Įkraunama...
Įkraunama...

Internetinės parduotuvės be tarpininkų

QUOTE(Cypass @ 2021 12 21, 18:50)
Grilininkų temoje užmačiau, druską su šafranu, pažiūrėjau na labai įdomių dalykų turi, dar nepirkau, bet bandysiu. Gal ir jus sudomins biggrin.gif
Vien tokią druską jau užbarsčius manau būtų labai skanu ax.gif

https://themood.lt/p...skoniai/druska/

Ačiū, kad pasidalinot 4u.gif
Atsakyti
Gal kas nori jungtis prie užsakymo iš amazon.de į lt ir pasidalinti siuntimo kaštus?
Vilnius.
Atsakyti
Merginos 4u.gif, gal žinote abaut you koduką galiojantį ir nukainuotoms prekėms? ax.gif Ar taip nebūna?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo agise: 22 gruodžio 2021 - 16:01
QUOTE(Rita003 @ 2021 12 21, 11:13)
Liuks, važiuosiu ieškot  4u.gif Ką dar gero  biggrin.gif . Man taip patiko, kai išbandžiau  "Viso grūdo kapotas avižas" . Nėra daugiau temų tokių, kur tiek visokių gėrių galima atrast, kaip čia visais klausimais  bigsmile.gif  wub.gif

Aš irgi šitas avižas čia atradau 4u.gif mirksiukas.gif
Atsakyti

Jei ieskote slidinejimo rubu tai audimas duoda 20 proc iki metu gali👏 Graziu svenciu🎄

Atsakyti

Dalinuosi info apie LOL knygą. Kaip dukra pasakė - jie ką gal juokauja?!? Tikėjosi kažko geriau. Vos atidarėm, vyras tik instrukciją perskaitęs įveikė 😂 ir viduje tik viena plokštelė su mergaite, kurią gali renkti. Tikėjosi, kad bent kelios mergaitės bus, kurias galima aprengti. Jei be nuolaidos pirkti, tai visai liudesys. Bet ir šiaip manau geriau LOL’as. Apibendrino dukra - sunervino jie mane 😬

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Carlin: 26 gruodžio 2021 - 17:39
QUOTE(Carlin @ 2021 12 26, 18:35)
<p>Dalinuosi info apie LOL knygą. Kaip dukra pasakė - jie ką gal juokauja?!? Tikėjosi kažko geriau. Vos atidarėm, vyras tik instrukciją perskaitęs įveikė 😂 ir viduje tik viena plokštelė su mergaite, kurią gali renkti. Tikėjosi, kad bent kelios mergaitės bus, kurias galima aprengti. Jei be nuolaidos pirkti, tai visai liudesys. Bet ir šiaip manau geriau LOL’as. Apibendrino dukra - sunervino jie mane 😬</p>

Ačiū už pasidalinimą.

Ir aš apie dovanas.
Miau dienoraštis pirmokei - labai patiko, pilodom.

Bet tas žaidimas, kur piešimas ore - tai tikrai sunervino. Kas per žodžiai, kaip nupiešti pleiskanas, plaktą grietinėlę, sergantis ir pan. Čia šiaip sunku tokius piešti, o dar nematat ore ir skubans. Sakėm, kad susikursime savo paprastesnius žodžius ir bus įdomiau.

Sveikinimai visoms su šventėmis wub.gif Mūsų tai pagerintos. Pirmas čiuožimas nuo Tauro kalno į apsauginį stulpą. Su greitąją išvežėm sūnų. Aš visada paniškai tų medžių ir stulpų bijojau, ne veltui, pasirodo. Bet lyg viskas gerai baigėsi. Tik Santarai šokiravo, kad po pietų neturi echoskopuotojo!!! Wtf? Kaip kaimo ligoninė! Kadangi šlapime buvo nemažai eritrocitų, tai sako - guldom blink.gif Kalėdos! Kadangi šeimoj turime ir chirurgą, ir reanimatalogę, ir šeimos gydytoją ir dar en en, pasikonsultavau ir nepalikau (plius gyvenam šalia ir covidas). Ir gerai, nes ryte nuvežėm, padarėm visus tyrimus, viskas ok. Ir spėju, kad palikti norėjo tik dėl to, kad padaryti ryte echo, nes nespėjo dieną.
Kol buvom, tai ir antrą atvežė tokį patį. Tikiuos, kad ir jam laimingai baigėsi.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Žalia Rūta: 26 gruodžio 2021 - 18:09

O velnias, su rogėmis pataikė? Tikiuosi viskas gerai baigėsi.

