Lidlines neturiu, bet buvau susigundziusi overloku is lidl, kuo negera universali megejiskam siuvimui? Atsiliepimai tai nera blogi?
P.s. turiu universalią Janomi. Nusiskundimu neturiu
neatidaro jusu nuorodos
Nu pas man 2 in 1 ir nera. Gal todel,o gal reik instrukcija pavartyt
Papildyta:
Kur pigiausiai perkat tuos kamuoliukus?