Įkraunama...
Įkraunama...

Internetinės parduotuvės be tarpininkų

Ateinu pasiguosti dėl about you. Vis laukiau savo siuntos, buvo nurodyta, kad numatoma pristatyti gruodžio 6-7 d, ten ir Kalėdoms dovanų. Užvakar nueinu pažiūrėt, sekimo nuoroda neaktyvi nors rodo, kad išsiųsta. Parašiau laišką, atsakymo negaunu, tik automatinį pranešimą. Tai šiandien pati paskambinau. Ir ups-siunta kažkur dingus-tarp Vokietijos ir Lietuvos. O aš ten tokių gerų nuolaidų buvau pagavus, taip laukiau, pusės prekių nebėra. Pažadėjo labai gerą nuolaidos kodą duoti, o pinigus kuo greičiau sugrąžinti ax.gif. Bet Kalėdoms tai jau negausiu nieko blink.gif
Ar visos gavot juodojo penktadienio siuntinius?

Skaiciau panasia istorija, gausit 50 proc nuolaida bet tikiu kad situacija nemaloni. As viska jau seniausiai gavus.

Atsakyti

tiesiog man tinkantis. Nebekyla jokie spuogai, oda atrodo švaresnė. Kiek visko bandžiau, šitas labiausiai pasiteisino, tai jau keli metai nieko kito nebeperku.

Kuri naudojat? Kokia oda?

Atsakyti
QUOTE(saulesvaikas10 @ 2021 12 17, 19:54)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="Carlin" data-cid="72909589" data-time="1639760201"><div><p>tiesiog man tinkantis. Nebekyla jokie spuogai, oda atrodo švaresnė. Kiek visko bandžiau, šitas labiausiai pasiteisino, tai jau keli metai nieko kito nebeperku.</p></div></blockquote><p>Kuri naudojat? Kokia oda?</p>

šį
https://mathscientif...qhoCYR0QAvD_BwE

oda buvo probleminė, linkusi į akne, T zona prie riebesnių. Vis atsirasdavo vienas kitas spuogas. Dabar tvarkingai su juo ryte/vakare prausiuosi ir jokių problemų.
Atsakyti
QUOTE(turlaurita @ 2021 12 17, 18:17)
<p>Ir aš negavau juodojo išpardavimo aboutyou siuntos ☹ Išsiuntė greit, bet atėjus į mano miestą, vis rodė, kad pristatoma ir pristatoma. Galvojau, kad nėra vietos paštomate. Galiausiai po 2 sav. nuo išsiuntimo skambinu Omniva - sako, kad per dideli gabaritai siuntos, tai grąžinom atgal 🙈 Skambinu aboutyou - tai ten niekuo man padėti negali 😱 Prašiau išsiųsti vėl, kai gaus, tai sakė, kad negali, nes siunta keliauja į sandėlį. Likau be siuntos. </p>

QUOTE(Maja Di @ 2021 12 17, 18:49)
Jaučiu ir su maniške tas pats buvo, nes kai paklausiau ką daryti jei vis tik atkeliaus, sakė greičiausiai neatkeliaus biggrin.gif

Sveikos. Įdomi situacija.. galvoju pasidalinsiu savo atveju. Siunta netilpo į jokį skyrelį, susisiekė Omniva el paštu, užklausė kokiu adresu pristatyti, ir paskui per dvi darbo dienas įsipareigojo atvežti tiesiai į namus.

Bet toks atvejis vienetinis, anksčiau yra buvę, kad kurjeris skambindavo ir klausdavo ar gali išardyti dėžę ir sudėti atskirai.

Atsakyti
tai ar math renka kas nors? - noriu prausiklio ir anti acne sos serumo
Atsakyti
Ir Galla su yoox dingo sad.gif
Atsakyti
QUOTE(Loram @ 2021 12 18, 00:12)
tai ar math renka kas nors? - noriu prausiklio ir anti acne sos serumo

Man irgi reikia anti acne SOS smile.gif
Atsakyti
QUOTE(zibuteg @ 2021 12 18, 00:11)
Man irgi reikia anti acne SOS  smile.gif

Tai galiu parinkti, jei tinka Vilnius, Pašilaičiai ar su persiuntimo
loramloram ETA gmail.com
Atsakyti
Surenku iki 25 proc. nuolaidos europiniame yoox, reikėtų bent vienos prisijungiančios, nes dabar, kad gaučiau nuolaidą, imu vieną prekę, kurios nelabai reikia biggrin.gif

Šiandien paskutinė diena papildomai 25 proc. nuolaidai 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Galla: 18 gruodžio 2021 - 11:30

Sveikos, kaip victoria secret ateina siuntinukai- per ką jie siunčia, nes jų sekimo nuoroda neveikia. Nuskaičiavo už abi prekes jau 11/30, braletę išsiuntė , o pižama kabo vis backorder on 06/12. Su jų automatiniu asistentu nesusišnekėjau😕

Atsakyti

Sveikos, kaip victoria secret ateina siuntinukai- per ką jie siunčia, nes jų sekimo nuoroda neveikia. Nuskaičiavo už abi prekes jau 11/30, braletę išsiuntė , o pižama kabo vis backorder on 06/12. Su jų automatiniu asistentu nesusišnekėjau😕

Atsakyti
QUOTE(Loram @ 2021 12 18, 00:20)
Tai galiu parinkti, jei tinka Vilnius, Pašilaičiai ar su persiuntimo
loramloram ETA gmail.com

uzsakyta, ačiū prisijungusioms.
Atsakyti