Įkraunama...
Įkraunama...

Internetinės parduotuvės be tarpininkų

QUOTE(Carlin @ 2021 12 16, 16:52)
va ši:
https://www.ikea.lt/...ve-art-00460214

nėra dabar prekyboje, bet gal atsiras. Man net smagesnė nei naminės pukų, nes bent jau mano turimos naminės sukrenta kažkaip ir jas iškratyt reikia, o ši visada laiko savo formą, nėra nei per skysta, nei per kieta. Žodžiu tokia kokias aš mėgstu  bigsmile.gif

Aciu wub.gif
Atsakyti

Kažkas klausė apie LOL knygas. Tai va gavau. Tokia rimta dėžė, virš 1 kg svėrė. Bet supakuota viskas, tai nėra kaip įvertinti. Tas blizgantis laikrodis tai ne mano skonio, na bet aš gal ko nesuprantu, ją supranta mažosios šių laikų princesės :wub:​ 

Kas savoms dovanosit Kalėdoms, pasidalinkit, ar patiko, nes aš pirkau kitai progai, tai tik sausį dovanosiu. :4u: 

Atsakyti
QUOTE(Dziugile @ 2021 12 16, 17:03)
<p>Kažkas klausė apie LOL knygas. Tai va gavau. Tokia rimta dėžė, virš 1 kg svėrė. Bet supakuota viskas, tai nėra kaip įvertinti. Tas blizgantis laikrodis tai ne mano skonio, na bet aš gal ko nesuprantu, ją supranta mažosios šių laikų princesės wub.gif​ </p><p></p><p>Kas savoms dovanosit Kalėdoms, pasidalinkit, ar patiko, nes aš pirkau kitai progai, tai tik sausį dovanosiu. 4u.gif </p>

Labai lauksiu atsiliepimų, ar patiks mergaitėms tos knygos, parašykite. Pirkčiau gimtadieniui.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Žalia Rūta: 16 gruodžio 2021 - 16:40

Kažkas klausė apie LOL knygas. Tai va gavau. Tokia rimta dėžė, virš 1 kg svėrė. Bet supakuota viskas, tai nėra kaip įvertinti. Tas blizgantis laikrodis tai ne mano skonio, na bet aš gal ko nesuprantu, ją supranta mažosios šių laikų princesės :wub:​ 

Kas savoms dovanosit Kalėdoms, pasidalinkit, ar patiko, nes aš pirkau kitai progai, tai tik sausį dovanosiu. :4u:

Papasakosiu. Maniškei jaučiu ir laikrodis patiks (nors jis man baisus), bet jai viskas kas blizga patinka 😵‍💫

Atsakyti

Papasakosiu. Maniškei jaučiu ir laikrodis patiks (nors jis man baisus), bet jai viskas kas blizga patinka 😵‍💫

Mano vaikystes laikais, kai vyresnes seses zaisdavo ne su barbem, bet saldainiu popieriukais pasakojo, kad  jei truksta blizganciu, vadinasi as maza praejau per stalcius ir issirinkau. Toli nededavau, tik vienu stalciu zemiau, kuris man buvo skirtas  :lol: 

Kaip tai šarkai reikėdavo visko, kas blizga. Isivaizduoju jei tais laikais buciau gavusi tokia dovana  :bigsmile:​ 

Atsakyti
Gal kas norit prisijungti prie europinio yoox? Daugiau perkant įmanoma pasiekti 25 proc. nuolaidą, dabar free shipping 4u.gif
Atsakyti
Ateinu pasiguosti dėl about you. Vis laukiau savo siuntos, buvo nurodyta, kad numatoma pristatyti gruodžio 6-7 d, ten ir Kalėdoms dovanų. Užvakar nueinu pažiūrėt, sekimo nuoroda neaktyvi nors rodo, kad išsiųsta. Parašiau laišką, atsakymo negaunu, tik automatinį pranešimą. Tai šiandien pati paskambinau. Ir ups-siunta kažkur dingus-tarp Vokietijos ir Lietuvos. O aš ten tokių gerų nuolaidų buvau pagavus, taip laukiau, pusės prekių nebėra. Pažadėjo labai gerą nuolaidos kodą duoti, o pinigus kuo greičiau sugrąžinti ax.gif . Bet Kalėdoms tai jau negausiu nieko blink.gif
Ar visos gavot juodojo penktadienio siuntinius?
Atsakyti

Radau 5 proc. nuolaidą apsipirkimui https://www.kavosdraugas.lt/- greta5 . Nedidelė nuolaida, bet vis šis tas. Jeigu kam reikia - pasinaudokite, nes nežinau kiek laiko galioja. O aš einu Kalėdinių dovanų pabaigti pirkti :D

Atsakyti

Radau 5 proc. nuolaidą apsipirkimui https://www.kavosdraugas.lt/- greta5 . Nedidelė nuolaida, bet vis šis tas. Jeigu kam reikia - pasinaudokite, nes nežinau kiek laiko galioja. O aš einu Kalėdinių dovanų pabaigti pirkti :D

Atsakyti

Radau 5 proc. nuolaidą apsiperkant internetu https://www.kavosdraugas.lt/ - kodas greta5. Nuolaida nėra didelė, bet vis šis tas. Kiek kodukas galioja nežinau, bet šiandien tai dar tikrai. Lekiu pabaigti pirkti likusias Kalėdines dovanas :D

Atsakyti

:D

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo karolina.liepaa: 17 gruodžio 2021 - 12:29

Ar man vienai ši svetainė taip stringa? Atsiprašau už tiek daug komentarų įdėtų... Kiek kėliau rodė error, o vėliau žiūriu, kad sukėlė visus...

Atsakyti