Vien tokią druską jau užbarsčius manau būtų labai skanu

https://themood.lt/p...skoniai/druska/
Ačiū, kad pasidalinot

Dalinuosi info apie LOL knygą. Kaip dukra pasakė - jie ką gal juokauja?!? Tikėjosi kažko geriau. Vos atidarėm, vyras tik instrukciją perskaitęs įveikė 😂 ir viduje tik viena plokštelė su mergaite, kurią gali renkti. Tikėjosi, kad bent kelios mergaitės bus, kurias galima aprengti. Jei be nuolaidos pirkti, tai visai liudesys. Bet ir šiaip manau geriau LOL’as. Apibendrino dukra - sunervino jie mane 😬
O velnias, su rogėmis pataikė? Tikiuosi viskas gerai baigėsi.
Mūsų piešimas ore iš Vokietijos, tai ir kortelės vokiškoks 😵💫 nepagalvojau pirkdama. Tai žaidėm kaip šaradas, pats sugalvoji ką pavaizduoti.
Mano septynmetei LOL’ai labiausiai patiko gauti, dar Rainbow High gavo, sakė čia LOL serija, tai irgi tiko.
Ačiū už pasidalinimą.
Ir aš apie dovanas.
Miau dienoraštis pirmokei - labai patiko, pilodom.
Bet tas žaidimas, kur piešimas ore - tai tikrai sunervino. Kas per žodžiai, kaip nupiešti pleiskanas, plaktą grietinėlę, sergantis ir pan. Čia šiaip sunku tokius piešti, o dar nematat ore ir skubans. Sakėm, kad susikursime savo paprastesnius žodžius ir bus įdomiau.
Sveikinimai visoms su šventėmisMūsų tai pagerintos. Pirmas čiuožimas nuo Tauro kalno į apsauginį stulpą. Su greitąją išvežėm sūnų. Aš visada paniškai tų medžių ir stulpų bijojau, ne veltui, pasirodo. Bet lyg viskas gerai baigėsi. Tik Santarai šokiravo, kad po pietų neturi echoskopuotojo!!! Wtf? Kaip kaimo ligoninė! Kadangi šlapime buvo nemažai eritrocitų, tai sako - guldom
Kalėdos! Kadangi šeimoj turime ir chirurgą, ir reanimatalogę, ir šeimos gydytoją ir dar en en, pasikonsultavau ir nepalikau (plius gyvenam šalia ir covidas). Ir gerai, nes ryte nuvežėm, padarėm visus tyrimus, viskas ok. Ir spėju, kad palikti norėjo tik dėl to, kad padaryti ryte echo, nes nespėjo dieną.
Kol buvom, tai ir antrą atvežė tokį patį. Tikiuos, kad ir jam laimingai baigėsi.