Mūsų piešimas ore iš Vokietijos, tai ir kortelės vokiškoks 😵‍💫 nepagalvojau pirkdama. Tai žaidėm kaip šaradas, pats sugalvoji ką pavaizduoti. 

Mano septynmetei LOL’ai labiausiai patiko gauti, dar Rainbow High gavo, sakė čia LOL serija, tai irgi tiko. 

Ačiū už pasidalinimą.

Ir aš apie dovanas.

Bet tas žaidimas, kur piešimas ore - tai tikrai sunervino. Kas per žodžiai, kaip nupiešti pleiskanas, plaktą grietinėlę, sergantis ir pan. Čia šiaip sunku tokius piešti, o dar nematat ore ir skubans. Sakėm, kad susikursime savo paprastesnius žodžius ir bus įdomiau.

Sveikinimai visoms su šventėmis wub.gifMūsų tai pagerintos. Pirmas čiuožimas nuo Tauro kalno į apsauginį stulpą. Su greitąją išvežėm sūnų. Aš visada paniškai tų medžių ir stulpų bijojau, ne veltui, pasirodo. Bet lyg viskas gerai baigėsi. Tik Santarai šokiravo, kad po pietų neturi echoskopuotojo!!! Wtf? Kaip kaimo ligoninė! Kadangi šlapime buvo nemažai eritrocitų, tai sako - guldom blink.gifKalėdos! Kadangi šeimoj turime ir chirurgą, ir reanimatalogę, ir šeimos gydytoją ir dar en en, pasikonsultavau ir nepalikau (plius gyvenam šalia ir covidas). Ir gerai, nes ryte nuvežėm, padarėm visus tyrimus, viskas ok. Ir spėju, kad palikti norėjo tik dėl to, kad padaryti ryte echo, nes nespėjo dieną.
Kol buvom, tai ir antrą atvežė tokį patį. Tikiuos, kad ir jam laimingai baigėsi.

Atsakyti
Ne, su padanga. Bet apsisuko ir į nugarą.

LOL gavo ir maniškė - didelę su sesute, siunčiau, nes pas mus tokios nebuvo. Jau tų LOL tiek gražių, kad net pačiai man akys raibsta nuo grožio biggrin.gif

Bet buvo ir daug ašarų, nes negavo ančiuko (kažkoks iš tiktoko). Oj oj, kiek ašarojo. Nes pasakė lapkričio pabaigoje ir jau psio, niekaip iš ALI nespėjo ir nematau, kad judėtų. Kažkaip nelabai ateina jau mums prekės iš ALI unsure.gif
Atsakyti
Jei kas pirko ir norėtų tą LOL knygą parduoti, aš vis tik ko gero norėčiau. maniškė apie ją nežino, tai jokių lūkesčių neturi. manau ją džiugintų...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo pasimetus1140: 27 gruodžio 2021 - 13:26
QUOTE(Žalia Rūta @ 2021 12 26, 19:08)
Ačiū už pasidalinimą.

Ir aš apie dovanas.

Sveikinimai visoms su šventėmis wub.gif Mūsų tai pagerintos. Pirmas čiuožimas nuo Tauro kalno į apsauginį stulpą. Su greitąją išvežėm sūnų. Aš visada paniškai tų medžių ir stulpų bijojau, ne veltui, pasirodo. Bet lyg viskas gerai baigėsi. Tik Santarai šokiravo, kad po pietų neturi echoskopuotojo!!! Wtf? Kaip kaimo ligoninė! Kadangi šlapime buvo nemažai eritrocitų, tai sako - guldom blink.gif Kalėdos! Kadangi šeimoj turime ir chirurgą, ir reanimatalogę, ir šeimos gydytoją ir dar en en, pasikonsultavau ir nepalikau (plius gyvenam šalia ir covidas). Ir gerai, nes ryte nuvežėm, padarėm visus tyrimus, viskas ok. Ir spėju, kad palikti norėjo tik dėl to, kad padaryti ryte echo, nes nespėjo dieną.

as vakar nuo sapiegines kalno su padanga kaliau i suoliuka ir skridau skridau skridau biggrin.gif gerai, kad paskui kaulus susirinkau biggrin.gif biggrin.gif gerai buvo, prisidauzem iki nukritimo biggrin.gif
Atsakyti
Mamos, patarkite, ką padovanoti berniukams - 2 ir 4 metai - turi VIOSKIŲ žaislų- VISKO turi biggrin.gif per kalėdas dovanos ėjo dėžėmis, dabar sausio vidury gimtadieniai biggrin.gif

pagalvojau, kad po kokį gelinį balioną paimsiu ir dar ką nors... bet kąąąą blink.gif biggrin.gif 4u.gif ??
Atsakyti